Вагітні забаганки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем ola-lyola, 5 Березень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. padesnig

padesnig Well-Known Member

йду терти моркву :)

• Подобається Подобається x 1
  2. NiceHouse

NiceHouse Member

ОБЛІПИХА!:girl_crazy:

3. aknytsU

aknytsU волошкова...)

А твердуватих, кисленьких сливок нікому не багнеться? :) Купила сьогодні зранку, зразу кілька з'їла, потім на обід цілу тарілку намила і щойно теж парочкою закусила яблуко.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

5. aknytsU

aknytsU волошкова...)

6. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Я під'їдаю весь час, якраз такі не зовсім спілі вибираю. Але то не є аж така забаганка, так, кидаю в рот, щоб щось жувати.

В мене трохи кризовий період з забаганками. Ну хіба що вареників хочу і зараз приступаю до роботи. На обід буду наминати! З квашеним огірком.

7. Zozuljka

Zozuljka Well-Known Member

Сливок ні, але от яблучка і грушечки недоспілі - мммммм))) Які ж вони смачні - не передати. Кожного вечора зриваю))
    А так як щедра, то всіх пригощаю, і чомусь ніхто, крім чоловіка не розділяє мого захоплення( Всі кажуть, що вони несмачні. Я зовсім не розумію тих людей...

8. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

А менi зараз хочеться спагеттiв ))) з всякими домашнiми соусами i пармезаном)))
    Ще у фаворитах зараз грушi i виноград, правда здувааааэ потiiiiм...але це iнша iсторiя :)

• Подобається Подобається x 2
  9. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

ага і я їх хочу сьогодні буду варити

10. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

З"iла щойно пiв мисочки слив... сподiваюсь не перетворюсь на повiтряну кульку )))

11. Gorbywka

до плюсувалась нова захцянка , яка вже стоїть перемащена і чекаю поки трохи змякне, вафлі перемащені згущонкою і маслом, так захотілось солоденького:girl_wink:

12. irkazijka

irkazijka Well-Known Member

Я от заходжу сюди і набираюсь захцянок)))
    А мені сьогодні захотівся салатик як у школі колись давали. Капусточка з морквочкою...такий солодко-кислуватий з олійкою))
    То тепер перемащених вафель зі згущонкою захтіла)) Вже з понеділка. Але хочу, щоб верхній шар був повидлом кисленьким перемащений.
    От думаю, може то дівчинка буде))

13. Rei

Rei New Member

У мене страшна захцянка чорний хліб з маслом і квашеним огірком, а ще халва. А коли бук токсикоз то кислючі яблука і груші, бачу найпопулярніше серед вагітних

14. aknytsU

aknytsU волошкова...)

В мене знову "нюхальна" забаганка. Маю гель для вмивання лиця з дьогтем, виявляється він таааак класно пахне :girl_haha: Їсти його не хочеться, але душ би прийняла.
    А ще ну просто кайфую від запаху бензину і вихлопних газів. Чоловік свариться трохи через це, але я нічого не можу з собою зробити, так би нюхала й нюхала :girl_crazy:

15. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

Аж на другій вагітності відчула шо таке мати варятські захцянки!Маю тепер також нюхальну:як заходжу в будівельний магазин,то аж мороз по шкірі,а ше в нас сусіди будуються,і отой запах свіжої штукатурки))))

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

16. Gorbywka

головне що ті забаганки нових "кіля "не добавляють:girl_haha:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  17. truskaffka

Ага... :) я вже озвучувала чоловіку, чого мені хочеться, а не можеться.... Суші, сир з пліснявою, вина сухого, кави міцної, мідій..... То найменша ціна, але все ж скучаю.

18. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

я озвучую регулярно, але не ведеться чомусь...
    пильнує, щоб їла "правильно". а я хочу шоколадних тортиків, суші, салатів з майонезом... ех...
    певно зроблю собі свято і піду з Катрусею в цукерню по сусідству на щось "заборонене", може фондан...:girl_in_dreams:

19. truskaffka

Ну це я собі сама не дозволяю :), хоча є і інший список - небажаного, проте не такого небезпечного - то так...часом себе балую :girl_blum: - солодощі, смажені пиріжки (іноді штучку), каву з молоком, салямі.

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Так в чому проблема? Є ж роли без сирої риби. В мене під час вагітності була інша проблема, при токсикозі так спротивились суші, що я і думати про них не могла, зле ставало. Капець, думала, щл то вже все так буде.. Але тепер пройшло. Якби смакувало, я би їла вагітною точно, бо в перші місяці народження маля багато страхів щодо газиків , животику, не до того

Статус теми:
Закрита.