Вагітні забаганки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем ola-lyola, 5 Березень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. preciosa

preciosa Well-Known Member

Відповідь: Вагітні забаганки

А я дуже хочу салату із сирка з яйцем, часничком і майонезом ( треба було домашній зробити:-( ) Ще хочу маринованого оселедця, завтра мрія збудеться:) і напевне ананасу хочу... Ще б дріжджових пиріжків з тушеною капустою, холодцю з птиці і маленьких голубчиків з рису і м'яса. Ото мене понесло:) Хоча і тошнота є, але от всяке солене, кисленьке мені йде. І дуже мені посмакував макарон, помащений засмаженою на маслі цибулькою з покраяним домашнім помідором. Отак просто, навіть м'яса не хочу:)

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

читала, що не варто при вагітності їсти ананас. Не знаю правда то , чи ні, але щось там він в собі має, я також на початку вагітності хтіла, тому пошукала і таки не їла.

3. preciosa

можливо, бо при плануванні всі писали, що можна, він для ендометрію корисний, а от при вагітності... зараз погуглю:)

---------- Додано в 17:14 ---------- Попередній допис був написаний в 17:12 ----------

Отаке знайшла.

4. Petrova

Petrova Member

Я в шоці про ананас...Ніколи б не подумала... виходить що вагітній перед тим як щось зїсти весь час треба гуглити?

5. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

Добре, хоч знаємо про це, в принципі зовсім того фрукта не хочу, дяка Богові.
    В житті би не подумала про ананас таке :khomyak:

6. svoybox

svoybox Well-Known Member

Мені здається менше гуглити треба. Я їла ананас, не знаючи, що не можна і сири з плісінню їла, і суші. І тьху-тьху до 34 тижня доносила і дасть Бог ще 6 тижнів доношу. Думаю, якщо якийсь корисний продукт, типу ківі, їсти кілограмами, то шкоди буде більше, ніж від кусочка ананасу

7. preciosa

Сьогодні задовільнила свою ранішню забаганку. Ще ніколи так не хотіла кави, я не є кавоманом, а тут чаї, соки вже набридли... На горнятко 300мл дала пів чайної ложечки кави, 2 малі кофельки натуральних вершків і мені так полегшало... Така насолода була, коли пила ту каву:girl_tender: Думаю, що нічого поганого така кава не зробить. Обидві мої братові пили під час вагітності слабеньку каву з молоком.

8. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

а я без неї з дому не виповзу, маю понижений тиск
    Щоранку п"ю каву з вершками, це ж так смачно :girl_yes:

9. preciosa

це дууууже смачно! я завжди і пила з вершками, а тут просто легку дуже роблю.
    А тільки що поїла дерунів і так мені добре... Дуже посмакували, бо вже не знала, чого б хотіла...

10. iriwa

iriwa Особлива мама

А мені і надалі нічого особливо не смакує. Нині на сніданок був зелений чай і маленька шоколадка, на обід чай з булочкою з вишнями, пів банана і апельсинка, на вечерю зелений чай і 2 канапки з сиром і шинкою. І ще щось би запхала в рот, але незнаю що, бо здається що як запхаю то верну все..

11. preciosa

Мені ніби мало що смакує, але все-одно не можу сказати, що то такий аж справжній токсикоз... От сьогодні поїла піцу на обід, аж 3 кусочки! Перед обідом помідор з житнім хлібом, вранці домашній сир з медом (який вже тиждень не можу в себе запхати) і трошки булочки з маком + чорний чай.
    Вдень п*ю моршинську слабогазовану, дуже вона мені смакує, така вміру солонувата, бо чаї вже мене нервують... Пила б звичайну воду з-під крана, в нас сверловина 16 м, якщо не помиляюся, але зараз, коли нема дощів, вода дістає якийсь запах тухлих яєць, в чаях цього вже не відчутно.
    І ще читала, що погане самопочуття може бути від браку води, бо гормони тоді нерозбавлені, концентрованіші.

12. Vittoriya

:D пробачте, але щем такого не чула. Якщо під поганим самопочуттям ви маєте на увазі токикоз ( хоч я би не назвала то так, бо це не просто погане самопочуття), то ніяка вода не розбавить сили токсикозу, бо він є від того , що росте рівень ХГЧ, а рівень хГЧ до води жодного відношення не має, він росте, бо має рости. Пити воду звичайно потрібно, постійно , і на початку вагітності, і потім, але чекати полегшення від води не варто . Особливо коли та вода тільки входить і одразу виходить назад. Її просто необхідно пити, щоб не було зневоднення, та й для загального наповнення водою оганізму, бо людині кожній вода потрібна.

13. preciosa

Таке вичитала в програмі з плеймаркету, яка для вагітних :) Писало просто про гормони, не за силу токсикозу. Не знаю, чи правда то, просто читала таке.

---------- Додано в 15:54 ---------- Попередній допис був написаний в 15:50 ----------

Ще таке в інтернеті знайшла, але чи справді це так - не знаю... Хоча, щодо токсинів, які виводяться і під час виведення треба пити більше води, то може це і правда.

14. Vittoriya

Я вам про токсикоз кажу, а не про потрібність води впринципі :). Те, що вода виводить усяку заразу з організму, це так. Акне більше від зневодненості організму може бути. Я пила і п'ю води багато, токикоз мала нє хілий. Часом тільки воду і пила, не помагала, дивно ;) Хіба помагала бекати, принаймні було чим...

15. preciosa

Я писала про просто погане самопочуття, не про токсикоз і тошноту. Хоча всі ці симптоми, в тому числі слабкість, сонливість, відносяться до токсикозу...
    Там ніде і не пише, що від води не тошнитиме :) Тошнить і не від самих гормонів, є інші на то причини.

16. iriwa

iriwa Особлива мама

Хощу борщику! Так хочу, що вирішила приготувати. Цікаво чи схочу я його їсти коли зварю чи захцянка пройде?

17. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я сьогодні вперше за останні певне роки 5 з"їла булку, малу але я її з"їла. Може просто ще тепла була, тому вона мені засмакувала.. ну і від 8 ранку до 15 обіду я "гуляла" )))

18. iriwa

iriwa Особлива мама

Борщ зварила, поки варила нанюхалася-напробувалася і всьо.. більше не хочу.. Отак стоїть в мене трилітровий баняк. Будуть мати що мої їсти..
    Серія номер два. Печу кекс...

19. Маріка

Маріка Well-Known Member

:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:
    Чисто так як я вчора з капустою, хотіла квашеноі або маринованоі так що місця не знаходила. З того всього замаринувала таку капустегу на 2,5 кг, а нині на ту капусту вже дивитись неможу. Навіть від запаху нудить. Навіть не знаю хто то добро істи буде.
    З чим в мене тепер проблема,то з солодким. Тільки зім будь що солодке, навіть 1 цукерок або кусочок тортика і вже біжу :bad: З молодшим в мене без солодкого ні дня не проходило, так хотілось що капці. А тепер солодке - бе, зато будь що кисле наше всьо. На городі вже грядку кваску спасла, кожен день по гранаті ім, лимон без цукру тільки так. І головне, що я вже як наркоман якийсь, не можу ніяк вгамувати ту тягу до кислого. Скоро оцет буду пити :girl_crazy:

20. konfety

konfety Лучший изгиб на теле девушки - это ее улыбка!

Аналогічно і в мене..тягне на один кисляк...з першою дитиною - і кисле і солодке в перемішку..вареники заїдала варенням, а потім квашеним огірком..далі йшов шоколадний торт з салом))) і дивилась на величезні очі чоловіка, який здавалося сам зараз до білого друга побіжить)))))))
    ..а зараз мені смакують лише огірочки, капуснячок і просто квашена капуста, лимон без цукру, грейпфрукти..а останні тижні тягне на все корисне - кабачки, баклажани, капусту, буряк, помідори,огірки, перець, яблука, виноград, горіхи, сушену клюкву....
    Останні два дні- то взагалі чудо із чудес - я їм виключно творог з жирнющою сметаною (даю редиску, огірок ,солю,перчу);п"ю молочні коктейлі та їм овсяну кашу..хоча вже з років шість молочне ні у якому вигляді не сприймаю взагалі.:girl_impossible::girl_crazy:

Статус теми:
Закрита.