Я каву пила при двох перших вагітностях у великих кількостях, без кави була як сонна муха. А зараз при третій теж п'ю тільки в меншій кількості, але не тому що не можна, а просто не хочеться. Зараз хіба капучіно п'ю або каву із грущенним молоком
Теж хочу кави, різної, з улюбленої кав'ярні. Якось, після морозів, днів п'ять підряд ходила туди, бо домашня не така смачна мені була. Схиляюся до думки, що каву все ж варто обмежити хоча б до одної чашки еспрессо в день. Відчуваю як мене тонізує після кави, то й дитинка , напевно, відчуває.
Я п"ю тільки найсмачнішу каву Або італійське курземе. 1-2 капучінко в день мені не шкодить. і малятко також не протестує
Обожнюю каву з молоком. Тож пила її до і під час вагітності, тим більше що мала проблеми з тиском і без неї реально було важко
Я в першому триместрі (чи то перший місяць) старалася кави не пити, а зараз п'ю по одному горнятку на день. Без кави важко, бо і так сонна А так все думаю чого б то мені хотілося чогось особливого (чого раніше не хотілося), і не можу придумати П'ю кефір, бо треба ,банани їм, так як і їла. Може то хіба в останні місяці проявляться якісь забаганки?
Тільки від запаху кави мене верне, хоча раніше і в першу В не фанатично, але пила. Зараз і дня не можу без сушеної журавлини, при тому що раніше її навіть не пробувала, а тепер жменя в день має бути.
Я думаю що це індивідуально. Я п'ю каву з вершками всі вагітності. В попередні три - одну в день, в цю - дві. Мене кава не тонізувала ніколи в житті. Я навпаки розслабляюсь і хочу спати. І діти мої п'ють каву, і вона їм йде без жодних ефектів. На відміну від, скажімо, цукру. А от вино (столова ложка червоного) вчора дуже погано пішло.
в мене нині забаганочний сніданок був - варене яйце, розрізане навпіл і посипане зернятами кунжуту. І краплина соєвого соусу туди би пасувала, але поки я думала про це - я не могла встати і припинити жувати
а я нині під вечір так захотіла вина, білого, злегка кисленького. А чоловік взяв тай налив мені трошки, не знаю кілько там було, грам 75 певно. Випила я його , сидю і думаю - а може все ж не треба було? я так не дуже з п'ющих. Ще до першої В часом мали вечірні посиденьки з вином, а потім як пішло - вагітність, гв... а там і сил нема на посиденьки... а ще вчора ковтнула собі втіхаря пива, то чоловік собі купив і воно стояло так на столі відкрите - яке ж воно мені добре було!!! але якщо я ще вино випивала сяк-так, то пива я практично взагалі ніколи не пила, а вчора таке смачне видалося!
мені підчас вагітності старшим сином так хотілось пива! і все ГВ. До 12 тижнів я зовсім собі не дозволяла, а потім спокійно могла півскляночки випити. Особливо якогось медового... Зараз навіть не уявляю, як це - хотіти пива Такі різні вони, ті вагітності. З забаганок - миргородська мінералка, сильногазована, з льодом і лимоном.
А мене вже 2 дні пробиває на банани, взагалі я страшна солодкоїжка але цю вагітність на солодке не можу дивитись мені побільше кислого. Можливо смак буде мінятися бо після манії лимонів і грейфрутів пішли банани.
Кисле і гостре і бажано, щоб в одній тарілці і побільше. Це відчуття зовсім протилежне тому що було в першу В, тоді хотілося солодкого з солодким і политого солодким
В мене та сама історія, перші дві вагітності в мене цукерки були під подушкою , а третя якщо з'їдаю одну цукерку мушу запити, а кисле мені подавайте і побільше.
наперед підготувалась пляшечку з соусом коло себе поставила. взагалі, моя малюся - така дуже правильна. Хоче всяких фруктів, ягід заморожених. Правда, і картопельки хоче, і каші, і зупи - основна їжа мастбі, бо калорій вона вимагає так, що ледь не кричить. Дуже поважає лаваш, всякий цільнозерновий хліб. Привчила мене пити слабеньку каву, і не щодня. Води вимагає, негазованої. Правда, моя звичка пити воду з холодильника лишилась при мені. єдина в неї зараз не_про_корисне фішка - чорно-білі вафельки, я вже пару разів їх навіть вночі їм.
@Зорянівонька , разом чи окремо? їжа моєї вагітності Сергійком від самого початку і майже до самого кінця.
Зникли з усіх ближніх магазинів! Я пішла спати в пєчалі, але потім наступного дня купила арахіс в шоколаді і сум мій минув А сьогодні захотілось шматочок торта і бокал prosecco і що ви думаєте тепер зрозуміти не можу як то завтра п'ятниця - нині ж була
Біла глина Цієї вагітності смакує мені ця глина. Їм її просто ложкою і запиваю водою. Якщо комусь цікаво, то купити її можна на вул. Саксаганського 5. Коштує не мало, таке пресервове (десь 300 гр) відерко - 100 грн. Про вживання глини у інтернеті можна знайти багато інформації. Ніби і дуже корисно, і шкідливо, головне міра, але щось у мене велика міра. Як дуже захочеться, то 3 чайні ложечки з'їдаю, запиваю водою (можу і пару раз вдень). А ще і яблучком можу заїсти))) А от від крейди мені цієї вагітності не добре, я дивуюсь, наскільки я любила крейду за першої дитини (це був такий кайф пожувати її).