Вагітні забаганки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем ola-lyola, 5 Березень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. tarakasi

tarakasi Active Member

Відповідь: Вагітні забаганки

Попробуй тут не утримуватись, як чоловік над вухом : "тобі того не можна, ти що хочеш нашкодити дитині! Хотіла бути мамою мусиш потерпіти!))))"

2. Petrova

Petrova Member

І я мушу від усього відмовлятися ,бо вже маю проблеми з вагою , не їм ні солодкого,ні мучного ні жареного ....а вчора так захотілося дерунів....я не витримала і 3 зїла - результат на вагах зранку шокував...більше не буду розслаблятися((((((((((

3. GIS

GIS Well-Known Member

від 3 дирунів результат шокував ? :girl_impossible:

4. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Думаєте від трьох дерунів можна сильно поправитись? :girl_crazy:

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

то просто чим більше зациклюєшся на тому і думаєш про ту вагу, картаєш себе за з'їджене-тим більше вага росте. Розслабтеся, що то є 3 деруни? От якби ви напхалися так, що дихути би було важко, то би ще можна було помучити свою совість. А так , головне не переїдати.

6. Petrova

Petrova Member

в мене таке враження що я поправляюся від води навіть:girl_sad:

7. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Моя сьогоднішня забаганка - вінігрет, такий кисленький няям.

8. Retaret

Retaret Well-Known Member

а мої забаганки тепер накрилися!! Вчора лікарка дуже строго мені вичитала - ніякої картоплі, хліба, солодкого. Лише Риба, мясо, овочі і фрукти (і то овочів 3/4 а фрукиів 1/4). Каші можна зрідка пару ложок. Все лише варене і тушене. І роби шо хоч!! Ніби то і не такі вже аж продукти заборонені, але реально я шось незнаю шо готувати і як щоб наїстися.
    Молочне, йогурти, кефіри небажано. З бананами і виноградом бути дуже обережною. А шо тоді цілий день на роботі жувати?? Я ж то весь час голодна!

9. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Retaret, а чому того всього не можна? Картопля, хліб, солодке більш-менш зрозуміло, а решта?

10. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

О, і мені сказали сьогодні, що солодкого, тортиків, булочок не істи. А я тааак ті булочки люблю, а ще канапки. Дівчата, а на скільки ви поправилися? Бо в мене виходить щось 13 кг, а ще три місяці носити. Я правда, не дуже тим переймаюся, бо моя коліжанка з кожною дитиною, а народила вона трьох поправлялася щось на 20 кг. І то з першим вона дотримувалася жорсткоі дієти, а з меншими іла все що хотіла. Результат був один. А після пологів за кілька місяців знов поверталася до своіх пятдесят з хвостиком. Я думаю тут швидше особливості організму грають роль. Хоча обмежу ото поідання булочок і канапок

11. Smurfyk

Smurfyk Well-Known Member

А банани чому не можна? Та не слухайте ви дуже лікарів, головне викинути з раціону шкідливі продукти

12. Марта2

Марта2 Well-Known Member

А можна вагітним чай з каркаде? Згадала що він такий кисленький і так захотілося..

Sent from my X10i using Tapatalk 2

13. Retaret

бо були проблеми із завищеним інсуліном - то ніби супровідна ознака синдрому полікістозності. При цьому є надмірне "запасання" організмом всього що він спожив - звідси швидке ожиріння на "рівному місці". А ще така річ є "діабет вагітних" - тобто пісдя пологів жінка зазвичай не є хвора діабетом, але в час вагітності організм стає дуже толерантним до глюкози і її рівень зростає, а інсуліну хоч і багато виробляється, на нього організм якось наче не реагує. При таких розкладах все може закінчитися трагічно на пізніх строках. Отак то коротко.

Лікарці своїй довіряю і буду старатися слухатися, бо то завдяки її лікуванню ми тої вагітності дочекалися. Вона каже, що у нас того не вміють виявляти і коригувати при потребі, тому якщо тримати себе в руках, то нічого поганого не станеться ні зі мною, ні з дитинкою.

14. Vittoriya

це у вас купа всього на купу, чи то вам поставили просто діагноз діабет вагітних? Бо якщо отой діабет, то по перше, не все так трагічно, нема чого нагнітати, по-друге, а чого каші не можна?? Це ж складні вуглеводи, їх якраз треба!!! Що ж істи? Якщо молока не бажано, то кефір, йогурт ще й як бажано. Я вже місяць на дієті і чую себе супер. Не переїдаю і не голодаю ;), головне мати бажання в голові собі все поскладати, тоді на щодень з'явиться купа ідей, що можна поїсти. І головне це ж здорово як, овочі, крупи, саме то. А ще хліб житній разовий, бажано купувати такий, щоб склад писало (щоб там була лише житня мука), ну або максимально житній. І важливо ранок не починати з фруктів, їх перенести краще на другий сніданок і завжди мати збалансовано-вуглеводи, білок, жири. Мені лікар-діабетолог сказала починати день з двох канапок з житнього хліба і ввечір перед сном закінчувати день однією канапкою з того ж хліба. Зранку в мене такий сніданок-одне яйце і дві канапки з маслом, може бути до того куряче філе і салатка, на ніч просто хліб з салаткою. Ті складні вуглеводи дуже повільно випускають цукор, відповідно постійно підтримується стабільний рівень

---------- Додано в 20:26 ---------- Попередній допис був написаний в 20:25 ----------

звичайно! А тримати себе в руках зовсім не важко, коли такий стимул!

15. Retaret

то ще мені діагнозу не ставили, лише попередили, що я у групі ризику, тому треба все тримати під контролем, щоб до того не докотитися

16. Vittoriya

і вам такі дурниці сказали щодо каш і кисломолочних продуктів??? Нема слів... І що значить не докотитися? Не смішіть мене, то я знач докотилася, якщо мені тут поставили такий діагноз? Хоч вони тут ставлять його на право і на ліво, але зрештою, краще ж перестрахуватися завжди.

17. Retaret

ну незнаю як саме "там у вас". Але моя лікар каже, що у тут у нас навіть толком діагностувати не вміють. Знаю, що вона також вчилася в тій же Польщі і Англії, тому думаю, що вона принаймі має що з чим порівняти.
    про Вас я взагалі нічого не говорила.. то вже Вам видніше
    але як на мене краще таки більше контролю, аніж невміння діагностувати проблему

щодо молочного, то вона каже, що молоко дорослим особливої користі не приносить (ну це вже давно чула, що воно у дорослих толком і не засвоюється як у дітей). І ще молочне - то досить сильний антиген (чи якось так його обізвали, ще правда не розібралася що воно таке).

18. Vittoriya

молоко і кисломолочні то інші речі трохи, зауважте. Хоч мені дієтик тут сказала, щоб не відмовлялася від молока, якщо хочеться, просто брати 1.5-2% жирності. Кефіри, йогурти натуральні, сир білий-це обов'язковы продукти для здоров'я, від них не можна просто відмовлятися

19. napoleona

napoleona Well-Known Member

дівчата, я вас прошу...
    розслабтеся, вони то всім говорять зараз, бо так модно, яка би вагітна не прийшла, якщо організм потребує, то краще зробити собі приємність, ніж бути злою і голодною :) звичайно в розумних межах)

20. Vittoriya

ваша лікарка, напевно гінеколог взагалі не має права вам давати рад щодо дієти, а має направити вас до спеціаліста по тій справі. Якщо вона реально вчилася за-кордоном, то мала би знати, бо мій лікар тільки глянув аналіз і виписав скерування до діабетолога, а там я ще перед тим попала на прийом до дієтика, яка мені багато чого розповіла, а цукри пильнує діабетолог, а не гінеколог. Він мені навіть слова не сказав, що можна , а що ні.

Статус теми:
Закрита.