Вагітні забаганки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем ola-lyola, 5 Березень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Відповідь: Вагітні забаганки

А я нині захотіла редиски.знаю що ще не конче корисна, але купила,вимочила трохи в воді і похрумкала!

2. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Мене на чіпси тягне з того часу, як я завагітніла. Але я не дозволяю собі тої зарази, бо то ж страшна хімія! А як вже дуже хочеться, то чоловік мені домашні робить:girl_in_dreams:

3. Lamara

Lamara Well-Known Member

А я так хочу піццу в Челентано!! Тут теж є піцерії, але смак бажає кращого...

4. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

останнім часом мене так тягне на яблука просто капец........колись до вагітності могла з"їсти одне і то інколи, а тепер не можу і дня прожити без яблук:girl_blush2:

5. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

А мене на печерицях перемкнуло. Ніколи особливо гриби не любила, а зараз кілька разів на тиждень купую по 0.5 кг і за день зїдаю. Вчора ще огірок купила, стало легше :), але їсти поки що не ризикнула.

6. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Мене на днях перемкнуло на вафлях "Артек". Була десь 9 вечора, і так мені ними запахло, що через годину ниття коханий таки пішов в магазин:girl_blush2: Взагалі-то я не дуже признаю такі посилання, бо мені треба вжееее, але то певно був крайній випадок, я готова була сама йти за ними хоч в сусідній район. Муж зробив квадратні очі, коли бачив, як жадно я злопала ті три кусочки і з ним не поділилася:girl_impossible:

7. arkka

arkka Well-Known Member

і ще на моркву, сиру ой побігла шукати....

8. olangel

olangel Well-Known Member

Ой,грибочки,то взагалі моя слабкість була,а зараз то я взагалі мовчу...:girl_crazy:
    Не можу їсти м"яса 2 місяц,от думаю,може то печінку спробувати?А то набридло одну траву і кашки їсти :girl_devil:

9. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ківі,ківі,ківі!!!! але м"якенькі,з хрусткими зернятками.мммм, смакота!

10. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

аналогічно :girl_dance: останні дні тільки їх і наминаю :girl_blush2:, а ще потягнуло трохи на мясо......в любому вигляді:girl_yes:

11. arkka

arkka Well-Known Member

А мені лікарка сказала: "ніяких грибів!"

12. Yarmila

Yarmila New Member

а я їм молочний шоколад світоч з цільними горіхами лісовими!!! ааа а потім не можна буде їсти шоколад:girl_cray:
    і ще от мені так хочеться її не ламати а цілу прям їсти відкусуючи, чомусь мені так смачніше....

Останнє редагування: 4 Квітень 2011
  13. Orman

Orman Модератор-бомба

а чого так?

14. Yarmila

Yarmila New Member

а я знаю що в шампіньйонах багато йоду який корисний для вагітних, правда інакші гриби я б теж не вживала

15. Orman

Orman Модератор-бомба

чому?
    я дуже навіть повживаю

16. Yarmila

Yarmila New Member

ну теж чула що не бажано і від лікаря + я інші гриби ну дуже рідко готую...

17. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Чула таке тільки про мариновані шампіньйони.
    Сестра недавно здавала аналіз на гемолізини, вони в неї виявилися завищеними, то лікарка першим ділом питалася, чи вона не їла на днях ці грибочки. Значить щось таки мають вплив.

18. arkka

arkka Well-Known Member

гриби дуже важкі на травлення, і ще вони вбирають різні токсини, алкалоїди та сполучення важких металів (невідомо де вони росли), їх навіть дітям до 9 років не рекомедують давати. Хоча думаю, що печериці виведені в штучних умовах можна трошки, бо потім точно не поласуєте:girl_smile:

---------- Додано в 13:00 ---------- Попередній допис був написаний в 12:58 ----------

а на рахунок маринованих грибів, то тут і про мариновані помідори-огірочки теж кажуть немона:girl_smile:

19. Orman

Orman Модератор-бомба

ну це якщо невідомо. А якщо відомо, то не бачу проблем.
    Про важкість для травлення - теж дуже сумнівно. В чоловіка в сім"ї давали з 2 років. Одне велике АЛЕ там в радіусі кілометрів 500 як мінімум нема жодного промслового виробництва, машина там проїжджала одна в тиждень.

Позавчора з"їла банку маринованих печериць.

Питання чому мариновані огірки можна, а гриби нє?
    страшне слово :)? Перевірте що таке алкалоїди і чи можна їх ввібрати.

Для довідки білий гриб - найбільш легкозасвоюване джерело білку.

ковбасу з магазину до 9 років можна, а гриби з лісу - нє. Непереконливо.

---------- Додано в 13:06 ---------- Попередній допис був написаний в 13:05 ----------

тут це де? І чому?

20. arkka

arkka Well-Known Member

Orman я ж написала, що це мені моя лікар сказала "ніяких грибів" я не такий спеціаліст, щоб переконувати когось в тому можна чи не можна... Якщо ви впевнені в якості тих продуктів, які вживаєте і воно вам смакує, то чого б і ні...про смаки не сперечаються, ковбасу (та й все м"ясне) з магазинну я вже років 10 не їм і дитині б своїй не дала, хоча в якомусь смачному магазинному печеві неможу собі відмовити :girl_crazy:

Статус теми:
Закрита.