Вагітні забаганки (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Chica YB, 30 Жовтень 2015.

1. Aylin

Aylin Well-Known Member

Я каву пила при двох перших вагітностях у великих кількостях, без кави була як сонна муха. А зараз при третій теж п'ю тільки в меншій кількості, але не тому що не можна, а просто не хочеться. Зараз хіба капучіно п'ю або каву із грущенним молоком:girl_in_love:

• Подобається Подобається x 2
  2. Demetra

Demetra Well-Known Member

Теж хочу кави, різної, з улюбленої кав'ярні. Якось, після морозів, днів п'ять підряд ходила туди, бо домашня не така смачна мені була.
    Схиляюся до думки, що каву все ж варто обмежити хоча б до одної чашки еспрессо в день. Відчуваю як мене тонізує після кави, то й дитинка , напевно, відчуває.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Я п"ю тільки найсмачнішу каву :girl_crazy:
    Або італійське курземе.
    1-2 капучінко в день мені не шкодить. і малятко також не протестує:girl_blum:

4. Gudzyk

Gudzyk Well-Known Member

Обожнюю каву з молоком. Тож пила її до і під час вагітності, тим більше що мала проблеми з тиском і без неї реально було важко
    :cofee:

5. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

Я в першому триместрі (чи то перший місяць) старалася кави не пити, а зараз п'ю по одному горнятку на день. Без кави важко, бо і так сонна:)
    А так все думаю чого б то мені хотілося чогось особливого (чого раніше не хотілося), і не можу придумати:) П'ю кефір, бо треба ,банани їм, так як і їла. Може то хіба в останні місяці проявляться якісь забаганки?:)

6. Shamna

Shamna Мамуся

Тільки від запаху кави мене верне, хоча раніше і в першу В не фанатично, але пила.
    Зараз і дня не можу без сушеної журавлини, при тому що раніше її навіть не пробувала, а тепер жменя в день має бути.

7. Orman

Orman Модератор-бомба

Я думаю що це індивідуально. Я п'ю каву з вершками всі вагітності. В попередні три - одну в день, в цю - дві.

Мене кава не тонізувала ніколи в житті. Я навпаки розслабляюсь і хочу спати. І діти мої п'ють каву, і вона їм йде без жодних ефектів. На відміну від, скажімо, цукру.

А от вино (столова ложка червоного) вчора дуже погано пішло.

8. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

в мене нині забаганочний сніданок був - варене яйце, розрізане навпіл і посипане зернятами кунжуту. І краплина соєвого соусу туди би пасувала, але поки я думала про це - я не могла встати і припинити жувати :)

• Смішно Смішно x 3
  9. Retaret

Retaret Well-Known Member

а я нині під вечір так захотіла вина, білого, злегка кисленького. А чоловік взяв тай налив мені трошки, не знаю кілько там було, грам 75 певно. Випила я його , сидю і думаю - а може все ж не треба було? я так не дуже з п'ющих. Ще до першої В часом мали вечірні посиденьки з вином, а потім як пішло - вагітність, гв... а там і сил нема на посиденьки...
    а ще вчора ковтнула собі втіхаря пива, то чоловік собі купив і воно стояло так на столі відкрите - яке ж воно мені добре було!!! але якщо я ще вино випивала сяк-так, то пива я практично взагалі ніколи не пила, а вчора таке смачне видалося!

• мімімі мімімі x 1
  10. cjomcjomka

мені підчас вагітності старшим сином так хотілось пива! і все ГВ.
    До 12 тижнів я зовсім собі не дозволяла, а потім спокійно могла півскляночки випити. Особливо якогось медового...
    Зараз навіть не уявляю, як це - хотіти пива :) Такі різні вони, ті вагітності.

З забаганок - миргородська мінералка, сильногазована, з льодом і лимоном.

11. cjomcjomka

вафельки, такі чорно-білі. Хрумням....

12. ylicha

ylicha Well-Known Member

А мене вже 2 дні пробиває на банани, взагалі я страшна солодкоїжка але цю вагітність на солодке не можу дивитись мені побільше кислого. Можливо смак буде мінятися бо після манії лимонів і грейфрутів пішли банани.

13. Shamna

Shamna Мамуся

Кисле і гостре і бажано, щоб в одній тарілці і побільше. Це відчуття зовсім протилежне тому що було в першу В, тоді хотілося солодкого з солодким і политого солодким

• Подобається Подобається x 1
  14. ylicha

ylicha Well-Known Member

В мене та сама історія, перші дві вагітності в мене цукерки були під подушкою , а третя якщо з'їдаю одну цукерку мушу запити, а кисле мені подавайте і побільше.

15. cjomcjomka

наперед підготувалась :) пляшечку з соусом коло себе поставила.
    взагалі, моя малюся - така дуже правильна. Хоче всяких фруктів, ягід заморожених. Правда, і картопельки хоче, і каші, і зупи - основна їжа мастбі, бо калорій вона вимагає так, що ледь не кричить. Дуже поважає лаваш, всякий цільнозерновий хліб.
    Привчила мене пити слабеньку каву, і не щодня. Води вимагає, негазованої. Правда, моя звичка пити воду з холодильника лишилась при мені.
    єдина в неї зараз не_про_корисне фішка - чорно-білі вафельки, я вже пару разів їх навіть вночі їм.

• мімімі мімімі x 1
  16. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

смажена бульба і кукрудзяні палички. Яка то смакота!

• Подобається Подобається x 4
  17. cjomcjomka

@Зорянівонька , разом чи окремо?
    їжа моєї вагітності Сергійком :) від самого початку і майже до самого кінця.

• Смішно Смішно x 1
  18. Shamna

Shamna Мамуся

Моя любов в першу вагітність:girl_in_love:

19. cjomcjomka

Зникли з усіх ближніх магазинів! Я пішла спати в пєчалі, але потім наступного дня купила арахіс в шоколаді і сум мій минув :)
    А сьогодні захотілось шматочок торта і бокал prosecco і що ви думаєте :) тепер зрозуміти не можу як то завтра п'ятниця - нині ж була :)

• мімімі мімімі x 1
  20. matematyka

matematyka Well-Known Member

Біла глина
    Біла глина.jpg
    Цієї вагітності смакує мені ця глина. Їм її просто ложкою і запиваю водою. Якщо комусь цікаво, то купити її можна на вул. Саксаганського 5. Коштує не мало, таке пресервове (десь 300 гр) відерко - 100 грн.
    Про вживання глини у інтернеті можна знайти багато інформації. Ніби і дуже корисно, і шкідливо, головне міра, але щось у мене велика міра. Як дуже захочеться, то 3 чайні ложечки з'їдаю, запиваю водою (можу і пару раз вдень). А ще і яблучком можу заїсти)))

• мімімі мімімі x 1