Вага дитини при ГВ

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Yaremko, 9 Лютий 2009.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Epine

Epine Well-Known Member

я ходила до лікаря в місяць і два - одні роздратування. То забагато набрав, менше годуйте, то недобрав. А то вирішила сходити, бо виглядало ніби в малого зубки лізуть, щоб подивилась і хіба настрій собі зіпсувала. І що то за 7600 такі? Вобшем наші лікарі відбивають в мене охоту до них ходити:)

2. zjomka

zjomka Well-Known Member

В наші 3 з половиною місяця важимо майже 8 кг. Лікарі кажуть годувати рідше, одна каже давати чайок, друга взагалі печене яблуко, воду.
    Я звісно не даю нічого, але якось вже підсвідомо починаю сумніватись чи правильно роблю? Їсть малюк приблизно що 2,5-3-3,5 години, вночі таксамо.

3. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Не слухайте тих дурниць "вода, чайочки", а тим більше яблука в 3 міс - тільки шкоди наробите і дитині і ГВ. Все у Вас ОК. Від цицьки ожиріння не буває. :)
    Ми в 3 міс 7,5 важили, в 4 - 9кг. :girl_wink:

• Подобається Подобається x 1
  4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

не треба сумніватись, ну сама подумай, невже можливе якесь ожиріння від самого молочка? просто він в тебе зараз набирає активно, а потім цілком ймовірно, що призупиниться вага. Тим більше почне повзати, буде спалювати калорії більше :) Годуй як годувала, слухай малюка, а не лікарів
    --- дописи об"єднано, 11 Лютий 2015 ---
    то не аж так часто вже, ми максимум 2 години витримуємо. а часто буває, що поїсть і за годину знову на циці

5. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Ми в 3 місяці важили 8300, зараз маємо близько 11 кг. Я навіть не задумувалася, чи менше годувати, дитинка набирає стільки, скільки має набрати. Ви ж не напихаєте його кашами, чи ще чимось, грудне молоко - то найкраще, що може бути.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. svoybox

svoybox Well-Known Member

От читаю і почала переживати за свою малу, без тижня 3 міс мала 4900. Дрібненька чи недобирає?

7. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

Не вагу треба рахувати, а попіси. Має бути не менше 12 за добу. Як сильно сумніваєтесь, то знімайте на день підгузник, голодупте і рахуйте мокрі штанцята/пеленочки. Їх буде, ох як багато:connie_pull-pigtail. А ще є темка "дрібні дітки". Почитайте там.

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

якщо їсть тільки грудне молочко, пісяє достатньо, то дрібненька. всі ж дітки різні, батьки різні.

9. svoybox

Пісяє добре, цілий день без підгузника. Але ми з чоловіком зовсім не дрібні (я 170 см і худою мене не назвеш, чоловік взагалі - від шафи не відрізниш)

10. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

@svoybox а при народженні яка вага?

11. svoybox

3060, виписались 2800

12. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

ну то чудова у Вас прибавка) 2 кг за три місяці! не беріть до голови)

• Подобається Подобається x 2
  13. Hexe

Hexe Well-Known Member

ппц! а на горщик не казали ще саджати? я в шоці. дивно, що м"яко не запропонували:girl_crazy:

не слухайте тих дурниць! тим більше що норми ваги у них з якого року? діти ж змінюються, тре певні стереотипні дані переглядати. тож спокійно:)

золоті слова:)!

14. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

головне, що норми мабуть для штучників - там треба ж пильнувати, щоб не перегодувати, звідси і водички і чайочки...

15. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Маємо наразі 9 кг ,за останні 3 місяці прибавка в 200 гр. Ми потроїли вагу.:girl_dance:

16. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

А моя Соломушка 7 500:girl_in_dreams: родичі вже заклювали:girl_cray:

17. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

Цитата від Ubuntik:
    Народились 3600 52 см
    Виписка з пологового 3450
    1 місяць 4600 55 см
    2 місяць 5750 58 см
    3 місяці і 1 тиждень 6900 61 см
    без 2 днів 4 місяці 7700 64 см
    5 місяців і 1 тиждень - 9400 68 см
    6 місяців і 1 тиждень - 10 кг 71 см
    7,5 місяці - 11 кг 74 см

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Tauriel

Tauriel лісова ельфійка

12.02 - 8100 прибавка 700 гр.

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

19. domino

domino Well-Known Member

без двох днів 8 місяців - 9 340 кг:)
    прибавка за місяць - 640 гр, файно є!:dance3:

20. Virna

Virna Well-Known Member

а ми в 6 міс важили 9,500, сьогодні 9,900.