Вагітні забаганки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем ola-lyola, 5 Березень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Пеппі

Пеппі Well-Known Member

Відповідь: Вагітні забаганки

о, а я на початку вагітності любила лише корисні речі :ninja:- сухарики, анчоуси, кальмари...думаю продовжувати не варто :)Правда я як могла стримувалась і десь на 12 тижні охота до тої "чудо-їжі" пройшла.і настала ера МОРОЗИВА, яка так і не закінчилась донині:girl_in_love:

2. Єва

Єва Well-Known Member

А в мене нудота перейшла в гастрономічні збочення. То минулого тижня квашену капусту халвою закусувала, то сьогодні таки втлумила 700 грамову банку огірків і помідорів і закусила все цукерками Ромашка.

3. Муська

Муська Well-Known Member

Я таке люблю робити і не будучи вагітною )))
    А коли була вагітною ,то тоннами яблука їла,любі і різні, зелені ,червоні,кислі солодкі.

4. рижик

рижик Well-Known Member

Коли була вагітна особливих гастрономічних забаганок не було, але на останніх місяцях так мене приваблював запах пральних порошків, мила, зубної пасти - я могла дуже довго стояти в супурмаркетах у відділі побутової хімії і то всю нюхати, а як зуби чистила - то щітку аж жувала.
    Хоча на ранніх термінах від того ж запаху мене рвало.

5. Златка

Златка Well-Known Member

То так типово для вагітних :girl_smile: скажу по великому секрету, що, як бачите по моїй лінієчці, вагітність в минулому, а такі гастрономічні збочення лишились :girl_haha:

6. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

ой, я також останнім часом від зубної пасти балдію, хвилин по 10 зуби чищу)))

7. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я накінець-то наїлася тих сосисок що хотіла :) В пологовому ..!!

8. cleonata

cleonata Well-Known Member

Я десь місяць тому дуже захотіла була клубніки свіжої, але де її шукати в грудні, перепробувала і морожену і мариновану - не те. і перед "Миколаєм" як побачила в арсені панетки з свіжою клубнікою - кинула кошик з продуктами, побігла з тою панеткою до каси, йно касирша встигла порбити, я як з дикого краю відкрила її і почала їсти)))), жінки я думаю розуміли, а чоловіки дивились точно на мене, як на людину яка в житті клубніки не їла)))), в мене руки тряслись, і я ЇЛА КЛУБНІКУ!!!!!
    А пару днів тому я захотіла кільки з пивом, от сьоня обїлась в досталь тої кільки і пивом запила., правда чоловік виривав від мене то пиво, але сусід (гінеколог) казав шо можна 100 грам випити., от я і відїхала!!!, УРА!!!! Я ЩАСЛИВА!!!... до наступної захцянки...)

9. Зануда

Зануда Well-Known Member

В мене захцянок не є і не було при попередніх вагітностях. Але є деякі речі, які я просто не можу їсти. Квашені огірки - досить половинки огірочка і мене починає нудити, нирки болять і так мені зле. Такого ще ніколи не було. Тому огірки - табу.
    В мене немає токсикозу, але мушу вчасно їсти, бо починає нудити. Пару днів тому чоловік робив мені канапку в 1.30 ночі - ми дивились фільм, а організм зголоднів і почав впоминатися. :)

10. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

А я вчора робила канапку чоловікові :) :girl_crazy: І ніби не вагітний, а довелося потім крім канапки ще й салатик дати і чай зробити... Ну дуже просив :rolleyes:
    А про свої забаганки, то недавно згадала, що будучи вагітною не могла пройти повз МакДональдс.. Так хотілося тої гидоти. І то тоннами би то їла. Але не їла. Тішила себе думками, що от народжу, погодую дитину молочком скільки треба буде, а вже потім візьму купу грошей і нажрусь (перепрошую за слово, а саме воно характеризує мої тодішні захцянки). Народилася доня, годую її досі, а потреба в тій гидоті відпала сама по собі

11. amurka

amurka New Member

як таких забаганок не було,бо їла все підряд....:girl_crazy:,памятаю шо дуже вже балділа,лежачи в ванній і нюхаючи господарське мило.....:girl_in_love:,як народила,як понюхала то мило..........:8:,ніяк не могла зрозуміти шо я в ньому нашла....

12. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

о, як я Вас розумію
    в мене те саме, сплю і бачу чізбургериии, а ще суші хотілось страшно. Перед Новим роком зїла чізбургер , маленьку картоплю і 2 ковтки коли зробила і пообіцяла собі, що на тому крапка, якби сильно не хотіла не поведусь на то, покищо тримаюсь,ніби не хочеться. Але тепер нова фішка, топчу шоколадні цукерки...жменями!!! і що з тим робити???

13. Ная

Ная Well-Known Member

Я як за неповних три тижні набрала в вазі чотири кіля:girl_cray:,то цукерок перехотілося само по собі.До того так само їла би і їла... Вже не хочу:girl_crazy:.
    Остання моя забаганка ходить за мною тиждень-хочу вареників з капустою:girl_in_dreams:.

14. Lebidka

Lebidka Well-Known Member

За мною теж ходить ;), і чомусь саме з капустою. Напевне я вже так чекаю Святої вечері :)

А ще шалено хочеться ківі і то кілограмами :)

15. Єва

Єва Well-Known Member

Забаганка якраз "в тему". Завтра Святий вечір і такі вареники - одна з основних страв.
    А мене зараз тягне на молоко. До вагітності терпіти не могла свіже молоко, а зараз пю його літрами. А ще смакує згущонка.

16. kitty

kitty Well-Known Member

А я так хочу клубніки і не знаю де б то її найти - в морозильнику собі не запасла того добра а по супермаркетах я її не бачу. Клубніка за мною ходить місяців вже мабуть 2. Заміняю клубніку круасанами з клубнікою, але ж то не те:girl_cray:

17. Януся

Януся Well-Known Member

18. lapocka

lapocka Well-Known Member

І я пила молоко літрами, чоловік ходив і кривився, а ще мені постійно хотілось червоного борщику і капусняк:girl_smile:

19. cleonata

cleonata Well-Known Member

Олю можу вам літру мороженої потертої подарувати, трошки наддовбала, а сили більше не маю довбати..., можете заїхати до мене то віддам.

20. Януся

Януся Well-Known Member

Початок моєї вагітності попав на літо, і я у серпні місяці страшно хотіла капусняку... Як згадаю смішно:girl_crazy: Перший цьогорічний капусняк я змолотила сама до вечора майже повну 3 літрову каструлю...

Статус теми:
Закрита.