Вага дитини при ГВ

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Yaremko, 9 Лютий 2009.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Almariel

Almariel Well-Known Member

Відповідь: Вага дитини при ГВ

Ск вам днів?

2. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Вага має бути одна й та сама. То є раз. Два - ніякого важення вам не потрібно. Рахуйте, скільки пісяє, а не витрачайте час на завйві і шкідливі маніпуляції.

Я так розумію, старша дитина була на штучному, бо в вас підхід до годування як у штучників. Почитайте собі про основи ГВ в цьому розділі. Дитина не може фізично виїсти все, бо молоко прибуває під час смоктання. Довго то скільки? Може їсти і годину, якщо їй треба. Суть в тому, що перші 10 хвилин смокче активно, а далі смокче не так для їжі, як для заспокоєння.

По лінієчці 8 днів. Тобто все в них нормально.

• Подобається Подобається x 1
  3. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

а наша вага, то...:wacko1: поправляється на 200-300грам в місяць вже давно. зараз має десь 9кг. маємо маленьку делікатну панянку:girl_in_love:

4. рижик

рижик Well-Known Member

Нам сьогодні 5 місяців. Важимо 6 350, ріст - 67 см (якщо я правильно наміряла). За місяць +550 гр. До півроку, думаю, подвоїмо вагу при народженні (3300).
    Спочатку я трохи гризлась, що ми не дуже набираєм, але сьогодні прям "горжусь", що нам вже 5 і ми ще не пробували ніяких сумішей, бутилочок, бо зі старшою в такому віці наше ГВ "успішно" закінчилось. А зі Златкою, завдяки Посиденькам я вже не наробила тих помилок :girl_claping:

5. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

та то нічого, в мене Віруся вже двічі худала по 200 граміів, потім знову набирала, потім знову худала. І зараз 12.500 важить і не знаю, який в неї по порядку місяць - "місяцб похудання" чи "місяць поправляння" :)

6. Natinka

Natinka New Member

Старшій зціджувала, бо мала плоский сосок і груди не брала. Ну і звичайно ще трохи догодовувала. А менша груди взяла. Просто втратила тих 400 г, і мені то спокою не дає. Але бачу треба з важенням розслабитися. Нині вночі весь час прикладалася до грудей, і ніч пройшла спокійно, і без догодовування зі шприца. А от зранку вже дві години висить. Трохи подрімає і далі смокче. Надіюся все в нас налагодиться, бо після такого годування цідженого зі старшою, в мене мрія годувати меншу грудьми по-людськи.

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Так а в чому проблема? Що висить 2 години? В нас і досі так буває, дитина хоче мами.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

та то цілком нормально. дитинці 9 днів. вона ще не звикла до нового середовища. а біля мами так добре, затишно, вона почуваєтся в безпеці.

9. Natinka

Natinka New Member

Та я то розумію, так поки і роблю. Прикладаю і цицяємося...

10. Netty

Netty Well-Known Member

Моя донечка перший місяць і по дві, і по три години висіла на циці....то я лежала по пів дня, а біля мене все..телефон, книжка, вода, печенько....благо мама і чоловік допомогали по хаті ))))Зате дуже гарно набирали...на кіло за місяць!

11. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

6 місяців і 1 тиждень - 10 кг 71 см

• Подобається Подобається x 2
  12. Florans

Florans Member

Дівчата, підкажіть чи було в кого таке і що робити? Доці-4 місяці, на ГВ , зважились, набрала за місяць лише 400 гр, до того всї місяці-по 800-900гр. В поведінці така сама, активна, правда, оцей місяць якраз поміняла собі( та й мені) день на ніч, їмо довго і капризно,(молока не дуже багато) але так завжди було. Чи починати докормлювати сумішшю чи ці 400 гр-це варіант норми?Не знаю, що робити....

13. Almariel

Almariel Well-Known Member

Нормальний набір. Якщо переживаєте, що не ненаідається - зробіть тес на мокрі пелюшки.

14. Tauriel

Tauriel лісова ельфійка

12.01.2015 на зважуванні 7400, за третій місяць кільо)))

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

рівно в 2 місяці важимо 5550 г і маємо 66 см зросту. Намучили нас нині в поліклініці, але хоч зважились-змірялись, хоч якась користь :)

за місяць 1350 г ваги і за 2 місяці 10 см зросту

• Подобається Подобається x 5
  16. arina

arina Active Member

і ми відзвітуємось:
    народились - 3500
    виписувались -3350
    1-й міс. - 4800
    2-й міс. - 6200
    3-й міс. - 6600
    4-й міс. - 7400
    5-й міс. - 7800
    6-й міс. - 8500

7-й міс. - 9100

17. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Ми вже, напевно, перестали так багато набирати. Були сьогодні в поліклініці, в 7 місяців важимо 10500, 73 см росту. Поправилися тільки на 350 г:)

18. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

11) 11700 +700

19. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А як визначаєте,що молока небагато? Я друге годую і навіть незнаю - багато маю молока чи ні і як то виміряти.Я до того,що груди не літровий слоік-пів літри випив,пів лишилося, вироблення молока це безперервний процес
    Моя доця народилась 3650, перші 2 міс. набирала по 900 гр. далі по спадаючій було і по 200 гр, в рік важила 8600, і нічого, вимахала нормальна.Норми як такої нема, якщо дитина спокійна,не голодна, а голодну дитину чути :) то всьо гуд

20. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

До дитячої ваги ставлюсь спокійно, орієнтуюсь на випорожнення і самопочуття малюка. У поліклініці важила лише раз у місячному віці. Хотіла брати ваги на прокат, але подумала, що у дорослому віці на вагах щоранку настоїться:D.То важу вдома на звичайній.
    Народились-3200гр і 52 см
    При виписці-3170гр
    1 місяць-4200гр
    2-4800гр
    3.5400гр
    4.6200гр
    5.7200г
    6.-7900гр