Вагітні забаганки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем ola-lyola, 5 Березень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. DILEMMA

DILEMMA New Member

Відповідь: Вагітні забаганки

і я б від шампанського не відмовилась,взагалі дивно,бо мене зараз тільки на такі жіночі напитки і потягує,вино,шампанське,мартіні,хоч так я люблю коньяк,пиво інколи....а того зовсім не хочеться...

Останнє редагування: 22 Листопад 2011
  2. sofka08

sofka08 kasperjonoks

чомусь мене муляє завжди....і буває навіть в ночі втану до убікаціїї а потім і на кухню забіжу,шось перехвачу......
    і ми сьогодні в кіно йдем...от тільки хай чоловік спробує не купити мені шось солоденького в кінозал.....і хай тіки скаже "не можна" - хана йому....:girl_haha:

3. Asal

Asal New Member

тоже хочу і шампанським запити:yes:

4. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ну всьо, прикрилась лавочка з домашніми булочками. цукор крові 5.7 - верхня межа норми. Так що... солодке, па-па, до нових зустрічей після хороших аналізів.

а шампанського я теж хочу, і на Новий рік обовязково вип'ю!

5. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

6. cjomcjomka

7. sofka08

sofka08 kasperjonoks

а я от читаю про Вашу лавочку і думаю...чого я ніколи ніц не печу....максимум піццу в духовці!!!хм
    Діліться у відповідній гілочці якимсь гарним рецептом,обовязково тре спробувати і мені щось спекти....так захотілось......
    та схильність не тільки у Вас , а й в усіх сладкоєжок....
    тепер мусете взяти "весла в руки" і пливти в правильному напрямку...без солодкого(хоча думаю 1 ,2 цукерочка якщо дуже кортить -не завадить)!!!!

8. cjomcjomka

9. innamorata

innamorata Well-Known Member

а я вчора таки наїлася мало не в 11 ночі грецького салату. ну тааак він мені засмакував :nyam2::nyam2: і сьогодні теж хочу :)

10. sofka08

sofka08 kasperjonoks

а мене знов починає тянути на все "корисне", типу картошки фрі,жареної,майонезу чим поьільше....канапки з помідорами і сіллю.....а самий мій бзік останній-то були знов дируни...ну чого вони мені так перед очима стоять((((

11. cjomcjomka

а я хочу зеленого горошку консервованого. Цілу банку. І мені його можна, ура!

12. olya_d

olya_d Well-Known Member

А я від вчора хочу куті - вже всіх знайомих перепитала, чи часом в кого зерна не залишилось з минулого року. Ні в кого нема :sad:

13. Asal

Asal New Member

Я вчора їхала з роботи і так піццу захотіла, прихожу додому а чоловік якраз піццу готує, зраділа:girl_in_dreams: наїлася, а потім.... вернулась вона:bad:....
    всю ніч нудило і зараз далі, нічого крім мятного орбіту не хочу:girl_sad:

14. Karrizo

Karrizo New Member

А мені вчора страшенно захотілося якогось салату з майонезом і часником, зробила з морквочкою і горішками. Часнику дала стільки, що чоловік казав распіратор одягати, а мені смачно!:nyam2:

15. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Це, мабуть, зовсім ненормально...але від вагітності минув майже рік - а я відтоді постійно маю бажання їсти, лизати, кусати всякі миючі засоби. Часом не втримаюсь - мило кусьну....а як смачно пахне плин мені....зубна паста - то єдине, на чому можна "відірватись"....а пом"якшувач білизни - теж привабливий. Одним словом, уся хімія :sad: Не знаю що це за аномалія....

В когось таке було? Щоб забаганки зберігались і потім?

16. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

а я не рівно дишу до десертної кукурудзи. Або ложкою наминаю, або роблю салат з пекінською капустою і вперьод)))

часничок і цибульку я теж полюбила)) останнім часом якщо щось їм, то без цибулі мені взагалі нічого не смакує.

---------- Додано в 14:40 ---------- Попередній допис був написаний в 14:36 ----------

ой..мама..я собі то уявила)). Всетаки дивна природа, у кожного свої смаки, та ще й які))
    у мене такого не було, але читала десь тут на форумі, що когось під час вагітності теж тягнуло на хімію.

17. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

18. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

у мене під час першої вагіності не було особливого потягу ні до якої хімії. Хіба може, Доместос могла нюхнути. А після пологів дико потягнуло на зубну пасту Блендамед - класична зелена коробочка (зелена полоска) і з зеленими крупинками. Я так їла ту пасту... Довго...
    Цього разу після токсикозу знову потягнуло на таку пасту. Ледве її знайшла в магазині (бо ж зараз все з викрутасами!). То теж їла, як скажена. І зуби постійно чищу (мабуть, завдяки цьому не маю проблем з зубами під час вагітності), по декілька разів на день. Доместос теж можу деколи нюхнути. А ще дуже подобається запах мила і порошку Ушастий нянь і порошку для чищення Сарма. Ця Сарма мене просто зводить з розуму!!! Насипаєш на якусь поверхню (наприклад, на умивальник), при контакті з водою воно стає голубеньке. А запах!... М-м-м-м...
    Кажуть, під час вагітності в жінок прокидається звичка гніздування - вони все тягнуть додому, роблять багато покупок, прикрашають оселю. А в мене все навпаки - я б із задоволенням викидала з хати барахло і мила б усе з Доместосом або Сармою! Отака дивина :)

19. Натуля

Натуля Well-Known Member

Я от читаю всі ваші забаганки і нічого мені з них не хочеться:girl_haha:. Але от щойно сижу вечеряю - повна миска квашеної капусти, огірочки з банки, кусок твердого сиру і хліб білий. Малий мені трохи допоміг огірки з сиром з"їсти. Ніби наїлась. Все чуднєнько. І тут на дп читаю нік - ЦУКЕРКА. Ну хто ж з таким ніком по ночам і неті сидить га? Тепер хочу цукерку. І немає вдома жодної. Правда є зефір один і молочнй пористий шоколад. Але ж то не цукерки. І чоловік вже давно спить. І шо я маю тепер робити?:girl_mad: О, я згадала де в мене є цукерки....пішла шукати:girl_claping:

20. lubymochka

lubymochka New Member

Усім привіт, вирішила поділитись своїм досвідом...зараз вже друга вагітність - по забаганках повна протилежність першій:
    якщо раніше поїдала цукерки і "нутеллу "з булочками кілограмами, то зараз перейшла на пельмені і смажену картоплю.:good:А ще помітила, що якщо чимось посмакую з великим апетитом...воно чомусь усе:bad:,тому приходиться себе обмежувати:sad:
    І кава, єдине,що мене рятує від тошноти...не можу більше нічого пити, окрім неї...приходиться розбавляти:no:

Статус теми:
Закрита.