У магазинному? У нас він такий процес обробки проходить і хімізації, що мабуть сирі яйця то найбезобідніше в ньому
Я тому і купила майонез готовий, бо там сирих яєць певно нема, хіба порошок (дуже рідко собі дозволяю). Домашній через сире яйце тому і не роблю зараз. Я ще їла сиру солену червону рибу (сама солила). Купила, а потім згадала, що то не бажано їсти. Але все ж пару кусочків на канапки брала. Я якась ризикова, більше не буду. Читала, що така готова риба з вакуумної упаковки більш небезпечна через загрозу розмноження бактерій. Але от оселедець - то теж сире, і ніби можна. А суші ніхто не їсть зараз?
Ой, а я щось під час першої вагітності їла і тірамісу з тим кремом з яйцями, і оселедець... (чоловік сам засолював)
Якщо солю рибу, то завжди кидаю на ніч в морозилку, а вже зранку розморожую і засолюю. Не знаю наскільки це добре, але для власного заспокоєння роблю це роками (боюся паразитів).
Тут кілька сторінок тому був оселедичний бум прямо....Я теж купувала двічі ....поки не перехотілось. А тепер виявляється, що не можна... А таки сира то риба (ну крім соленості). Гм. --- дописи об"єднано, 11 Листопад 2015 --- Я так заморожую тепер крупи після купівлі -хробачків повиморожувати. А щодо паразитів..то таки вроді і в морській рибі є..
Та, і я в той оселедцевий бум попала! Так смакував! Але конкретно інформації, що не можна оселедця, я не зустрічала. --- дописи об"єднано, 11 Листопад 2015 --- Це недобре, звичайно. Багато корисного теж втрачається. Тому то і цінна жива свіжа риба, а не морожена. Коротше, найкраще запікати, і не лише для раціону під час вагітності.
та я то розімію, але глистів боюся більше. Ще як була в школі, то розказували про хлопця який впав в кому, через них. Не знаю чи була правдива та історія, але мені тоді дуже врізалося в пам'ять.
А хіба від термічної обробки вони не гинуть? Тобто спричинити хворобу мабуть вже не можуть..але від самої думки про варених глистів нудить...бе.
Відморожені глисти смакують ліпше, хі-хі. А я солила рибу без попередньої заморозки, то виходить з'їла тих пациків живими. Капєц, я вже риби вупше не хочууу!
Я колись читала, щоб позбутися паразитів треба рибу морозити не менше ніж 14 днів. Але я не завжди притримуюся цього, бо деколи просто хочеться її вже, а не через 2 тижні. Але таку рибу запікаю чи жару, або готую на пару, тобто піддаю термічній обробці.
Появилась нова забаганка в мене Слойка з яблуками, магазинна правда. Були недавно в свекрухи в гостях, вона купила до чаю кілька таких слойок. Ну і всі, що залишились, спакувала нам додому. А вчора мені так захотілось їх, мусили йти алярмово в магазин такі привозять в Родинну ковбаску. Але всі слойки вже розкупили, прийшлось замовити на сьогоднішній ранок. Ото я відвела душу щойно, посмакувавши ними разом з чаєм
Надіюсь, що це останні гастрономічні вибрики мого організму під час цієї вагітності Насіння гарбузове, але не з пачки, а домашнє, з городнього гарбуза, висушене, добре підсмажене на пательні, ммм... Нямка! І зефір зі смаком лате (надибала сьогодні в Ашані і не могла не купити) дуже файно пішов Покращую собі настрій після відвідин ПБ. А, чуть не забула. Комусь хотілось з'їсти/облизати мазь Вишневського? Якщо так - я у вашій компанії Вчора і сьогодні в мене непереборне бажання спробувати її на смак, бо запах нереально кайфовий (чується там мені і дьоготь і машинне масло і відтінок бензину). Зараз ще б банку з фарбою відкрити або зайти в щойно напастований кабінет і всьо - вагітна жінка задоволена
у мене нічні напади на кухню, чоловік встає сонний йде за мною і теж точить)))набрав 3кг))) молодець кажу якраз по терміну йдеш) Домашні вареники з сметаною(рік не їла), так як мяса я практично зараз не їм(верне) то раціон став майже вегетаріанським. і усі види їжі без мяса то зараз моє. Пампушки, згущене молоко, зефір, морозиво, салатики з майонезом... Оправдовую себе так що мол дитинці все йде вона кайфує від такого різноманіття. Зараз по святах беру себе в руки, переходимо на здорове харчування, щоб не рознесло. тьфу-тьфу
Вичитала на складі зефіру, що там білок яєчний. Він же там не сирий, правда? Бо в інтернеті найшла, що у рошенівському зефирі прямо вказано, що білок яєчний ПАСТЕРІЗОВАНИЙ. А на моєму зефирі - просто білок