Вагітні забаганки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем ola-lyola, 5 Березень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Вагітні забаганки

Хочу кукурудзи. Такої великої, свіженької-молоденької:girl_in_love:, ще гарячої, таку як на морі продавали минулого року. І як забаганці в життя втілитись:connie_pull-pigtail?

2. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

вже ж ніби є. бачила в супермаркеті молоденьку. також вже подумую купити на пробу.

3. katysik

katysik Well-Known Member

Теж бачила в Сільпо біля Південного, правда вона така манюнька була :girl_cool:

4. hrystusja

Та купити то не проблема. Але зварити мені так не виходить. Ту "морську" здається якось на пару готують. Я пробувуала також на пару, але не те. Ах, треба експериментувати.

5. katysik

Була минулого тижня в Шевченківському Гаю, то там продавали таку як Ви кажете 'морську' :girl_wink:, так що ідіть туди на прогулянку і втілите свою забаганку :girl_yes2:

6. hrystusja

Та то б файно було, тим паче мені близенько :). Треба в розвідку йти).

7. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

А нас тягне на біб та кукурудзу, дині, перрсики потом закусую соленим і по новій:girl_wink: а без мінералки життя не життя, бутилок купааааа порожніх вже.

8. Inglor

Inglor Well-Known Member

Ото ви апетиту мені з самого ранку нагнали...

9. markusya

markusya New Member

кукурудза вже є домашня на ринку, щойно звідти, великі гарні качани. А мен
    і, особливо, нічого не забагається, але як зачула запах дині, то не встояла, щоб не купити.

10. Jane

Jane вєчно в бєгах...

Дівчатка, що ж ви так класно розказуєте за ту всю смакоту!!! Хочу тепер і кукурудзи, і диньку і кавун (диню і кавун ще боюся брати)!

11. katysik

Так всьо, і я хочу дині... Так пахне... :girl_smile: Маю тепер завдання на вечір - розвести чоловіка на диньку :girl_yes2:

12. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Хтіла хот-дога. Ну таааааааак хтіла, шо не могла стриматися. Поїхала на Дудаєва, взяла собі то щастя, сіла в машину і з таким задоволенням з'їла:girl_blum:

13. katysik

О, то ше та забаганка ))) Мене вже декілька днів тягне до макдональдса, так пахне мені та вся їхня 'хімія' :connie_pull-pigtail

14. Heureuse

Heureuse вірю...

а я шаурму хочу, дуже-дуже хочу. але навіть не знаю чи десь можна в нас якусь таку знайти шоб не втруїтись. тому терплю поки :girl_in_dreams:
    а кавуна таки купила сьодні :nyam2: правда тяжко нести було :biggrin:

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я нині поки дійшла з базару, сперла цілу капустину.:girl_crazy:
    Уявіть як на мене люди дивилися.)) Хто посміхався, хто оглядався як на дурну.

16. Jane

Jane вєчно в бєгах...

В мене на початку вагітності були такі забаганки щодо хот-догів та шаурми... І навіть не пробувала встояти, хоча розумію, що гадість ще та, і готують в таких умовах, що можна ще й отруїтися, але "бажання було нестримним" і декілька разів я таки їла ту бяку, куплену в найближчій забігайлівці ))) Добре, що мені нічо з того не було )))
    А останній час тягне хіба на огірка свіжого та на фруктіки, шось таке "тяжче" - зовсім не йде.

17. Bulbashka

Bulbashka Active Member

А мені хочеться їхньої Кока-Коли...такої холодної, з льодом! :nyam2:

18. Raven

Raven Мама малятка

Молочний шейк, холєра жити без нього не можу.

19. HrabowaH

HrabowaH Well-Known Member

Я тепер там частий гість. Хоча до вагітності дивувалася, як то туди люди ходять:connie_pull-pigtail

20. sanches

sanches Well-Known Member

ух, скільки я забаганок сьогодні виконала - і в макдональдсі була :girl_blush2: (полуничний шейк, кола - ммммм), кавуна трохи їла, ще й кукурудзу зварила!..
    довольна як слон:girl_cool:

Статус теми:
Закрита.