Вагітні забаганки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем ola-lyola, 5 Березень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. olya_d

olya_d Well-Known Member

Відповідь: Вагітні забаганки

Густо помастила хліб гірчицею, рота розриває, сльози течуть, а я, як ті миші кактус, той хліб гризу.

я навпаки на порожній шлунок не засну..хоч що небудь, але мушу з"їсти

2. Iwka

Iwka Well-Known Member

а я не заходжу в ту гілку.
    ні за які гроші не зайду - і особливо в фотопереписи і знимки смаколиків - бо зразу всього хочеться і то стає навязливою ідеєю...

а от в мене стабільна забаганка цієї вагітності - постійно хочу гарячу ванну (хоч знаю шо нізя...) і купу обновок...
    Що одне, що друге для мене настілько нехарактерно - шо просто капець...

---------- Додано в 10:38 ---------- Попередній допис був написаний в 10:36 ----------

як це знайомо - всі моя перша вагітність так пройшла)))

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ну, я теж не на порожній... але стараюсь, щоб хоч не 2 тарілки бульби і булка з маслом на десерт :)

4. sofka08

sofka08 kasperjonoks

і я би хотіла купити обновочки....оскільки в зимові чоботи ножка не влазить...розтовстіла(((
    от не маю в чому ходити цієї зими..шо купувати???незнаю..не хочеться купити шкари ,відвалити бабло а потім не носити,бо будуть в литці завеликі((((
    та і куртки не маю...а купувати на сезон нехочеться!!!
    Дівки як Ви виходите з таких ситуацій??? підскажіть ....

---------- Додано в 11:07 ---------- Попередній допис був написаний в 11:05 ----------

а я вечерком можу зїсти і таріляку бульбочки ,і ше потім сочком з печеньком все затрамбувати....поправляюсь на очах....знаю що неможна стіко"жерти"... а нічого з собою зробити не можу...слабовольна я....:girl_cray:

5. Iwka

Iwka Well-Known Member

а купити слінго-куртку?
    або пошити слінго-вставку до вже існуючої?

я планую відходити зиму в треках - по перше не боюсь що впаду, ну і за повноту литок не хвилююсь - вони на штурівках...

правда як то поєднати з тим що хочу ходити тілько в спідницях і платтям - ше не думала)

---------- Додано в 11:12 ---------- Попередній допис був написаний в 11:09 ----------

я теж слабовольна, не можу спати на голодний шлунок - але я хороший дипломат)
    завжди себе переконую що гранат/мандарин/яблуко/курага смачніше ніж печенько чи зефір)
    отак вітамінізуюсь паралельно)))

6. Женічка

Женічка Well-Known Member

певно, у животику якась маленька модниця росте :)

7. Iwka

Iwka Well-Known Member

та я так зразу подумала коли зявилась сильна відраза до хенду, потягнуло на вишивку і романтичне кіно, і перетворилась на шопоголіка...

З Грицьком я була зовсім інша - ходила по хаті з молотком, і зовсім не переймалась що одягнути...

8. sofka08

sofka08 kasperjonoks

так шось мені ті слінго -куртки не до душі...незнаю чого...просто не нра....
    хм а це ідея....будемо шукати)

9. Iwka

Iwka Well-Known Member

Ну тоді спробувати пошити слінговставку, якщо є зимова куртка...
    я тим не парюсь, бо маю широке пальто) і мус бути так, бо реальність не дасть мені зараз віддати 1500 грн на те що я хочу "пузате". та й пузо великим в мене буде вже на весну, не раніше)))

10. innamorata

innamorata Well-Known Member

11. sofka08

sofka08 kasperjonoks

а її немає))нічого,щось придумаю....
    Дякую...піду на цих вихідних на база то вже певно буду шукати що мені на ноги "налізе")))

12. cjomcjomka

я теж поки що "боса" на зиму. Маю чоботи, але вони на підборі 7 см, а з таким животом та і зі слінгом то трохи не підходить... хочу щось гарненьке, але сама не знаю що. Поки що мамині старі чоботи доношую, під штани їх ховаю з усіх сил. На 2 розміри більші, та ще і розношені... скоріше б знайти час і купити.
    І взагалі, мені троха є що купляти... коли на УЗД минулого четверга сказали: не дивуйтесь, якщо до Нового року народите - я чисто запанікувала. На хвильку, і все ж... то якось дуже заскоро! В мене ще нема нічнушок нормальних-годувальних, ще аптечку мацьопі не зібрала, нічого не готове і не складене. А оскільки дитина друга, то готовність №1 має бути заздалегідь. Загалом, треба починати збиратись. Бо по їхніх розрахунках у мене добрих 35 тижнів. Ясно, що УЗД - не точна фішка, але "береженого (зібраного) Бог береже" :)

13. cjomcjomka

домашня випічка - зло. Якщо сидіти хоч півдня вдома - зла не вистачає :)

14. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Читаю Ваші дописи і теж мене на випічку тягне, але моя лінь таки перемагає і перебиваюсь купованим солодким :)
    Ото доїла свої еклерчики поки чоловіка нема, він навіть не мав шансу жодного спробувати :)

15. cjomcjomka

тааакс, завтра я зранку здаю кров на цукор. і якщо все ОК, то вже знаю, по що піду в кондитерський магазин, поки Дмитрик буде на гуртку раннього розвитку :)

16. olya_d

olya_d Well-Known Member

я вечеряю десь в 21.00-21.30, і то плотненько так, а потім ще обов"язково яблука чи сухофрукти гризу, деколи канапки, якщо вже дуже сильно муляє
    До речі, пробувала я зелену гречку їсти - то так мене від неї нудило, що заховала якнайдалі

17. Asal

Asal New Member

хочу шампанського, холодного, напівсолодкого, з бульбашками :nyam2::nyam2::nyam2:

18. puwechka

puwechka New Member

я вже з місяць гладжу бутилку,нюхаю і відчуваю його запах,але боюсь,що відкрию,зроблю ковток і мені не піде,як коньяк-нюхала,мріяла зробити ковток,наважилась-так мені було зле весь вечір,та він лише капельку потрапив на язик:girl_sad:

19. Asal

Asal New Member

мені піде точно:girl_yes:, я коштувала в неділю на весіллі, та й зараз є можливість бокальчик випити, але не хочу малявочку алкоголем травити

20. innamorata

innamorata Well-Known Member

а я нині стільки всього хотіла :girl_crazy: чоловікові написала тааааакий список. і салатик грецький і мяско і печінку і домашній сир і фрукти і сухофрукти і гриби і ще купу всього. а тепер згадала що нині йдемо в кіно і ніц того не встигну поїсти. і не факт що завтра схочу :girl_crazy:

Статус теми:
Закрита.