Вагітні забаганки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем ola-lyola, 5 Березень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Відповідь: Вагітні забаганки

Я три дні дуже хотіла халви і все забувала купити. Купила сьогодні. З"їла за раз 300!!! г. Дівчата, ви навіть не уявляєте як мені зараз погано. Так тушнить. Вже, напевно, нескоро буду їсти халву.

2. Vika

Vika Well-Known Member

зранку хочу кави з цукерками.а ввечері ЛЮБИХ фруктів.

3. Рибка

Рибка Well-Known Member

А я вчора так захотіла пива і солено-сушеної рибки.
    Ну а вагітним відмовляти ж, кажуть, не можна :girl_wink:, то я думаю і собі не варто. Після склянки настало таке "уміротворєніє" :girl_tender:...

4. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Я марю квашеною капустою. Напевно свекри мають, але вони за 300 км. Я вже хотіла сама хоч трошки наквасити, але чоловік каже, що не варто робити з покупної капусти (бо там всякі нітрати і т.п.). :sad:
    Може хтось має перевірену точку , де можна купити доброї капусти?

5. Likalika

Likalika New Member

Мої вагітні забаганки були пов'язані з їжею. Мені взагалі завжди чогось хотілося. А також хотіла багато спати.

6. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

В мене зараз в фаворі мариновані помідорки.маю дома трьохлітрову банку відкриту і в мами і в свекрухи по літровій)))

7. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

постійно хочеться жареної картоплі з квашеним огірком, потім запити кефіром + апельсинка:girl_blush2: чи надовго це?:girl_in_dreams:

8. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

Як я Вас розумію))))) Я до вагітності не було "сладкоєшка", а тепер без солодкого і дня не можу прожити:girl_in_dreams: Халву взагалі на дух не переносила, а тепер це для мене найбільша насолода)) Бідна моя фігура:girl_cray:

9. squirrel

squirrel New Member

Мене зараз тягн на мандаринки (кілограмами їх їм) і яблука сорту Ренета... ням-ням...:girl_tender:

10. Yarmila

Yarmila New Member

ви про халву згадали і мені одразу теж захотілось))) я теж мандаринки полюбляю особливо зараз!!
    :girl_in_love:

11. Рибка

Рибка Well-Known Member

А я хурму "топчу", вже певно з 3 тижні, і далі хочеться, не переходить..
    Треба погуглити, якого це мені вітаміну так не вистачає...

12. Yarmila

Yarmila New Member

те що ти Рибка, топчеш хурму це добре!!!! бо це корисно!!! я за всю вагітність (4 місяці) тільки ледве одну зїла))
    А ще гзадала що мене тяне на мармеладки:girl_in_love: але тільки такі дольки в цукрі апельсинові і лимонні... знаю що це не дуже корисно але мені смакує :nyam2:

13. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А я вчора три рази робила салат весняний майже: сир, сметена, багато цибулі і чуть-чуть помідорчика.Мене взагалі на цибульку тягне зараз!

14. Linoka

Linoka New Member

А я на початку вагітності кожен день хотіла щось новеньке, потім коли я це отримувала довго ще того не хотіла, аж тошнило від однієї думки про ту їжу...
    А зараз тягне на все солодке, особливо вночі, мед с хлібом ніколи не їла, а зараз це для мене така смакота... І ще хочеться всяких солодких фруктів...винограду об'їлася вже... постійну жеру гранатки, апельсинки, мандаринки, банани... а з вчорашнього дня ще і фініки наминаю:xaxa:
    А ще я така плакса, реву по любому поводу... аж бувають істерики... а потім себе ругаю, що малишу своєму погано роблю. не можу себе ніяк настроїти, не звертати на всяке таке уваги, заради дитини, щоб не плакати... може хто підкаже як ви себе настроювали, щоб спокійно жити?

15. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

мене останній тиждень тягне на апельсини, мандаринки і цукерки "зоряне сяйво" :girl_tender:

16. Oks@nk@

Oks@nk@ Well-Known Member

ОООО "зоряне сяйво" я також полюбляю, а ще шоколад з цілими горішками - ням ням. І всі фрукти наминаю!!!

17. Maryasik

Maryasik Well-Known Member

Я раніше без солодкого дня не могла прожити, а зараз на шоколад і солодке з трудом дивитись можу і запаху риби не можу переносити.

18. Yarmila

Yarmila New Member

а в мене коли був токсикоз то я не переносила мясо!!!! :girl_nea: для мене мясо це було щось страшне! я навіть з плову його відділяла і віддавала чоловікові)

---------- Додано в 17:35 ---------- Попередній допис був написаний в 17:20 ----------

Linoka, та то у всіх вагітних така реакція буває! ви не переживайте просто старайтесь просто в той момент коли нервуєтесь наприклад подумати про вашу крихітку, яка вас любить, вам посміхається і тяне до вас свої крихітні ручки))) :give_heart: і от побачите вам стане легше!!!:girl_dance::give_rose:

19. Morena

Morena Well-Known Member

В мене зараз на першому місці гранати.

20. vanilia

vanilia Miracles are real

А в мене якісь дивні забаганки: кожного дня інші )))) Дуже хотілося форелі або лосося. А як запекла, з.їла кусочок і перехотілося. потім страшно хотіла сосисок (а ми їх взагалі не їмо), теж з.їла одну і більше не хочу.

Статус теми:
Закрита.