Вагітні забаганки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем ola-lyola, 5 Березень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. olya_d

olya_d Well-Known Member

Відповідь: Вагітні забаганки

а я не хочу трошки, я хочу напхатися

2. Marakasik

Marakasik миється в бані

я от вагітна нічого такого не хотіла... хіба от обдирала зелені абрикоси)))

3. sofka08

sofka08 kasperjonoks

як я хочу щось квашене...може бути як огірки,так і помідори або квашена капуста...........ну то просто КАПЕЦЬ.......

4. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

А мені вчора ТАК захотілось печеної на патичку на ватрі сардельки, щоб ще й з надрізаними по діагоналі боками. :girl_tender:
    Підбила я ще й усіх друзів на таку провокацію при святі. Але вибратись нам кудись подалі від дому не вдалось (засіли на краю парку "Високий замок"). Проте і купочку дрів хлопці знайшли і маленьку ватру розвели і гору сардельок понапікали, ще й мені люб"язно дві на сьогодні залишили (одна правда дуже вночі до мене просилася :girl_wink:)
    От, і почались кулінарні вагітні забаганки. А то я вже думала, що всі вагітні, як вагітні, щось собі хочуть, а тільки я зависла на стокке.

5. Ірена

Ірена Well-Known Member

ми якось із чоловіком реготали як загдували скільки "московської" ковбаси я переїла за вагітність...
    що саме цікаво, що до того їла її раз, може два (не любила через сало).
    що саме цікаво - зараз всі ми її полюбили:girl_smile:

6. Logos

Logos Member

А мені весь час хочеться томатного соку і грушки, а ще вареники їла б тонами, хоч колись їх їла так собі:)

7. natorella

natorella Well-Known Member

мене вже навіть від крейди відвернуло (ААААААААААА, я вчора перший раз на ніч не лизнула 2 крихти з тої півложки, шо залишилась)
    а зато повернуло на шматі. так вже мрію про неї, ну так вже мрію

---------- Додано в 10:47 ---------- Попередній допис був написаний в 10:45 ----------

томатний сік то добре - багато фолієвої кислоти
    я з сашкою її пила літрами на роботі
    в той рік сандора продавала з різними додатками. мій фаворит був - з оливками
    потім чомусь зняли його з виробництва(

8. sofka08

sofka08 kasperjonoks

ідентично....дуже їх любила...люблю і буду любити)))))

9. olya_d

olya_d Well-Known Member

начиталася я вас і теж захотіла томатного соку, а як десь чую запах чогось квашеного, то готова з рук вирвати і їсти

10. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

А в мене таки забаганок нема. І після того як пройшов токсикоз, то маю практично довагітні смаки. Особливо не тягне ні на солене, ні на солодке, ні на м"ясне - їм все помірно :)
    Ну от хіба почала пити багато молока (його раніше майже не вживала), п"ю його з кавою, з чаєм і просто так :girl_yes2:

11. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

Читала я вас і думала, що не маю забаганок. Ага. З'їла кусник хліба карпацького формового з маслом та домашнім помідором. З'їла ще одненького. І їм третій, вже з медом))) (вирішила, що масла буде забагато :girl_smile:)

12. Nuokris

Nuokris New Member

цілу вагітність відходила без усяких примх і особливих побажань. і на тобі, на останньому тижні дурію за солодким. кожного дня біжу в магазин за халвою і вишневим мажором((((((((

13. natorella

я от напхалась салату з броколі з трьома канапками, то всьо запила чаєм з плюшкою, ше + гроно винограду
    але тота ваша канапка перед очима стоїть
    най трохи вляжеться їда - піду собі тож таку зроблю

14. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

мене останнім часом пробиває на помідори,огірки,яблука...їм то все у великій кількості і можна сказати,що майже тільки те і їм.

15. tsarivna

tsarivna New Member

:girl_crazy::nyam2: І я біжу робити канапку, бо були вже і пластівці з молоком, і кавун, і сливи, і виноград, і йогурт... а сиджу і думаю "що би таке з"їсти?" Ще салат зроблю, мабуть

16. Molecule

Molecule New Member

а я сьогодні цілий день напихаюся твердим сиром гауда і виноградом киш-миш. Смакота ням-ням:nyam2:

17. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

а я наїлась піци з ковбасою і овочами, і випила трооооошечки сухого рожевого вина. От тепер ледь ходжу, так напхалась

18. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

А я без кавуна ну ледь не млію зараз а на перших тижнях зелень усю поїдала: укроп, петрушку, листя салату, базилік, а ще усю вагітність на ніч має бути стакан води зі скибкою лимону (лимон з'їдаю в третій ночі а воду ранком допиваю):girl_spruce_up:

19. natorella

от і я шойно втоптала третину тої ягодки))) вкусноооо

20. Іриска

Іриска Well-Known Member

ах ви з вашими забаганками, мась щойно заснув, думаю йду виключу комп і піду спати...а потім думаю, а давайка зайду в Пузату, а тут... слюні потекли, так що тепер не спати, а їсти канапе з помідором, смачного!!!

Статус теми:
Закрита.