Вагітні забаганки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем ola-lyola, 5 Березень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Єва

Єва Well-Known Member

Відповідь: Вагітні забаганки

Якраз до теми моєї нової забаганки. Зараз про молоду картоплю можна тільки мріяти. Але маю заморожений кріп, домашню сметану і стару бульбу, то можна хоча б "підробку" зробити. Люблю шкрябати з дня банячка таку пригорену бульбу зі сметаною.

2. Lebidka

Lebidka Well-Known Member

Мене з самого початку вагітності тягне на кисленьке: споч. апельсини і ківі, а тепер капусняк і розсольник - просто марю цими стравами.:)

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

то все файно, а от я захотіла кавуна...
    дивилась сьогодні вранці якийсь фільм і там був такий смачнющий кавун, що я аж запах його відчула...КАВУНА ХОЧУ!

4. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

цю темку читати неможна, а то шо за повідомлення не читаю все хочу і вжееееееее :girl_sad:

5. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А я печу пирога з пісочного тіста, яблуками, родзинками, мигдалем і трошки кориці, мнямммм.......ну дуже захотіла, бо переглядала книгу з випічкою, а там до кожного тортика, тааааккіііііі ілюстрації, що слинка тече!!!!

6. DarkNess

DarkNess New Member

А в мене останніми днями збився детектор смаку. Все солодке - ЗАсолодке, всі страви - ПЕРЕсолені. Вчора їла своє улюблене морозиво - шоколадне зі згущонкою - то воно було таке страшно солодке, що прийшлось розсолом запивати і солодкого сьогодні мені вже зовсім не хочеться. :no: З солодкого максимально тепер - печиво Марія.
    Все що, готую, - мало солю, і воно мені всеодно пересолене, мушу водою запивати. А чоловік як сідає їсти зі мною - то автоматично ставить перед собою сільничку і вегету, бо для нього все недосолене. :confused: Недавно була в картопляній хаті, замовила солянку і грецький салат, дуже їсти хотілося, то змогла тільки по 1 ложці того попробувати і все довелось залишити, - таке було мені пересолене, випила тільки лате. Салати можу їсти тільки з оливковою олією і без солі. Оце ж , мабуть, організм очиститься за весь ПЕРІОД... :girl_in_dreams:
    І ще не можу їсти багато нараз. Навіть коли дУууже голодна, з"їм всього пару ложечок і доїсти не можу навіть "котячої" порції, приходиться залишати, добре, що собака є (замість свині :girl_haha:)
    Хочеться всього максимально натурального. От зараз полуничок захотілось... І малини...А ще білого наливу....мммм.... І огірочків свіжих з города... список можна ще довго продовжувати...:girl_in_dreams:

7. Ная

Ная Well-Known Member

Даремно ви про огірочки з городу:girl_smile:. Хочуууууууу:girl_cray:

На днях фільм дивились,а там з городу помідори збирали,мені вони тааак пахли! Потім на базарі все ж купила помідорів,так і лежать в холодильнику нерозпаковані.Не те...:girl_sad:

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А я себе не впізнаю... :girl_sad:
    На піцу навіть не тягне, хоча її дуже люблю. Гот-доґи не переварюю, а пахнуть мені через день. Учора шалено хотілося шоколадного торта, хоча коли він ще місяць тому був у холодильнику, то навіть не дивилася в той бік. Раніше часто запікала ковбаски та курячі лапки, а тепер мене і від ковбасок, і від маринаду, в якій курочку роблю, шалено нудить. Так, що мало не млію. Мусимо хату вітрити, а чоловік живенько їсть і все викидає й посуд миє, бо вмираю. Перший раз, як сталося таке, то аж налякався, бо я вся побіліла, як стіна, а мені ще й в очах почорніло, думала, що зімлію... Важко так - не впізнавати свій організм...

9. Neverland

Neverland Well-Known Member

Зато зі своїх забаганок я щиро тішуся. Нічого особливого не хочу: ні соленого ні кислого. Зате з задоволенням їм звичайний рис, гречку, салеру, морську капусту, яблука, ківі... геть не хочу картоплі, майонезу, масла. Раніше б таке щастя... Зате солодке хочу аж неможу :sad: Але то не вагітне - то моє "пожиттєве". Я завжди солодке наминала, наминаю, і буду наминати :)

10. arina

arina Active Member

а я вже дурію... в мене така печія шо взагалі нічого їсти неможу... після 15-16,00 до писка вже ніц не беру(((. Раніше пила молоко - то трохи попускало, а тепер ні молоко, ні Миргородська, ні Поляна квасова.. ну ніц не бере:girl_cray:
    а хочу, як і раніше - всякої ЗАРАЗИ-чіпси, Макдональдс і т.д.:girl_sad:

11. Liliyah Romanova

А молоко з боржомі? Ще спробуйте мигдаль гризти. Печія - то теж моя вічна вагітна проблема.

12. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

від печії ще помагає свіжа морквочка,почистіть і хрумайте))))))))

13. arina

arina Active Member

а то тепле має бути, чи навпаки холодне із газами?

14. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Зате причина тому - така солоденька:).....лялюся....

---------- Додано в 00:37 ---------- Попередній допис був написаний в 00:33 ----------

І моя - спочатку думала, що то від певних продуктів, а тепер бачу що то від всього - солодке, кисле - вже не знаю шо то їсти. Мені помагає трохи ше сушка або узвар. Спати мушу напівсидячи бо як низько то так пече, що здається зараз задушить.

15. Liliyah Romanova

Я п'ю тепле. Грію трохи (не до кипіння) і вливаю боржомі. Правда, то роблю не я, а Ромусь мені робить, тому я пропорцій не знаю. :shy:
    І в мене на все. Учора випила трошки вина червоного, то була щиро здивована, що цілий вечір не пекло. А зазвичай мене від вина пече (коли не вагітна). І будь тут мудрим.

16. Liliyah Romanova

Ой, ви би знали, дівчата, як мені зараз хроном і яйцями запахло, а паска навіть не близько!

17. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

18. Nata

Nata Well-Known Member

Я хочу крабових паличок. Це капець. Я ж їх в нормальному стані навіть не юхаю, а тут... Попросила чоловіка купити :) буде свартися, але сподіваюся принесе

19. La esposa

La esposa Moderator

20. Nata

Nata Well-Known Member

Повна хімія :) Вчора наїлася, нині все віддала білому другові :):):) Вже забаганок немає.
    Їм другий місяць білий сир і кефір з часником :) мене скоро з хати виселять, вже навіть діти жартують, що у нас вампірів немає :)

Статус теми:
Закрита.