Вагітні забаганки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем ola-lyola, 5 Березень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Відповідь: Вагітні забаганки

Нагадала ти мені за ту полуницю :) , принесла її з морозилки до хати, і вона вже котрий день стоїть в холодильнику, завжди думаю що сьогодні з"їм, але руки тягнуться до бурячка :)

2. fantazerka

fantazerka Well-Known Member

Ой, і я так само об'їдалася салом з хлібом десь тижні 2 назад. Причому потім мій кишечник мені не дякував, та й кілограмчики набираються якось надто швидко (зі слів моєї лікарки). Але нічого не могла з собою вдіяти. І то ще вибирала шматочки, щоб побільш солені і перчені були. Схаменулася лише, коли доїла все сало, яке було в холодильнику. І заборонила собі і чоловіку його купувати.
    Але після УЗД я вже також знаю "причину" таких смаків :girl_smile::

3. Semiramis

Semiramis Горда галичанка

Дуууже вже мені подобалось сало і бочок, а також постійно хотіла чогось ситного жирненького і м"яса. Мама казала: "То не дивно, хлопця же чекаєш..."

4. iriwa

iriwa Особлива мама

збулась нині моя захцянка. Насмажила мойви, наїлася, так добре мені стало :)

5. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Купила мандаринок ))) кілограмами, правда, не ім, а так хочеться.

6. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Таки сьогодні вона мене "знайшла" :) Чи то з голоду, чи то таки захотілося, але так смачно пішла)))

7. konfety

konfety Лучший изгиб на теле девушки - это ее улыбка!

З сином постійно їла сало! Хотілося жирного, м"яса, хімії всякої.. а зараз реально фрукти, апельсини, мандарини, сік натурального яблука, різні овочі..плекаю надію, може на донечку??:girl_tender:

8. iriwa

iriwa Особлива мама

думаю що то не показник. В мене теж були такі захцянки. Весь перший триместр фактично на фруктах і овочах прожила, до нині нема особливої тяги до м"яса, а жирного я взагалі не їм бо не люблю. І що? Кажуть що ніби має бути хлопчик, хоч точно не можуть роздивитися.

9. Марта2

Марта2 Well-Known Member

А я з сином навпаки топтала солодке, шоколадки Кіндер Буено маст хев, цукорки Ромашка як наркотик, ну і мандаринки теж дуже любила. А при цій вагітності відвернуло від солодкого повністю, хочеться кислого, навіть чай з цукром пити не можу. В результаті дітки різної статі :)

10. konfety

konfety Лучший изгиб на теле девушки - это ее улыбка!

Марта2 - так, так))) сало -це було на першому триместрі, а потім постійно солодке, цукерки" Ромашка" та "Мак" і батончик від Рошену, де рідка серединка..це я їла без зупину..як результат +20 кг..А зараз реально на кисляк та корисності..тортик вже два дні стоїть в холодильнику,зовсім не тягне..

P/S І Буено обожнювала. Пам"ятаю в Сільпо була акція, на той час по 5 грн - то я на 100 грн набрала не замислюючись!! Був як наркотик))

11. preciosa

preciosa Well-Known Member

а я недавно почала пити чай з лимоном (чорний листковий з бергамотом+лимон даю) і то для мене такий кайф... ніколи не любила чай з лимоном, бо він мені смак чаю перебивав, а тепер так хочу такого чаю, що аж не можу:)
    Вчорашні хотілки дитинка, думаю, простить:) Були у Львові з друзями і зайшли в Макдональдс. А чізбургер їхній я дуже люблю, то один мусіла злопати:) Ну і крусан з абрикосами з Вероніки - то давня хотілка, бо їла його востаннє, ще коли вчилась у Львові, а то було напевне 2 роки тому.

12. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Ми теж якось недавно були, так мені запах, але я раз вкусила і все, ну не можу я їсти всякого роду булки, така важкість потім як ніби пів свині замнула.... Макарони, жарена бульба, канапки, булки, пиріжки то все не моє.... Я далі сижу на бурячках і яблуках, з мандаринками трохи пауза, бо раз переборщила і мала діатес, як мала дитина ,чес слово :)

13. preciosa

preciosa Well-Known Member

І мені жарена бульба не дуже. Запікаю скибками з оливковою олією і запашними травами в духовці.

14. iriwa

iriwa Особлива мама

У мене нині страва номер один то вареники з картоплею і зі сметанкую, але без масла. Ось щойно зам"яла 12 штук і добре мені стало. Попиваю чай з лимоном і заїдаю роздинками. Ммммм смакота!

15. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

А мені так захотілось смаженої картоплі з цибулькою,що заставила чоловіка посмажити її,щеб квашеної капусти і було б взагалі супер,але заміню капусту ,квашеними огірочками

16. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Ех квашена капуста, ех огірочки... я гину за таким....

17. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

а в мене смаки зовсім не змінилися. Що любила до вагітності, то і зараз люблю. Тільки обмежувати себе почала. Не ім гострого, кислого, маринованого. Ну і кількість мандаринок на день лімітована.

18. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Втоптала 3 шматки оселедця з цибулею та чорним хлібом, залила то все чаєм з зефіркою - життя вдалося : )

19. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Ох, я мала нині свято, ні не так, мала оргазм смакових рецепторів :) Привезли мені довгожданну свіженьку льняну олійку, я заправила нею салат з квашеної капусти і полила бульбу варену в мундирах. Який запах ууумммм :girl_tender:

Проичитала про користь льняної олії при вагітності - одна суцільна користь :)

20. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

а я зробила тушену рибку з цибулькою і морквою, забабахала те все діло в мультиварці :girl_tender:
    Смакота, напевно :girl_crazy:, бо ще не пробувала

Статус теми:
Закрита.