Вагітна у 16

Discussion in 'Катрусин кінозал' started by algo, Nov 22, 2012.

1. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Відповідь: Вагітна у 16

Як я собі то уявляю (може і неправильно) - історії реально. Просто поки дівчина взнає про свою вагітність, звернеться до знімальної групи, підготовка до зйомок і т.д., це все займає час, от пуз вже і величенький. Героїні розповідає свою історію, сценаристи щось доправляють, додають "накала страстєй" і тоді вже знімають постановочне відео. Хіба останні місяці вже реально і то, мабуть, коректують, добавляють скандали, розборки і т.д. Але самі історії і героїні реальні. Ну, десь так я собі це уявляю :)

2. Натуля

Натуля Well-Known Member

Я теж дивлюсь це шоу. Ведучого дуже люблю і його прямоту.
    Мені вчорашню дівчину реально жаль. Я бачила іі в центрі не раз, коли сама вдруге вагітна була. Вона теж була з пузом і гроші на вогняних шоу збирала. Вона дуже гарна дівчинка. Мені її шкода і все. Вона недолюблена, не навчена любити. Мамаша алкоголічка " да я же к тебе раз 3-4 мес. приезжала, подарки привозила!", з хати її виганяє. І мені не дивно, що в неї не запустився материнський інстинкт. Переймів, не було,КР. ПРосто раз, дістали з живота ту лялю і всьо, люби її. Недаремно в нас тут є тема про післяпологові дипресії. І пишуть в них не зальотні мами, а жінки які свідомо вагітніли і народжували, правда? Я сама особисто з тим мала проблеми після народження ДІми, в мене було чітке відчуття, що я не люблю його. А їй хто поміг? Хто її обняв, підтримав, навчив? Хто її наставив на "путь істинний"? Свекруха, молодець, що взяла дитинку повністю на себе. Він отримає від неї всю ту любов і ласку, що не дає, нажаль, мама. Сподіваюсь, що і мама все ж не буде забувати про малюка.
    НАйцікавіше дивитись пост шоу. Дуже добре видно батьківські помилки які довели до таких недитячих наслідків. Одні батьки занадто сильно обмежували своїх доньок, в іншому містечку всі після школи заміж виходять і народжують бо скучно, в одного хлопця мама особисте життя весь час влаштовувала і їй не було ніколи до нього часу, а сам він хороший але не мав іншого прикладу як вести себе з власною дитиною і т.д. і т.д.

3. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

То само собою.
    А щодо пост шоу, то мені також подобається ведучий і той юрист. А та психолог може і дає мудрі поради, ну якась вона мені не така.

4. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

О, юрист це взагалі! Його манера спілкування і поради, які він дає особам чоловічого роду дуже подобаються. Ну і звичайно ведучий, лише оці речетативні монологи-переходи перед рекламою чи появою нового учасника пост-шоу нагадують мені якісь трейлери до фільмів фантастики чи жахів:)

5. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Цю горе-матусю я знаю особисто, коли вона тільки приїхала до Львова, одразу почала шукати роботу. Проходила стажування в кол центрі МТС. Там я з нею і познайомилася. Про мій шоковий стан від її зовнішнього вигляду навіть писати не буду...і того її хлопця памятаю, він завжди приходив до неї після роботи. Вирізнялася з поміж решти лише зовнішністю, а взагалі була дуже тихенькою. Як переглянула відео - мягко кажучи була в шоці...

6. Akseniya

Akseniya Well-Known Member

Швидше за все така її поведінка наслідок дитячих травм, відсутності материнської любові, але якщо з тобою так повелися, для чого так робити з власною дитинкою?Тим більше мамі говорила, як її було без неї тяжко,а сама переносить на синочка всю свою образу і ненависть. Тут чистої води егоїзм незрілої людини.Для мене вона морально убога. Просто все житті повертається, молодість, гулянки і нові хлопці - це все скороминуче...А чи захоче потім її син прийняти мати-зозулю, коли в неї стане більше розуму( якщо стане).

7. Shpunka

Shpunka New Member

А ще був випуск, де дівчина розійшлась з батьком дитини, а після народження дочки почала зустрічатись з іншим, старшим, досвідченішим, 26-річним. Вони познайомились, коли він допомагав їй коляску з під'їзду на вулицю витягти. Насправді, вони були знайомі задовго до її вагітності, і там не зрозуміло, хто є справжнім батьком: він, чи той хлопець, якого вона покинула... А сценаристи СТБ показали казочку про білого принца...
    Фатал...Ггг :girl_crazy: Так, так, я теж обручку помітила :girl_yes2:

8. Margot

Margot Well-Known Member

ой, як згадаю той момент, то і тепер сльози на очі наступають...сама маю токого маленького ангелика. як то побачила, думала, що серце навпіл розірветься. це жахливо, коли у жінки, яка народила, не прокидається материнський інстинкт...що тут скажеш? дай , Боже, тій дитині добру долю

9. soap bubble

soap bubble New Member

" эта сволочь толкает тебя со всех сторон " - та це вона сволочь, я по іншому не скажу. Слава Богу, що батьки цього Сергія адекватні, можливо хоч з нимим у цього хлопчика буде більш менш нормальне життя. Я би таку мамашу на їхньому місці батьківських прав позбавляла, їй ж начхати на цю дитину. Вона гуляє! А це важливіше, ждя неї покрайні мірі.
    Сама відповіла на своє ж питання: "хочешь ребенка - заведи котенка". Але ж дитина далеко не кошеня, вона потребує уваги, ласки, зрештою вона потребує матері. Я відверто плакала, коли переглядала це відео...
    Я ще довго відходитиму від побаченого...

10. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Сьогодні знову буду дивитись це шоу.
    Історії шокують бо розумію що насправді є багато таких мамів і татів.
    Почала дивитись одразу після пологів, тому від моменту народження дитини і цих криків волося стає дибом(згадую родити), дихаю разом з ними, а як плачуть то сама інколи плачу. Таке відчуття що щойно сама родила. Роди таки мені запамятались на довго!

11. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

І ще одна серія( Так шкода маму дівчини! Бідна! Вона фактично родила за двох і виховує за двох. А дочку навіть не хвилює нічого.
    Добре коли хтось допомагає.

12. shelby

shelby New Member

Мамі сьогоднішньої героїні треба памятник ставити! Дуже сподобалась її фінальна промова в постшоу:girl_smile:

13. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

ну я б вже так не сказала.
    дуже мені сподобалось, що дитину грудьми годує.
    Мама молодець, поважаю людей, які вміють побачити і визнати свої помилки.

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

як на мене, то зі всіх колишніх героїнь це ще досить адекватна дівчина. Звісно, що сумніви у неї з являються- адже їй лише 15 зараз. І бажання , які притаманні дівчатам її віку нікуди не діваються. Але невже і всі дорослі свідомі мами ніколи не мали бажання після народження дитини десь вийти "розвіятися"? Ця дівчина думає про своє майбутнє і в загульних дискотеках особливо помічена не була. Її хвилює інше- спортивна кар єра. Але перед вибором "дитина-кар єра" стикається більшість і дорослих жінок. Просто у силу психологічного розвитку по віку їм легше розставити правильні пріорітети. У цієї ж дівчинки досить хороші задатки для матері, і їй лише необхідно допомогти зорієнтуватися у майбутньому на даний момент. Думаю, що з неї вийде хороша мама. Тим більше- при такій підтримці найрідніших людей.

15. oksumoron

oksumoron Active Member

це правда, і може навіть краще що немає ніякого батька тої дитини, і не треба якісь пробувати квартири знімати, і якісь дурні сварки між тими дітьми, то якісь трикутники любовні!
    але жаль тих дівчат, які вічно плачуть з тими дітьми, і на аборти їх підмовляли!
    і з сімей вони складних походять!
    але питалась, коли вже пропаде молоко, бо треба вертатись в спорт!
    дівчина, зараз не може зрозуміти чи то дітей виховувати, чи їй спорт треба! і мама ще і заняла таку позицію, що готова виховувати внука сама, а мала б дитину віддати дочці, і нехай вона і побачить як то воно життя з дитиною!

16. Shpunka

Shpunka New Member

До речі, дівчина з 2 випуску знову вагітна. Хто не пам'ятає, це та, що з смт. Моспіно.
    [​IMG] [​IMG]
    До слова, різниця між її двома дітьми буде 11 місяців :eek: Хто батько другої дитини - теж невідомо. Судячи з усього, життя дівчину нічого не навчило. 17 років, без освіти і роботи і дві дитини на руках:khomyak:

17. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Я просто в шоці.... Ну як так можна не думати головою взагалі.

18. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Вирішила подивитися американське шоу. І зла, дуже зла. Там практично кожній дівчині штучно стимулюють пологи. Я просто в шоці. В день Х привезли, веололи стимулятор, потім епідурлка, в мене просто нема слів.

19. oksumoron

oksumoron Active Member

і зразу ж з другого дня народження швиденько мама закалатало той Біберон, і от і все молоко, навіть не знає що таке годування грудьми!
    зате, не треба вишукувати "батька" дитини по селі, є дитина, то дають аліменти, якщо не прийшли гроші, то мамаша не розгублюється і не каже "та що я буду наярювати" (як дівчина в ост передачі), а дзвонить до адвокатів, а ті в свої чергу погрожують тюрмою новоствореному батькові! і спрацьовує!

20. Shpunka

Shpunka New Member

Ну, в нашому варіанті теж ледь не всім стимулювали: рідко коли не показували ту нещасну дівчину, яка терпить перейми, лежачи в одному положенні на ліжку, бо прикута капельницею до нього...
    Мене більше злило в американській версії те, що якщо проходила ПДП, то за кілька днів (!) ті дівчата як овечки йшли в ПБ і там їм штучно стимулювали початок пологів :girl_devil:
    Ще дивує, що всі жаліються: от, дитина, то ж такі гроші. А самі сумішшю годують, всі ми знаємо, скільки вони коштують, вже не кажучи про здоров'я малюків :girl_impossible: