Вагітні забаганки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем ola-lyola, 5 Березень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

Відповідь: Вагітні забаганки

І я так само :) Так хочеться того салату і зеленої петрушки, цибульки :)

2. Tauriel

Tauriel лісова ельфійка

А в мене апетит пропав на останньому місяці:girl_mad:
    Їм звичайно як до вагітності, без азарту...а так хочеться знову їсти і ногою погойдувати:girl_in_dreams:

3. Lebidka

Lebidka Well-Known Member

Вчора нарешті відчула: що то таке, коли вагітній чогось хочеться (і мій чоловік теж це відчув, бо відразу пішов у магазин ;) )
    - захотілося мені вчора ввечері бананів і то так сильно та вже!!! до того їх зовсім не хотілося, я їх не купувала та не їла. Засмакували, що з"їла два одразу. і де вони в мене влізли? :)

4. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

Всім привіт!
    А в мене забаганки якісь зовсім не корисні. Хочу: каву, чіпсів і БАГАТО солодкого, точніше шоколадного. Якщо каву час від часу нюхаю, або краду в чоловіка, солодке їм без міри, бо не можу себе стримати, то чіпси навіть не маю де занюхати:girl_cray:

5. Надька

Надька Well-Known Member

бідні наші чоловіки важко інколи з нами.... вони разом з нами ходять вагітні....
    а я вже так хочуліта щоб втекти в село і залізти між зелень і їсти їсти їстти...

6. DarkNess

DarkNess New Member

Ви тут така не одна....
    На рахунок чіпсів, купила собі солену соломку - гризу, мені заміняє чіпси. Каву іноді собі дозволяю заварну, без кофеїну і з молоком...а от із солодким, навіть не нагадуйте...

---------- Додано в 15:43 ---------- Попередній допис був написаний в 14:18 ----------

у НАС тепер нова "тєма": МИ захотіли розтертих полуниць із домашньою сметаною і цукром!!! :girl_claping: І то ТАААК захотіли :girl_cray::girl_cray::girl_cray:, що кОпаємся, мабуть, в повну силу яка в НАС є!

Останнє редагування: 14 Квітень 2010
  7. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

А нащо її нюхати ? Я собі купила Курземе , заварюю час від часу , і розбавляю з молоком . Вуаля !!!! Діткам таке в садочку дають , то чом би і мені не випити ? На перших тижнях вагітності страшенно хотілось кави з молоком (простої заварної не люблю), то Курземе мене рятувало.

8. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Прочитала ото і йду собі розморожувати полуницю......ну так вже захотілося)))))

9. Nata

Nata Well-Known Member

А я можу пити тільки заварну і без молока\вершків\цукру... і тішу себе нею, з моїми тисками горнятко кави як ліки :)
    І знову марю хот-догом. І чіпсами. Вже нби минулося і знову. Ліпше би я полуниць хотіла, в бабусі ще є заморожені :)

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Гранатів у нас так і нема. Я дурію...
    Але є тепер компенсація. Чоловік щодня робить свіжовитиснений сік.
    Позавчора було яблуко-морква-буряк, учора - манго, сливки й трускавка. То такі смакоти, що можна й про гранат забути трошки. :xaxa:

Дічатка, а ви йогурти їсте? Бо я би хотіла, але складники почитаю й не наважуюся ні один купувати, там стільки каки всілякої. :sad:

11. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

12. irushka

irushka Well-Known Member

Подивилася на аватарку Наторелли і тепер знаю що мені хочеться! Та мушу терпіти, бо в малої болить горло, а без неї ту смакоту з`їсти не вдастся...

13. Женічка

Женічка Well-Known Member

Ірушко,а ти Катрусю спати,а сама на кухню :girl_haha:
    хоча, нічні перекуси ще жодну вагітну до добра не довели :girl_wink:

14. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

мені іноді хочеться, але ще жодного не з"їла, перебиваюсь кефіром:)
    а ще іноді знов прокидається моя любоффф до чізбургерів, но ніззя
    сьогодні вперше моркви захотілось, і то після яблучно-морквяного фрешу:)

15. Nata

Nata Well-Known Member

ми з малим кипуємо кефір, розморожуємо ягоди, перетираємо через сито, цукруємо, збиваємо і маємо корисний йогурт :) бактерії звісно не ті, але ж смачно!

16. Provizor

Provizor Well-Known Member

А я поїдаю ківі і яблука. Проїжджаючи поруч з МакДональдсом, дивлюсь на чоловіка поглядом кота з Шреку, деколи спрацьовує, і він купує мені "гадость-чізбургер". Вже другий ранок випиваю дві величезні кружки какао.

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Тут кефір справа рідкісна. А в польських магазинах коштує - як за рідну маму. Купую несолодкий натуральний йогурт, де не більше двох складників. Але так хочеться чогось такого іншого... Мабуть, нема ради.

18. Женічка

Женічка Well-Known Member

Лілю,а як до нього додати фруктове пюре свого виробництва???

19. irushka

irushka Well-Known Member

20. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ото влучно описали:) мені за всю вагітність разів 4 спрацювало:girl_haha:

Статус теми:
Закрита.