Вагітні забаганки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем ola-lyola, 5 Березень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ворон

Ворон Well-Known Member

Відповідь: Вагітні забаганки

В Ню-Йорку гранати є. Може і в Оттаві десь є. :confused:

2. Tauriel

Tauriel лісова ельфійка

А я їм все, навіть те чого не можна але дуже хочеться, то трішки але з'їм.
    Спочатку в мене був невеликий токсикоз, не більше 2 разів на тиждень і то до початку рухів. Період листопад-грудень наминала мандарини (кілограмами), потім мене перебило на ківі (яких я ніколи не любила), а зараз страшенно тягне на.... пиво і шампанське:shy:
    Про солодке я взагалі мовчу, може як би не воно я б не поправилась на 20 кг.:girl_sad:, але не маю сили волі до солодощів. Особливо вранці ще з закритими очима а вже жую, або цукерок, або шоколадку, або вафельку.
    Дуже рада за те що мене автоматично :bad:.... відбило курити (дуже переживала на рахунок цього, коли взнала про вагітність), малеча сидить собі в пузіку і каже: "у нас тут не курять":xaxa:

3. Женічка

Женічка Well-Known Member

а мене окрім М"ЯСА дико тягнуло на щось смажене, яєчню,і так,щоб плавала в олії, смажені ковбаски і так далі......

перші тижні вагітності мене так "крило" з дивними побажаннями щодо їжі. цікаво,як бду з наступною вагітністю.

4. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Заінтригували...:girl_in_dreams:

5. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

хочу кавуна!!!!!Вже кілька днів підряд)))))

6. Tagonga

Tagonga New Member

О, аналогічно! Відраза з самого початку була, як відрубало. Я ще не знала, що вагітна, а запах вже не переносила, вже мені смерділо. І парфуми доречі теж... :girl_sad: Так і порошаться на поличці

7. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

А мене відвернуло від кави - від запаху аж піднуджує, навіть з кухні втікаю, коли чоловік варить. Навіть чай п"ю тільки неміцний - якось це несвідомо все проходить. Перед тим як завагітніла, була кавоманкою - до 3-4 чашок кави на день випивала, а чай обов"язково мав бути міцний.
    Тютюну запах не переношу, завдяки парфумам співробітниці довідалась, що вагітна - ну так вже вони мені смерділи :)

8. Надька

Надька Well-Known Member

а як він на смак і доєте якісь фрукти чи ні? бо мен треба кисломолочні продукти їсти... і ше Наріне це шо?

9. Tagonga

Tagonga New Member

Наріне - кисло-молочний дієтичний напій, дуже корисний, бо містить лактобактерії, зберігається всього 5 діб. Продається в Арсенах, Вамах...

10. Надька

Надька Well-Known Member

і в мене за тим слюнки течуть а як один раз побачила шо їдять біля Біг бургера ті ход доги то думала що слюною вдавлюся .... невиримала і купила маленький... прийшла на роботу і ііііі ооооооооооооо блаженство..... так смачно зїла .... :)

11. Smokky

Smokky New Member

Читаю ваші дописи, і в багатьох себе впізнаю :)
    Кинула курити відразу як взнала про вагітність, а як тільки почався другий місяць - така відраза до диму з'явилась, що довелось переїхати від батьків чоловіка в інше місце, бо вони багато курять дома, а мені від того було дуже зле, ще й токсикоз почався. І запах кави теж тепер не переношу. Не можу назвати себе кавоманкою, раніше могла спокійно обійтися без кави, пила майже тільки на роботі, до марідко, але запах подобався... а малечі - ні :)

12. mashka

mashka Well-Known Member

Я при першій вагітності страшенно хотіла м'яса, сосисок смажених, беляшів і т.п., навіть на роботі всидіти не могла бігла за сосисками, а зараз хочу піци. На тому тижні разів 5 пекла сама і купувала теж. От сиджу зараз і "Ізнемогаю" токсикоз пройшов хочу ЇСТИ - тісто, але солоне!!!

13. Natalochka

І мені піцца так пахне .... :girl_in_love:
    Є така приказка "Нагадали козі смерть"

14. Надька

Надька Well-Known Member

люблю все заборонене, зараз на снікерс підсіла... спасає від голоду

15. Natalochka

може спробуй банан від голоду - мені дуже допомагає

16. Надька

Надька Well-Known Member

фу.... навіть дивитись немажу на банани... вони мені чомусь к мило ;) :)

17. Wariatka

Wariatka New Member

А ось ми маємо вже 15 тижнів, що тільки не хотілося і котлетки і борщик і зупа із гороху, від чого тільки не блювала....зазар дуже хочу виноград, кавун, зелений борщ (ніхто не знає, мож продають кропиву зелену???), окрошку....

18. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Захотіла солодкого дууууже...але домашнього....і то вже.....ото сиджу чекаю поки допікається "шарлотка" - банально - зате швидко і смачно, з яблучками.....мняяям....Запах вже на всю хату:girl_in_love:

19. Lingerie

Lingerie New Member

Я то навпаки стараюсь того "забороненого" не їсти-користі з нього-0%. Замінюю те на сухофрукти,наприклад,змішати курагу,ізюм і грец.горіхи з медом,або все окремо-все дуже ситне,корисне і...смачне,як на мене:)
    І мені теж більше хочеться солодкого...особливо домашнього печеного:)

20. Natalochka

Я теж. Перестала їсти йогурти, перейшла на наріне, кефір, молоко. Також печення з кремами, згущонкою уникаю, і ще різних солених, маринованих огірочків, помідорчиків. Єдине не можу відмовитися від смаженого ... хоча лікарка наполегливо радила ... стараюся тепер більше в духовці готувати ...

Статус теми:
Закрита.