Вагітні забаганки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем ola-lyola, 5 Березень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. napoleona

napoleona Well-Known Member

Відповідь: Вагітні забаганки

ооо і я нюхала цієї вагітності все токсичне, але найбілььше мене пробивало на якийсь розчинник чи то оліфа))

2. H2O

H2O New Member

А мене тягне на запах хлорки. Аж сама лякаюсь такої забаганки...

3. domino

domino Well-Known Member

О, то я не одна маю збочене бажання нюхати фарби-лаки. Нас тут кумпанія:girl_haha:
    Недавно зайшли до чрловіка на роботу, а там вони фарбують-лакують меблі, от я тащилася, казала йому, що в них дуже класно пахне)))

4. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Яааааааак я їм ананаси! Нічого так не хочу, як ананасів. Мариновані їм. І сік той п,ю. Ммммммммм :)

5. gladiolys

gladiolys Member

Доречі лікарка сесрі казала, що не можна їсти свіжі ананаси, особливо в першому триместрі. Не знаю страшилка то, чи дійсно не можна.

Дівчатка не знаю чи в цю тему, але в якому вигляді їсте творог? До вагітності їла магазинний, а зараз хочеться домашнього і просто їсти в сирому вигляді ложкою, але ніякої перевіриної тьоті в мене не має. А так в кого попало трохи боюсь брати, щоб не попасти на паразитів. Знайома казала, що якщо покласти на 10хв. в морозилку, то потім можна їсти, чи це брєд?

6. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

7. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Біля нашого будинку недалеко є фермерський магазин молочний, я там часто сир купую, молоко, може не таке як на базарі з жіночок, але нам підходить.

8. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

в мене певно брак кальцію- йогурти, молоко, сир, кефір, сметана... ні дня без чогось з цього не можу... а ще виїла з холодильника майже всі заморожені ягоди :girl_crazy:

9. Amilada

Amilada Well-Known Member

Останніми тижнями вмліваю за лимонами, точніше цедрою. Я їх по життю люблю, та скорше не їла через підшлункову/гастрит. Тепер більше одного на тиждень собі не дозволяю

10. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ви з цитрусами на останніх тижнях обережніше. Я на 40- му за грейпфруктами гинула, так Даруся вся в плямах алергічних народилась. Ноги і дупця були висипані. Швидше за все через моє налягання на той вітамін. Правда за три дні все зійшло. Додому приїхали вже майже з чистою шкірою.

11. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я останній триместр постійно хотіла цитрусових, особливо багато їла мандаринок, а ще апельсинів хотіла, більше того через 2 дні після повернення з пологового знов мене пробило на цитрусові, зїла пів апельсина, малечі нічого не було

12. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

В тебе здається і старшенький не мав схильності до таких проявів.
    Мої діти, як виявилось до того чутливі.
    Скільки ми з Ромчиком воювали з тим кошмаром...Як тзгадаю, мурашки по шкірі.
    І Даруся, будучи вже майже на виході з животика теж не сприйняла. Видно гени.:girl_mad:

13. LadyEva

LadyEva Member

Я починаю налягати на солодке, при чому минулого тижня дивитись в його сторону не могла. Треба підключати силу волі.

14. wwwlumiawww

wwwlumiawww New Member

І я в останні місяці мліла за лимонами, то нашого синочка теж обсипало. Зараз лікар заборонив їсти цитрусові перші місяці.

15. happylady

happylady Well-Known Member

а я марю клубнікою... так хочеться,а ще коли на базарі побачила вже продають на повну, ще більше потянуло...:girl_cray:
    стримую себе. ще зарано.
    чи хтось вже їв?

16. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Зелені яблука, такі тверді і хрумкі, що як кусаєш аж сік бризкає. Так заганяла за ними чоловіка, що купив 3 кг.:girl_smile:

17. Yulia

Yulia New Member

В мене те саме ... вже неможу дочекатись кінця травня, щоб її можна їсти, їсти....:girl_in_love:

18. Tsukerochka

Tsukerochka New Member

і мені так хочеться клубнічки і черешні і взагалі свіжих ягід. от чекаю також з нетерпінням сезону. а що вже продають клубніку, а по скільки?

19. Talya

Talya Well-Known Member

а в нас полуниця ще з минулого року є. навіть не думала, що так захочу її. морозили для доні, а їсть мама)) черешня за мною ходить.. і ще груші оті такі медові і соковиті.

20. Yulia

Yulia New Member

Так, продають. На Іскрі в критому по 45 грн/кг. Кажуть, що Закарпатська.

Статус теми:
Закрита.