Вагітні забаганки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем ola-lyola, 5 Березень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. classic

classic New Member

Відповідь: Вагітні забаганки

і я про це мрію.. ще трошки і їх буде багато і достиглих повністю,не те,що зараз ... ммм.... а зараз яблучка хрумкаю кілограмами ...

2. evgenka

evgenka New Member

морозива б і квашених яблук с медом....
    мариновані огіркі теж підуть )))
    та треба чекати вечора ((

3. squirrel

squirrel New Member

Я щось другий день налягаю на одні апельсинки:girl_smile: Так вони мені смакують...

4. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

А я вже кілька днів мріяла про морозиво-ріжок, навіть снилося мені воно, сьогодні робила покупки і купила- ооооооо це щось, навіть смак якийсь особливий, коли якась забаганка тебе переслідує :haha:))))))))))

5. Katrine

Katrine Member

в мене тої ночі був казус: встала в ВуЦе, і після того чогось мене потягло на кухню, а там...деруни, які чоловік ввечері не доїв))) мені їх так захотілося, що стоптала певно штук 5 зі сметаною, і до ранку мені снилися ті, що ще залишися:girl_crazy:. зранку всі прикінчила:xaxa:

6. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

А мене щось потягнуло на апельсини і чорнослив. Шоколад взагалі не можу тепер їсти. І ще почала їсти малосольні і квашені огірки, які до цього часу навіть на запах не переносила.

7. олюся_зі_львова

Думала, що всі мої забаганки закінчилися- та де там... вчора з самого ранку надумала поїхати на базар за домашнім сиром, молоком і сметаною. Потім вдома був такий собі сніданко-обід (в 12.30) сирний- і я і мої доці смакували (ну і наш мацьоп теж скористав). :)))

8. Котя

Котя Оптимістка :-)

А мене потянуло на маслини і оливки, особливо чимось фаршировані, вдень іде мінімум одна банка:connie_pull-pigtail, ну і томатний сік тепер для мене найкращий напиток))) "К чему бы это?":girl_in_dreams:

9. irushka

irushka Well-Known Member

А мені хочеться нюхати свіжу штукатурку, як дивлюсь якусь передачу про ремонт, то аж слиною заливаюсь. Або хочеться в руках щось дрібне потерти: пісок, камінці чи щось в тому роді, ото 2 тижні як такі бажання з`явились :girl_in_dreams:

10. squirrel

squirrel New Member

А я сьогодні вночі проснулася і мені дуже захотілось яблучного пирога (немогла заснути від таких смачних думок). Зараз буду пекти...

11. Котя

Котя Оптимістка :-)

Перший раз таке чую:girl_crazy:

12. олюся_зі_львова

Тягне на молочне страшенно, сьогодні п"ю кефір :) А ще якесь друге дихання відкрилось- сьогодні з таким задоволенням на кухні готувала, навіть пиріжків (а-ля пампушки) насмажила, не можу лежати :)

13. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Аналогічно. І коли дивлюсь, як малий крейду гризе, розумію, що сама б не відмовилась від такого "десерту":girl_haha:

14. Олюнчик

Олюнчик New Member

точно так і в мене: кефір, молочко тепле і сир зі сметаною і цукром - зараз це моя найкраща їжа:girl_claping:

15. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я вчора після форумівки захотіла такої страви: сало домашнє свіже+цибуля+сіль+перчик +оцту капелька і олійки капелька.смакота!!!добре що в чоловіка ніс закладений, а то б казав, що я йому з цибулею дихати свіжим повітрям не даю!!

16. OrxIdea

OrxIdea New Member

хтось тут написав про томатний сік... то я собі потім місця знайти не могла, поки пачку соку не випила)))

17. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

в мене так само було тільки з грейфруктовим:girl_tender:

18. Hanny

Hanny Active Member

А я їм сир зі сметанкою, докторка сказали чим по більше кальцію, менше будуть боліти тазові кістки, а хочеться тортіка, де буде багато горішків і бізе а ще 100 штук гранаток, бо одною тільки себе дразню:girl_yes2:

19. FAIRYTALE

FAIRYTALE Well-Known Member

А я страшенно хотіла червоної ікри з французьким батоном з маслом, коли чоловік це купив, я з"їла дві канапе(але ікри дала як на 8 штук) то решту та ікра так і висохла в холодильнику і до сьогоднішнього дня(а це вже більше 2 років) не хочу ікри:girl_nea:

20. squirrel

squirrel New Member

А мене потягнуло на лимончики з цукром і це все запиваю гарячим шоколадом:girl_smile:. А ще хочу багато, солодких, соковитих мандаринок...:girl_in_dreams:

Статус теми:
Закрита.