Вагітні забаганки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем ola-lyola, 5 Березень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. DarkNess

DarkNess New Member

Відповідь: Вагітні забаганки

Я теж таке робила, але мені воно не смакує, бо кефір всеодно віддає своєю кислинкою. Не теє.
    Сьогодні бачила на базарі свіжу полуницю :crazy: (правда, по 55 грн.! - :girl_mad:), довго вагалась, чи купувати. Але все ж таки вирішила, що то занадто рано для тієї радості!, вряд чи вона екологічна :no:

2. Nata

Nata Well-Known Member

Та йогурт несолодкий теж годиться, у нас просто не всюди продають, тому беру кефір :) ну або наріне :)
    Вчора дико хотілося апельсин. Півночі спати не могла, апельсинами марила, а прокинулася і вже не хочеться :)

3. мамочка

мамочка Well-Known Member

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А ви впевнені в тому, що там крохмалю нема? Бо я що не візьму, всюди крохмаль. Важко щось нормальне знайти. Он купую дорогий білий сир, бо в дешевому такі складники, що страшно читати. Раніше просто не купувала, або зрідка, а тепер не можу оминути, бо хочеться дуже... Тяжка наша доля, коротше.
    У нас лише гамериканська на ринках зараз, канадійська ще не доспіла, бо клімат не такий. Але гамериканську купую, бо невелика й смакує, як полуниця, а не як папір.

5. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Хочу чорниць!!!!!!!
    Я не знаю але хочу їсти то чого нема. Сиджу і думаю щоби я з"їла?????
    І одне чорниці, кавун, трускавочки.....
    що робити????

6. Nata

Nata Well-Known Member

В Наріне немає :) хоча... у нас такі подукти тепер, а повітря, а вода... ну не можна ж не їсти, не пити і не дихати :)

7. Liliyah Romanova

Ну та чому зразу так. :)
    Тут є те, що з крохмалем і пише, що там крохмаль. А є те, що без.
    Я все чоловікові даю настанову: як більше 3-ох складників - не купуй. :xaxa:
    В Активії складників десь 16. :8:

8. Nata

Nata Well-Known Member

Ми активію не купуємо і йогурт з крохмалем також :) але всеодно чимось харчуватися доводиться.
    А в мене на запахи реакція дивна, нюхаю олію чайного дерева, апельсина і... доместос :)

9. Lingerie

Lingerie New Member

Купіть заморожені... Зі мною нещодавно знайома поділилась власними замороженими чорницями,то з сметанкою так посмакувало:girl_wink:

10. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

А я хочу винограду - білого , великого , на крайняк , червоного , такого щоб відкушуєш , а сік тече.... І ще фрешу апельсинового хочу. Наразі світять апельсини .

11. Liliyah Romanova

Ходило за мною бажання з'їсти щось таке, таке, таке... ось уже кілька тижнів.
    Щойно мене ніби щось повело на кухню зробити собі десерт. Ось такий:

Сиджу й пожираю... :girl_crazy:

12. Марта2

Марта2 Well-Known Member

13. Liliyah Romanova

14. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а ви не повірите, що я нинька захотіла - фарбованої газованої води зі смаком апельсина.......

15. Liliyah Romanova

Я так вчора захотіла Пепсі. Купила собі дієтичну без кофеїну. Аж легше стало. :lol:

16. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а я цілий день їм-їм і ніяк не наїмся:girl_cray: а рухатись мені все важче і важче:sad:

17. irushka

irushka Well-Known Member

Лілю, ви знущаєтесь? Як я тепер засну?:girl_cray:
    Мені мала зранку нагадала про полунички, малинку, черешні, ми вдвох від ранку про таке мріємо, а тут ще й така фотографія :girl_in_dreams:
    Зате я сьогодні їла шашлик, нарешті! Щоправда обмежилась 2 шматочками, все-таки ще є здоровий глузд :)
    На диво сьогодні нормально почуваюсь, може навіть обійдеться без поцілунків із сантехнікою :girl_claping:.

18. DarkNess

DarkNess New Member

Ви роздразнюєте й без того накручену уяву вагітних!!! Як таке можна виставляти вкінці квітня!? Мабуть, навмисне знущаєтесь?

19. Liliyah Romanova

Та ні, то на хвилі ейфорії, що нарешті щось придумала, а то за сьогодні стільки всього перепробувала. :girl_crazy:

20. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Я сьогодні отримала море задоволення від канапок з чорного хліба з російським сиром... такі видались мені ті канапки добрі, що навіть з доцею не поділилась... (Згадала, як попередньої вагітності страшенно смакував мені заварний хліб із Фуршету, і як там бувала, то купувала собі кілька і від всіх ховала, що бува мені хтось не з"їв... зараз аж смішно з себе :girl_crazy: ) А ось солодкого не можу їсти, від одного вигляду недобре мені...

Статус теми:
Закрита.