Вагітні забаганки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем ola-lyola, 5 Березень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Пригадуєте дівчата, як марила кукурудзою? Так от почалась в нас своя, з городу, свекруга старається варить мені, а мені вона смердить :sad: Припустила, що якийсь не той сорт цього року, питаю вчора чоловіка, а йому смачна...ніколи б не подумала, що перехочу кукурудзу...
    А тепер кавал з виноградом, познайомилась в лікарні з вагітною дівчиною і вона розповіла, що її лікар не радить їсти виноград і сливи вагітним. Загуглили- радять обмежити виноград... Чому? Хто знає? А мені його зараз якраз починає хотітись)))

2. bazana

bazana Well-Known Member

я в пологовому колись лягала на лікті і коліна під живіт підгинала - не знаю як пояснити, але животу було місце і спина відпочивала, бо вже від того лежання все терпло

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Tanya_SUN

Tanya_SUN Well-Known Member

бо він дуже калорійний)))) але якщо у вас нема проблемз вагою то чому б і ні))

4. aknytsU

aknytsU волошкова...)

А сливи чому не радить?

5. bazana

bazana Well-Known Member

від них здуває - я їх і невагітна не могла їсти
    але може ще якась є причина?

а я сьогодні не знаю, що хочу, так мене нудить, щось би кисленьке і свіженьке, а то нічого немає смачного

6. solana rok

solana rok Well-Known Member

Вперше захотілося солоного і вареного)

7. bazana

bazana Well-Known Member

а я вареного можу лиш кашку або макарончик
    хліб, печиво - навіть подумати важко

8. Skaliaria

Нарахунок винограду, то там вродi щось мудрiше малось на увазы, анiж калорii )))
    А в мене в фаворитах зараз буряк з хроном )))

9. bazana

bazana Well-Known Member

о, бурячок! треба і собі забажати

я в попередньому пості писала, що не хочу печива, а потім послала чоловіка по "марію з кальцієм" і втоптала цілу пачку! тошноту як рукою зняло)))) а чоловік мені нагадав, що я його минулої вагітності за цим печенням ганяла))

• Подобається Подобається x 1
  10. Valyushonka

Valyushonka Well-Known Member

Вперше за 3 тижні токсикозу з`явилась забаганка - власноруч ліплені вареники з картоплею без нічого. З останніх сил наліпила, поїла і до слід. дня забула про "білого друга".

11. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

12. bazana

bazana Well-Known Member

дівчата, а мій чоловік забив морозильник варениками-пельменями, але купованими в домашній кухні, тепер балдіємо)))) і від вареників мені стає краще)))
    але я помітила, мені просто стає краще від їжі, будь-якої, головне поїсти
    нажаль, ефекту стає на 10 хв

страшно хочу кислих-кислих яблук, щоб сльози на очі навертались)))

13. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Зранку смакувала сухими сніданками з молоком (знаю-знаю, вони не дуже корисні, але тут дуже захотілось, прям так, що ну!).
    І хочу написати ще взагальному про мої вагітні захцянки. В першому триместрі, якби хто мені сказав їсти гречку чи салат з бурячка, я б навіть за гроші не погодилась :bad: А сьогодні на обід я наминала салат з бурячка, гречку та котлету (м'яса теж ніколи не хочеться). Ох, цей вагітний організм ще і не таке витворить :lol:

• Подобається Подобається x 2
  14. bazana

bazana Well-Known Member

а я сьогодні ще попросила маму зварити суп, прийшла до неї і дві тарілочки так легесенько з'їла))) теж нудота відпустила на цілих 10 хв

15. truskaffka

Організм просить заліза? :)

Останнє редагування: 21 Серпень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Мабуть, бо я теж про це подумала :)

17. Skaliaria

Вже кілька днів марю спагеттями з соусом болоньєзе...Але маю надію, що сьогодні забаганка здійсниться, бо вже поїхав чоловік за продуктами, зараз буду готувати)))

18. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

А я кілька днів хотіла печінки з підливою, але ніяк не мала змоги вибратися на базар. А сьогодні пошкандибали з Дми по продукти і якраз привезли свіжу телячу, об'їлася конкретно. Зараз п'ю какао без цукру, так мені смакує:nyam2:

19. Rona

Rona Мама-йожик

Хочу вареників... Але таких файних, не розлізлих/переварених, і багато-багато сметани до них :girl_crazy: полюбила яблука і вже не хочу сливок/винограду. Буряк ще за мною ходить, тушкую його з помідорами, болгарським перцем червоним і яськом часто (так ледь-ледь, буквально к-ка хвилин)

• Подобається Подобається x 2
  20. truskaffka

Статус теми:
Закрита.