Відповідь: Вагітна у 16 я не мала на увазі щось погано, просто файно коли хтось за тебе все зробить а ти лишній час з дитиною посидиш, і не треба гонити як турбіна по хаті Я просто захоплююсь її мамою, двоє немовлят, вона сидить з ними, готує, прибирає..... Я б сама так не відказалась, повезло дочці. Хоча і розумію маму-це ж її дитина! Коли хворіють діти завжди думаю краще б хворіла я ніж вони мають мучитись. Так само ця мама знала що таке родити і намагалась максимально допомогти
Відповідь: Вагітна у 16 дивує, що яка б не була бідося - обдерті стіни, гори брудного посуду, бардак, а на цьому фоні обов'язково присутній ноутбук з відкритими контактами.
Відповідь: Вагітна у 16 думаю, що це спонсорські кошти і задумка СББ. Принаймні на сайті СТБ у коротеньких інтерв ю з героїнями практично усі відгукуються про те, що завдяки проекту до них добре відносилися у ЖК, пологових+ вони отримали спонсорські речі ( ліжечка, візочки, дитячі речі і т.п.). Ота сканадльна героїня -неформалка повідомила, що початковою метою участі у шоу було...показати і зрекламувати рок-групу, у якій грав її "бойфренд".
Відповідь: Вагітна у 16 Дівчатка, у вівторок був новий випуск? Чи вже закінчилось шоу? Бо шукала в мережі, хотіла подивитись випуск - не знайшла.
Відповідь: Вагітна у 16 Передивилася я всі серії " Вагітна у 16" і у мене просто шок як мами дозволяють своїм дітям починати жити статевим життям так рано. Чому непоговорять про контрацепцію? Невже розмова це так важко?
Відповідь: Вагітна у 16 Нє, просто вагітна була і дівчинка і її мама. Народили з різницею в кілька днів. Тому мама і свого бавила і доньчиного сина теж.
Відповідь: Вагітна у 16 Мама була також вагітна, приблизно однаковий термін у них був. Ой, вже Настя відповіла. Мені от тренер не сподобався, якось він так себе повів негарно, коли вона приїхала на змагання, а він і сам не підійшов, і дівчатам заборонив до неї вийти. Так і стояла самотня під балконами гуртожитку...
Відповідь: Вагітна у 16 У мене теж шок від програми і купа емоцій....) Не думаю що там винна суто мама яка не говорила про контрацепцію. Так само жити сексуальним життям кожен починає по своєму, тобто тут засуджувати чи оцінювати недоречно думаю, бо в кожного звичайно своя думка але діти....якісь старші мужики з цими малолітками... Це.... Помітили , що всі хлоці "герои-любовники" переважно добряче старші,і думаю розуміють що дівчина неповнолітня, але користуються цим, і при тому ще й хамлять всім хто зверне увагу на цю ситуацію... От цікаво чи взагалі когось посадили за такого роду розбещення??..
Відповідь: Вагітна у 16 ага...як ця мама застібала пуховик доці, а він вже на животику погано сходився, а потім ще шапочку поправляла з вушками, як у панди... куди їй мати вже дитину, як вона ще сама маленька? мабуть, ні... ще не дуже в тему, але хтось бачив про "згвалтовану" неповнолітню в передачі "один для всіх"? ото вже фантазерка, а чоловік міг через неї сісти.
Відповідь: Вагітна у 16 там дитина не просто фантазерка, а явно з психічними відхиленнями. Ну і на рахунок "безневинного" чоловіка: думаю, що не все так просто. У них не було згвалтування, а от секс "по згоді"- цілком можливо. Недарма на детекторі йому поставили одне конретне запитання: "чи був у вас секс з неповнолітньою проти волі?" Цікаво, щоб отримали, якби питання було сформульовано просто як :"Чи був у вас секс з неповнолітньою?"
Відповідь: Вагітна у 16 я думаю, що все одно було б хвилювання і результат на детекторі інший. а дівчинці однозначно до лікаря треба. важко було втриматися від сміху в деяких моментах, і це ще м'яко сказано. кілька її істерик ще раз переглядала на сайті стб.
Відповідь: Вагітна у 16 Теж бачила цю передачу. Там явно або серйозна проблема в психіці або... вибрали реально жахливу акторку, щоб зробити шоу з рейтингами)
Відповідь: Вагітна у 16 А що "Вагітна у 16" вже не йде чи перенесли на інший час? Я у вівторок хотіла подивитися, а тут "Один за всіх" - я була в шоці!
Відповідь: Вагітна у 16 Повернення цього шоу сьогодні 22.30 год) приємного перегляду, дівчата) Надіслано з мого iPad, використовуючи Tapatalk