Вагітні забаганки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем ola-lyola, 5 Березень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Valeria

Valeria New Member

Відповідь: Вагітні забаганки

В мене також не було забаганок. Їла все те саме, що і до вагітності, от тільки значно частіше ( на перших місяцях що три години ).

2. olangel

olangel Well-Known Member

Сиджу на роботі,читаю тему...дочитала до половини і побігла в сільпо....накупила кууупу солодкого)тепер можу далі читати)
    Захотілось свіженької картопельки з салатиком і бааагато сметани...так як молодої ще немає,буду їсти пюрешку з кріпчиком :girl_in_love: а ще шалено хочеться персиків або абрикосів мммммммммммм аж слинка тиче)))
    А на рахунок саоатика з помідорів і огірків,то це хвора тема..мені з початку лютого всюди пахло свіжими огірками,навіть квіти.Кожен раз забігала в маркет підходила до огірків,вже хотіла брати,але совість давала про себе згадати,розверталась і йшла геть...Але якось все ж таки зп мене це зробили і зовсім недавно я тішилась дуууже дуууже,їла салатик з огірками і капусточкою і кууупа сметанки ням ням)))теперь собі не відмовляю в цьому задоволенні))):girl_dance:
    А от ні риби,ні м"яса навіть не можу в ту сторону дивитись,особливо чомусь на курку

3. Orman

Orman Модератор-бомба

я б з радістю собі настругала салатику з огірків і помідорів, але то все нітратне :sad:

записую собі в забаганки вінегрет :) Ох який же він добрий!

4. olangel

Знаю,за це дуже соромно:girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2: але вже так набрид цей зимовий період,тому тішуся огірками,а от з помідорами ще почекаю....воно тааааке смачне...а як подумати взагалі,що половину з того що їмо,то хімія...навіть інколи купляючи гранат,або банани сумно стає...

5. Natalya

Natalya Well-Known Member

Купила нині черемшу. Хай би в лісі ніхто нітратів не насипав...

6. Orman

Orman Модератор-бомба

нєзачот, вона червонокнижна :sad:

7. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

А я сьогодні ну просто страшенно захотіла смаженої цвітної капусти! І то так, що хоч вже мені подавай! А так не хотілось нікуди виходити в магазин.. все ж таки я пішла, облазила всі навколишні магазини і.. нема.. А вчора ще, як на зло, в Арсені бачила ту капусту.. От так.. Купила собі сочку томатного, трохи полегшало..

8. Natalya

9. olangel

Ай,ай,ай....я як це прочитала....ще рази 2 прочитала і розумію чого я таааак хочу...тепер і в мене нестримне бажання,тільки от зараз я її ніде не знайду...:girl_cray::girl_cray::girl_cray: завтра буду цілий день шукати поки не знайду...

10. Natalya

В Арсені точно є. Сьогодні бачила.

11. olangel

Мені від роботи ближче Сільпо..але як що там не знайду то 100% побіжу в Арсен!!!!! ДЯКУЮ!!!!!!!! :girl_dance:

12. olangel

Знайшла ще один смакулик для себе :girl_crazy: казінакі :girl_cray::girl_haha:

13. FAIRYTALE

FAIRYTALE Well-Known Member

Мені, починаючи з квітня місяця, всюди пахнуло полуницею:nyam2::nyam2::nyam2: Я так її хотіла, та ніхто не наважувався мені її купити:girl_cray::sad:

14. olangel

Я як вчора в маркеті побачила кошик з полуницями,а поруч кавун...мммммм:girl_crazy::girl_crazy: мене звітдам за вуха відтягували,щоб я не вздумала купити :girl_cray:

15. Artemida

Artemida Well-Known Member

А мене зараз страшенно тягне на все кисле та гостре. То мяса хочу з гострим "Мехікано", то пельмень з кетчупом з паприкою і майонезом, то плову з гострими спеціями, то ще чогось з тої опери:girl_haha: Сьогодні зранку наварила борщу, так собі його присмачила оцтом та перцем, мммммм:girl_in_dreams: Знаю, що це шкідливо, а саме головне, що потім мені так зле від тих "шедеврів", але нічого з собою зробити не можу.

16. Negnaja

Negnaja New Member

Може тут хтось знає, чи можна вагітним їсти черемшу?

17. Natalya

А чому не можна, крім того, що вона, як мене просвітили в іншій темі, червонокнижна? :girl_blush2::girl_cray:

18. napoleona

napoleona Well-Known Member

я собі роблю і нічо, ніби все гуд:)

19. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Коли я була перший раз вагітна, то всю вагітність тягло (і я собі те постійно купляла) на йогурти, кефір, твердий сир, рибу. і (О, жах!) мені хотілося чіпсів. Хоч начебто і не була їх фанатом.Відмовляла собі в них спочатку. Але так хотілось не передати. І я купляла:girl_blush2:. Ще не повірите, але хотілося дивитися трилери, жахайстики, читала Стівена КІнга. Інше не цікаве було.За другу вагітність на все те ж тягло, але чіпсів не хотілося, а фільми і книги були спокійні.
    Висновок я зробила такий для себе, що наші забаганки при вагітності відображають характер майбутньої дитини. Перший синочок неспокійний страшенно, а по другому бачу, який він спокійний. Уже з перших днів видно по поведінці, що менший протилежність старшого в усьому:d25::d25:.

20. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

А що в ній такого? Я кожен день роблю салат з нею (а ще додаю огірок і варене яйце). Колись не дуже любила черемшу, а зараз так потягнуло.
    А ще сьогодні я не втрималася і перший раз за всю вагітність наїлася ...чіпсів :girl_blush2: Тепер шкодую...

Статус теми:
Закрита.