Вагітні забаганки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем ola-lyola, 5 Березень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Відповідь: Вагітні забаганки

О, я теж кілька днів тому купила сосиски, хоча зазвичай такого не їмо. А перд тим мене пробило на сало, яке я взагалі останні років 15 не їла (з чорним хлібом і квашеним огірком :girl_yes2:). Вчора чоловік за піццою бігав. Цікаво що ж далі буде :girl_blush2:.

2. PrincessRapunzel

PrincessRapunzel New Member

А моя подружка, як була десь на 2 місяці їла лосося з полуницею))) я раз попробувала :bad: фууу, така гидота!!! а вона сидить, напихає то за дві щоки і каже, що нічого смачнішого в житті не їла =)))

3. Maryasik

Maryasik Well-Known Member

Мені останнім часом печена картопля смакує з чимось кислим(огірочки, помідори, капуста), напевно би нею тільки харчувалась).

4. Рибка

Рибка Well-Known Member

Мені теж якщо картопля, то печена. Та й так вітамінчиків більше.
    А у мене хурма перейшла в мандаринову шкірку....дурка якась, мандаринки так собі, а от на шкірку спокійно дивитись не можу, так і тягну її до рота.
    І розумію, що може бути покроплена... і все-одно...

5. GalkaSv

GalkaSv Active Member

Я минулого року в цей час була на 5-му місяці вагітності, то мандарини їла кілограмами в день, в мене в холодильнику мусило бути по 2 кг. запасу цитрусових, щоб часом не бракнуло :connie_pull-pigtail, причому, до вагітності цитрусових не любила. А ще майже всю вагітність дуже хотіла солодкого, я працювала біля Сільпо і кожного дня ходила на кондиторку, там мене вже всі знали, як мене бачили то зразу важили пів кг. заварного тістечка :girl_crazy:. Ото, напевно, через ті кляті тістечка я за вагітність набрала 25 кг :8:. Зараз малому вже майже 9 місяців, а у мене ще досі 5 кг. зайвої ваги :sad:.

6. natorella

natorella Well-Known Member

ооооооооооооооооо
    сосиски
    а ше макароооооони

7. squirrel

squirrel New Member

Я сьогодні знайшла в холодильнику літрову банку маринованих помідорів... відкрила і половину з'їла ще й розсолом з помідорчиків запила. Дивно те що майже цілу вагітність я на них дивитися не могла (вони мені кислі і гострі були), а зараз з таким апетитом їх з'їла.:connie_pull-pigtail

8. irys214

irys214 Well-Known Member

А я кожен день хочу чогось нового, а ще краще те, що приготувала не я. Процес приготування мене деколи відвертає від трапези.
    Недавно пробило мене на персики консервовані(від звичайни би теж не відмовилась). Чоловік приносив пару раз маленьки баночки, але після того як купив мені 2,6 кг банку я на них дивитись більше не можу.

9. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Вже пару днів їм оливки. До того зелені взагалі не їла, іноді могла з"їсти пару чорних. А сьогодні півбанки зелених за раз з"їла, так вони мені смакують.

10. lerucha

lerucha Member

а мене на цитрусові почало тягнути, можу за раз кілограм мандаринок чи апельсинок зажувати. А ще чомусь так шампанського хочеться....:girl_in_dreams:

11. Virginia

Virginia Well-Known Member

Мда... мандарини - то сила! Як то мене ше не обсипало???

А ще, дуже хочу вина, або мартіні, або рожевого, напівсолодкого шампанського...:sad:
    До вагітності, частенько могла налити собі чогось смачненького, посмакувати вином, або мартіні, або якимось лікером...мммм.... Я алкоголік?

12. lerucha

lerucha Member

Думаю, просто "любитель"))) У мене чоловік часто пиво на вечір купляє, то я, як він не бачить, відпиваю в нього втіхаря...

13. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

тоже іла кілограмами, поки не обсипало, тоді трохи перестала їх зовсім їсти, а пекинулась на шоколадки і все солодке......цікаво чи надовго :girl_in_dreams:

14. olena

olena New Member

А у мене просто "шиз" почався за солодким,постійно мушу щось солоденьке з'їсти,бо інакше просто капець.

У мене таке із шампанським,ну просто ходить за мною.Недавно приходила до мене в гості коліжанка,з якою не бачились 5 років,принесла шампанське,то я таки не втрималась-випила трохи,то мені здавалось ,що такого доброго напою я ще ніколи не пила.

15. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

нині захотілось порічок зі сметаною.добре що мала заморожені)))розморозила,з цукром,мммм.... шкода що сметанка магазинна)

16. squirrel

squirrel New Member

А я так черешень хочу, а їх зараз немає:girl_cray:

17. algo

а в мене є ще пару вишень заморожених!може колись схочу,я взагалі старалась підготуватись до зими)) була навіть шалена думка кусок кавуна заморозити :girl_haha: цікаво що би вийшло :girl_cool:

18. napoleona

napoleona Well-Known Member

А у мене такі забаганки цікаві: деруни - сьогодні чоловік насмажив:girl_in_love: щойно доїла майже всі, а один на завтра залишила:girl_haha:
    з нетерпінням чекаю вареники на святу вечерю і голубці із картоплі, а ще пю кожен день кефір...
    не можу дивитися на солодке, м"ясо і краби:bad:

19. algo

А я кутю!хотіла в село на Польське Різдво їхати(баба завжди варить), але вирішила все ж дочекатись.
    Питається чого то самому не зварити...а бо ліньки :girl_in_dreams:

20. napoleona

napoleona Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.