А в мене вчора було сочне, молоденьке, зелене лисття вишні, прямо з вишні Надіслано від мого TRT-LX1, використовуючи Tapatalk
я вчора хотіла згущоночного крему, а нині маю тортик з тим кремом Ще хочу крейди, замовлю собі. В перші місяці ГВ піде за милу душу.
Черешня і полуниця - багаааато і кожного дня А ще огірок, редиска, рукола і салат. Одним словом зелень і фрукти) Морква ще є в свекрів, але крім перед приготуванням зупи не об'їдаюся) От прочитала Вас і захотілося, але лінь іти) Надіслано від мого TRT-LX1, використовуючи Tapatalk
а можна їх багато їсти? я почитала, що можна так чуть-чуть, то покищо стримуюсь) хоч думаю, що до кінця тижня таки куплю полуницю
Нам салату, шпинату, редиски,огірочків, помідорчиків і зелені побільше а сьогодні ще і казинаки пішли.
Я точно не можу Вам дати дозвіл чи можна чи ні) але я що в першу В, що тепер їм, як тільки з'являється на ринку і їм багато. А дехто і не вагітний вважає закраще почекати нашої домашньої. Тому тут вибір і відповідальність за кожним. В мене і малий вже тиждень об'їдається нею. Тому ми не з тих обережних мабуть
Полуниці) ммм... Вже кілька днів підряд, чи навіть тиждень. Треба робити перерву! Вчора шалено захотіла вафлі. І такі вони мені добрі були, хоча раніше я не особливо любила їх і їла дуже рідко. І взагалі їм дуже багато солодощів. Розумію, що пора вже зупинитися, а не можу! А ще точно не хочу м'яса. Ні в якому вигляді, і ні якого виду.
І в мене теж саме, м'яса не хочеться, хіба вже хтось принесе кусник під ніс, то можу пожувати. Але на солодощі особливо не тягне, їм в малих кількостях. Тим більше мучне звела до мінімуму, бо печія(( А от свіжі овочі та фрукти - фореве! У мене ця вагітність проходить далі під знаком листя салату - як почала його їсти з 3-го місяця, так і дотепер то мені як делікатес)))
Ммм... знов повертається бажання до доброї кави. І дуже хочу абрикосів! Не можу дочекатися коли вони вже дозріють!
мені м"яса завжди хочеться зараз хіба менш жирного і бажано просто з салатом, без каш і т.д Ну і умовно можна сказати, що забаганка - огірки. Просто я завжди в сезон салатів більше любила помідори, огірки по стільки по скільки (швидше як додаток до томатів), а цього разу самі по собі так добре хрускаються
В таку шалену спеку справді хочеться до води. Тільки от нема куди. До озера їхати далеко, ще й електричкою не наважуся.( Поїхали вчора в басейн, а він виявився замінований, точніше весь бізнес-центр( Шось не везе ( Взагалі не знаю як перетерпіти ту жару. Хочеться такої сильної грози)))