Вагітні забаганки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем ola-lyola, 5 Березень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Milli

Milli Well-Known Member

Відповідь: Вагітні забаганки

А я вчора таки вчора відправила чоловіка по клубніку, я її як перший раз побачила, то забути не змогла. А вчора наїлася. Ням-ням.

2. gladiolys

gladiolys Member

В мене десь до 13 тижня був сильний токсикоз, я нічого не хотіла крім полуниці, я її так хотіла що аж плакала). Зараз трохи попустило, але спокусилася вже два рази по трошки. Також чекаю сезону щоб наїстися.
    На Шуварі сьогодні по 30-35грн також кажуть, що Закарпатська.

3. Valensia

Valensia Well-Known Member

Сьогодні теж не втрималась, і купила. Ну все, сезон овочів/фруктів розпочато, чекаю на черешню.

4. Virna

Virna Well-Known Member

а я собі щойно купила корзинку, так вона на мене дивилася, не могла пройти я мимо:girl_yes2:

5. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

Ех, дівчата...я сьогодні аж облизувалася на неї, так хотіла...але оскільки вона ще не пахне то стримала себе. Також мрію про черешні...і персики ))))

6. zjomka

zjomka Well-Known Member

на краківському ринку купила закарпатську, то вона пахне як в розгар сезону, і смачнюща :girl_in_love:

7. domino

domino Well-Known Member

Десь тут хтось писав за крейду? де ви її берете і як вона має виглядати, звичайна шкільна крейда чи то якась є спеціальна? Я вмираю. як вона за мнною ходить, і нічим перебити своє бажання зїсти крейди не можу((((

8. oksumoron

oksumoron Active Member

То я, я хотіла крейди!
    Але я так щось і не наважилась купувати! Хотілося такої хрумкої, що руки мастить, а тут лише була якась глянцева!
    Хіба просити про передачку зі Львова, бо я хотіла буквально останні тижні перед родами, то так і не встигла замовити!

9. gladiolys

gladiolys Member

Сказала мені сьогодні лікарка не їсти ще полуниці і молодої капусти, бо нема в тому ще нічого корисного. Ех, я і сама це знаю, але так хочеться всього раннього.
    А ще, три місяці не їла солодкого - не хотілось, а зараз шось перемкнуло, вчора з'їла пів банки варення і не помітила. Ну і якась шоколадка тепер має бути дома обов'язково)

10. Amilada

Amilada Well-Known Member

Мені моя навпаки казала- тільки вимочувати добре. То я й так роблю. А капуста вже давно є, дарма наговорюють. От помідори, якісь подосі недобрі, все інше -може буте, як файне вибрати.

11. gladiolys

gladiolys Member

Я в принципі так і роблю, і по можливості з усім. Ну і полуниця то для мене зараз як наркотик, з'їла і хочу ще ще ще, тому тримаю себе в руках покищо.

Я на базарі вибираю методом нюху (особливо полуницю і помідори), поки все не перенюхаю не виберу)

12. domino

domino Well-Known Member

Прикинь, мені нині якраз сестра передачку передала,і я зубула їй сказати, а як згадаю за крейду, то аж слюні течуть))) недавно таке почалося. І от що я зробила: купила на ebay таку білу, як у школі була. Чекаю не дочекаюся, щоб її умяти...Боже, ну що за хотілка така:girl_wink:

13. GIS

GIS Well-Known Member

14. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Минулої ночі дуже-дуже хотіла з'їсти вареники із сиром. От заснути не могла, так їх хотіла ))). Зате зранку вже про них і не згадувала :)

15. Відповідь: Вагітні забаганки

Страшно хотіла великого шматка мяся... ПОводилася перед чоловіком як киця весною,аби тільки випросити сходити на стейк. Чоловік каже йдемо на суші(ми їх дуже любили) а мене верне,кажу,що буде діло тільки як підемо на стейк.Пішли в The Grill,я амовила собі величезний шматок мяса і справилась з ним за 5 хв і це в 22 вечора.)))Зате їхала додому спокійна і щаслива ... Тепер і не хочеться,а чоловік жартує кожного ранку,питає - "Мяско????"))))

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Тільки врахуйте, що сирого при вагітності не можна, а стейк часто буває сирий всередині, тому хіба просити добре просмажений.

17. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А моя сьогоднішня хотілка -макфлурі, і взагалі морозиво добре йде

18. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

а мене "клинило" на макшейку зі смородиною :girl_tender:

19. Відповідь: Вагітні забаганки

Чоловік сказав вчора,що я стала вредна:girl_impossible:...я це теж помітила,але як з тим боротись - не знаю.

20. milkozavr

milkozavr New Member

при першій вагітнотності я теж хотіла і стейки і морозиво,ще страшно хотілося шампанського,Ю полуницю просто поглинала. кажуть що за сезон треба зїсти 10 кг полуниці-то я і впоралась. а тепер при другій вагіності сама незнаю чого хочу.

Статус теми:
Закрита.