Вагітні забаганки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем ola-lyola, 5 Березень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Almariel

Almariel Well-Known Member

Відповідь: Вагітні забаганки

та вони наркоманки!! контрабанду пропихають ))

2. invisible

invisible Well-Known Member

3. Brenda

Brenda Member

4. Tiffany Co

Tiffany Co New Member

в мене аналогічна ситуація) мені так само страшенно хочеться крейди, або ж хоч ложечку прального порошку з'їсти. Чоловік ну зовсім не розуміє мої забаганки і тільки сміється з мене, коли застукує мене в ванній, коли я порошок нюхаю:girl_crazy: каже, що я таксікоман))
    Позавчора заходила в аптеку і питалась в провізора, чи продається в них їстівна крейда, вона засміялась, сказала, що мені бракує кальцію та порадила їсти домашній сир.
    А от лікар з ЖК сказала, що це брак заліза, сказала обов'язково здати кров з пальця та виписала таблетки Гіпо-тардиферон. Таблетки пити ніяк не хочу, а як боротись зі своїми захцянками навіть не уявляю.

5. invisible

invisible Well-Known Member

Поділюся я своїм розчаруванням. Не витримала я вже на днях, пішла в канцтовари за крейдою. На запитання продавця "яку вам крейду?" ледве не відповіла "а яка смачніша?".:girl_crazy: Взяла упаковку дитячої, з написом "нетоксична". Прийшла додому, заникалася в кімнаті, як наркоман, дістала омріяний білий шматочок. Вагалася довго, але відгризла трішки. Ну і що... Таки несмачна вона, як і слід було сподіватися. Зовсім.:girl_cray: Зате є в цій історії і свій плюс - вже третій день поспіль мені крейди зовсім не хочеться. :girl_cool:

Ще до речі маю одне вагітне збочення - кілька останніх тижнів тащуся від запаху крапель Піносол. Коли ото мала закладений ніс, то таке задоволення було мені капати його. Причому понюхати то не той ефект - а от закапати, затягнутися... ммм... :girl_blush2:

6. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Поки не дочитала речення, була впевнена, що там закінчення - "сиджу, малюю":girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

7. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Хух, я не одна така наркоманка :girl_spruce_up: Я зараз, певно якби могла, то б не тільки носа закапувала, а й їла б їх :girl_crazy:

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Моя страшенно-велитенно-проблемна))) забаганка- вмираю за свіжими огірками і помідорами. Знаю шо то рідкісна бека в такий період, але так хочу шо не можу.
    Спеціально собі такі "супер" вітамінчики купувати рука не піднімається, а от були ми в неділю на ювілею в свекрухи і там був салат зі свіжих огірків, помідорів і перцю, то я старабанила цілу салатницю того салату сама, а потім ше з іншого кінця столу притягнула...:girl_crazy: То все їрунда, якби не підкосив мене в понеділок унітазний день (розлад кишківника мала такий, що з хати вийти не могла)...:girl_cray: Ех, і чого то тягне мене на всяку не корисну їжу, то були сирки плавлені, потім ковбаса, тепер не сезонні овочі. І будь мудрий.:girl_impossible:

9. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

о, я теж у когось в гостях всі пластмасові огірки зараз виїдаю - вже навіть моралі ніхто не читає, звикли... добре, хоч вимочують ті овочі

10. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Знайшла свої дописи з початку цієї теми ( 2009р.) про першу вагітність, що в мене тоді було тільки 2 забаганки : солодощі та детективи Донцової. Зараз з впевненістю можу сказати що майже нічого не змінилося, бо маю лише 2 пристрасті: солодощі та іронічні детективи-отака я постійна чи що))))

11. glasses

glasses Member

Жанна, якщо тебе то заспокоїть в мене було те саме, правда період троха був кращий для отих вітамінків.
    В батьків теплиця, де такі смачненьки помідори і огірки, це далеко не базарні, шкода смак словами не передаш:girl_cray:
    Так от вони возили літом, що б я їла, а мене тоді тягнуло тільки на солені або мариновані. А коли то все закінчилось, Олю приперло на свіже, то вже знаєш такі ті рештки бєкі.:girl_mad:
    Такі от вони вагітні захтянки.:girl_curtsey:

12. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

А в мене одна забаганка - повернутись до нормальної їжі. Зараз я на молочній дієті, п'ю молоко, їм каші на молоці і йогурти, картопляне пюре з сметаною - от і весь мій раціон. Від усього іншого маю страшну печію. А так хочеться м'яса, маринованих овочів, хліба, печеньок :sad:

13. Filina

Filina New Member

А мені було як припекло вночі житніх сухариків, мусив чоловік іти... наступного дня 5 пачок приніс ці свекруха також.

14. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А я захцянок немаю взагалі, але щось дуже сильно-сильно хочу!!! Що саме зрозуміти не можу. Навіть незнаю чи це має бути солене чи солодке. Согодні напевно годину щось вишукувала в супермаркеті, але так і не знайшла...
    Єдине чого мені хочеться так це спати, спати і знову спати, але потім вночі кручуся і думаю нащо я днем спала ))))

15. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Я теж весь перший триместр проспала, перших 2 місяці - взагалі страшне, я засинала на роботі, на клавіатурі, в транспорті відключалась... весело було

16. Megan

Megan Well-Known Member

Жанно, якщо вас це заспокоїть - у мене точно те саме :girl_yes2:. Хочу огірків, помідорів і зеленої цибулі. Вчора не втрималась, зробила салат, на вигляд був дуже весняний, смакотаааааа. Ну що зробиш, ну хочу, щодня не їм, і багато теж не їм, але потрохи смакую.
    Ну і налисники з сиром рулять. Завтра піду напевне по сковорідку для млинців, щоб легко смажити, бо в таких кількостях, як я їх готую, то вже мені надоїло на старій стояти і думати перевернеться чи приклеївся.
    Во, а так - забаганок ніяких :girl_haha:

17. Tinela

Tinela Active Member

як я Вас розумію =)))) я теж хочу тільки овочів і фруктів) і робила теж такий салат..))))
    Єдине до чого в мене відраза- це М"ЯСО... можу кусочок курки чи шинки..і то ...незнаю з чим це пов"язане..)

18. бетменша

бетменша Well-Known Member

а вмене до риби, особливо у консервах (тунець, сардина) і копченої. А з таких наглих забаганок в мене було тільки кілька: раз дуууже засмакував розсольник, а тепер смакують картопляні голубці

19. Brenda

Brenda Member

А я в першому триместрі не могла думати про молочне, особливо про Закваску, Кефір чи дом сир - відразу йшла в вц...

20. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Я цього разу без особливих захцянок. Ну хіба перестала їсти яйця варені, зате дуже посмакувала квашена капуста, в сторону якої раніше навіть близько не дивилась. Ще смакують квашені огірки, молочне (але я й до вагтіності за тим всім пропадала). З задоволенням їм м"ясо, рибу (копчене, правда, не їм ще з часу попередньої вагітності, як і смажене і жирне), ріденькі супчики і голубці/вареники. Ще дуже почала чути присмак всякої хімії в їжі, то як щось занюхаю - їсти не буду. Мрію про огірки, помідори і фрукти та ягоди (благо, літом наморозила чорниць-полуниць, персиків, то вже мені легше). Ну і про Піносол вже всі чули :girl_yes2:
    В попередню вагітність захцянок мала більше. До м"яса і риби близько не підходила, яблука тільки зелені і кислі, зупа боронь Боже на м"ясі зварена, апельсинки-мандаринки мусіли бути, як шоколадки в хаті нема - світова трагедія. Ну і хіт - Канефрон в краплях :girl_blum:
    Цього разу мені більше подобається, якось ненапряжно так з тими захцянками. Правда, вчора на ніч захтіла вареників картопля+сир, то поки собі не наробила, доти не заспокоїлась, але то швидше рідкість така захцянка.

Статус теми:
Закрита.