Вагітні забаганки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем ola-lyola, 5 Березень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. cleonata

cleonata Well-Known Member

Відповідь: Вагітні забаганки

тсссссссссс про черешні - то моя слабість навіть не дозволяю про них думати собі )))), хоча є мариновані нормальні кисленькі)

2. Єва

Єва Well-Known Member

Ми цього року пробували морозити. Розморожували в теплій воді. На дотик - мягші, ніж свіжі, а от смак зберігся :) Шкода, що мало заморозили, тільки "на пробу"

3. носик

носик New Member

а мені постійно хочеться гострого і мандарин))) доїлася, що маю проблеми з шлунком і печію навіть від чаю

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Хочу токсикозу. Вар'ятка. А то так все спокійно, що аж страшно.

А ще хочу винограду, а Романові смс запізно дійшов. :girl_cray:

5. cleonata

то ше вроді рано на третьому тижні токсикоз. зараз головне щоб воно там добре закопалося і не зірвалося ;), треба дуже себе берегти і головне не скакати, особливо з транспорту! Бажаю приємної вагітності!, Їж поки нема того токсикозу, бо з ним дуже тєжко.

6. Liliyah Romanova

Та в мене його з першою вагітністю не було, тому зараз і не сподіваюся.
    А з транспорту тут не скочиш, навіть якби хотів, бо вони дуже уважні до пасажирів. Хоча один раз мене висадив водій у кучугуру, бо лінь йому було 2 метри більше проїхати. :girl_crazy:

Останнє редагування: 16 Січень 2010
  7. cleonata

Кльово!!! І з водіями у вас повезло не тошо наші...

8. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Я вже кілька дні підряд хочу пива і чіпсів,місячні з дня на день мали би бути але щось "не чути" що ось ось мають бути)))І відчуття якісь дивні.Може вагітна...)))Ну дуже ми старались)))

9. popelushka

popelushka Well-Known Member

Пам'ятаю свою вагітність: на перших місяцях мені страшно хотілось томатного соку. Часто дзвонила до свого тата, щоб той купив мені томатний сік або помідори:girl_smile: А потім мене "прорвало" на круп'яні неглазуровані солодкі палочки ( наші, в жовтій пачці):girl_crazy:, їла без перестанку, малий їх також обожнює:)

10. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Виробники палочок збагатились добряче під час моєї вагітності, я їх не то що їла, а поїдала. А ще так "наминала" персики, причому кілограмами...
    Такого щоб раптово під час вагітності чогось захотілось, або за моєю забаганкою чоловік "гонив" по нічних магазинах- не було, але зато цілий день завжди мала біля себе якісь лягумінки...

11. Liliyah Romanova

Ну от... Хотіла - маю :bad: :girl_crazy:
    Їм через день, бо кожен другий день нудить, що на їду дивитися не можу. Аж морозить.

12. ірен

ірен Well-Known Member

А я під час вагітності так пожерала морозиво,напевно з"їла цілий вагон)))))Проте після народження малого,я не з"іла жодної пачки.Тааааааак спротивилось!І ще на останньому місяці вагітності,я панічно пожерала полуниці,по кілограму на раз)))Знала ,що після народження дитятка і на ГВ вже собі таке не дозволю))))

13. puma

puma Well-Known Member

А я кілограмами мандаринки пожераю.Апід час першої вагітності,особливо на початку,хотілося червоного вина і винограду.

14. DarkNess

DarkNess New Member

Хочу молодої картоплі зі сметаною і з кропом, а ще зі свіжими шкварками! Аж слюні вже течуть, так хоооочуууу. Навіть чую той запах ...:girl_cray:

15. Bilenjka

Bilenjka New Member

Хм... А в мене ніякого токсикозу не було... Їсти хотілося не багато, зате якнайрізноманітнішого! Тому їла все-все-все! :) Правда, одна забаганка була з перших днів і до останніх: свіжі помідори - ані дня без них!!! Тепер малий їсть все, ні на що не має алергії, з животиком проблем взагалі не було, навіть зригування (на третьму місяці життя) тривали всього біля двох тижнів. Мабуть, насобачився в маминому животі на ту всячину...:girl_crazy:

16. cleonata

а мене на молоко і домашній сир пробило!!! так шо п'ю літру в день молока і сніданок і обід - сир! добре шо не сезонні захцянки.

17. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Ой, а як мене пробивало на морозиво під час вагітності, їла по дві три штуки в день. Щоправда потім про це шкодувала, бо почала стрімко набирати вагу, але зупинитись було дуже важко.
    Одного разу чоловіка о дванадцятій годині за ним посилала :girl_blum:

18. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

19. Котя

Котя Оптимістка :-)

Я хоч і не вагітна, але аж слабо стало , так захотілось цієї смакоти.

20. Ная

Ная Well-Known Member

А в мене нині "хлібний" день,нічого так мені не смакує як хліб,певно півбуханки за день з"їла. Знаю,шо то нездорово але не можу втриматися.Надіюсь та забаганка до завтра вже пройде:girl_smile:.
    А про молоду картоплю навіть не мрію,як народжу в квітні,то шоб не нашкодити дитині через ГВ зможу спробувати вже аж свою домашню десь в липні:girl_in_dreams:.

Статус теми:
Закрита.