Вагітні забаганки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем ola-lyola, 5 Березень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Laskava

Laskava New Member

Відповідь: Вагітні забаганки

Я марила апельсинами. Могла їх з'їсти неміряно.
    Згадала і зараз захотілося...:girl_in_love:

А от від ковбаси вареної вернуло. Не те щоб їсти, бачити її не могла...

2. Ная

Ная Well-Known Member

Я точно так само хотіла капусняку або бодай квашеної капусти,то моя мама мені на початку вересня квасила капусту:girl_crazy:

3. kitty

kitty Well-Known Member

Олю можу вам літру мороженої потертої подарувати, трошки наддовбала, а сили більше не маю довбати..., можете заїхати до мене то віддам.

Дуже вам дякую за пропозицію:girl_in_love:
    Як кажуть що в метро є, то мабуть все-таки поїдемо ми в метро - буду я її там шукати:girl_cool:

4. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

В мене з першим таке ж саме було, але на відміну від Вас, мене вертало від будь-якої ковбаси, цілу вагітність практично не вживала! Памятаю, раз в свекрухи наїлася олівє, то мене так нудило, попросила чоловіка, щоб завіз додому, а по дорозі нас зупинив даїшник, мені в той момент вже так було погано, що терпіти вже не могла і весь олівє разом з тою ковбасою виявився в того даїшника під ногами!!!! Зато нас скоро відпустили!!!:girl_haha:
    А за другої вагітності дуже тягне на морозиво і лимони!

5. DarkNess

DarkNess New Member

На першому місяці страшно хотілося кави... вареної запашної, оскільки кожного ранку її пила до вагітності. А тепер кажуть не мона :girl_sad:
    А ще перед новим роком- як побачила ті піраміди 2-ох літрових пляшок кока-коли, то не могла заспокоїтись, так її мені захотілось. Потім чоловік купив її для себе, то я украдкою по пару глоточків пила.:girl_smile:
    Терпіти не можу курців, фууу, як воно смердить. За 20 метрів чую як хтось курить на вулиці.

• Корисно Корисно x 1
  6. тигрица

тигрица Well-Known Member

А я дуже хотіла малинового варення і кока-коли.

7. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Сьогодні зранку захотілося бурячків...Юрко відкрив в 7.30 банку салатику...я поїла і до 10 ще смачно заснула..

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

О-о-о-о, я коли з Дарком була вагітна, кілограмами поїдала буряковий салат. Мій гінеколог з того перся й казав, що добре, бо то на травлення помагає. :xaxa:

А ще ніколи не забуду, як на перших місяцях мені якось захотілося курки. Ми ще не знали, що я вагітна, лише після того випадку дійшло. При тому я не знала, чого дійсно хотіла, але була голодна. Ми тоді до Закопаного їхали й чекали поїзда в Перемишлі. А мною аж крутило - так їсти хотіла. І що Роман не скаже - я лиш ні, та й ні. Аж глип, курку гриль продають. І мені Я-А-А-АК запахло!!! Купили ми тої курки, поїли... Який у мене потому був блаженний стан, яка я була лагідна та золота! :girl_haha: Отоді ми й почали думати, що щось тут не те. :xaxa:

9. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Я в першому триместрі шалено їла морозиво! У нас в морозилці завжди кілограмами трималося. А потім томатний сік+ круп"яні палочки.:)

10. Уляночка

ОООООООО....морозиво...іДЕЯ!!!!!!!!!

11. Єва

Єва Well-Known Member

Я за минулий місяць зїла свою звичайну трирічну дозу морозива, зараз не можу на нього дивитись. Після триденного святкового обжировиська :bad: хочеться чогось такого, сама навіть не знаю чого....

12. Уляночка

заварних тістечок?

13. Єва

Єва Well-Known Member

Неа. Позавчора була в мами, в холодильнику знайшла варену згущонку, то вона мені припала до смаку. А зараз думаю, чого більше хочеться: кислого чи солодкого.

14. Уляночка

і в мене таке було- згущене молоко кислими огірками заїдала:girl_in_dreams:

15. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Я ще дуже хотіла квашених помідорів, отих, що на вагу продають (правда, їла мало,бо нирки трохи "хворіли"). А заварні - то тема:)

16. Єва

Єва Well-Known Member

Мені мама в першому триместрі спеціально квасила. Я за чотири дні втоптала трилітровий збанок, тому охота до них вже відпала. Маю квашений бурячок, думаю, може то собі польського борщику зварити, такого, як на вечерю....

17. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

а мені хочеться помідорчиків маринованих, ті що мала віддала чоловікові з компанією в баню щоб не спокушали, бо не мона...((( набрякають руки від тої справи...

18. Ailenka

Ailenka Member

від шоколаду не можу відмовитись. до вагітності була шокоманом, а зараз ще сильніше. якщо вдень цукерочку не зажую нормально себе не можу поводити)))хоч і треба обмежити себе в такому, а все ніяк не виходить

19. cleonata

cleonata Well-Known Member

от читаю і всьо хочу і морозива і помідорів і згещеного молока всьо зразу)))), я тепер можу зїсти копченої мойви з пивом і чіпсами заїсти морозивом і бананами і запити грейпфрутовим соком. :girl_cool: отака я вагітна)))) чоловік в шоці від такого меню, але коли поїхала до його батьків на різдво майже ніц не їлаі чимось отравилась)))), а дома мішай шо хош і все нормально.

20. Lebidka

Lebidka Well-Known Member

Я так захотіла свіжих солодких черешень... ах, як до них ще довго чекати...

На початку вагітності ще дуже хотілося гречки: зранку, на обід і ввечері:)

Статус теми:
Закрита.