Відповідь: Вага дитини при ГВ не консультант, не теоретик, без претензій на мудрість я вважаю - може. Як і індивідуальні особливості дитини. але тут важливі нюанси, а саме: 1) який саме набір ваги 2) як поводиться ляля.
Відповідь: Вага дитини при ГВ Ромік їв всю ніч нон-стоп а набирав нижню межу. А доця вночі їсть в великих лапках. Буджу, роздіваю, пхаю цицьку - три рази цьмокне і на бокову. Ну і що я їй зроблю? ---------- Додано в 16:19 ---------- Попередній допис був написаний в 16:17 ---------- Золота дитина, ттт. Ніяких істерик, криків і т.д. ттт, покищо Народились 4200 В перший місяць - заледь 5 кг важила. А зараз десь 5200 - то ваще мізер. В поліклініку навіть не тикатимусь, знов діагнозами нагородять. Я так розумію в мене діти мають особливість таку - народжуються богатирями а по житті дрібнота.
Відповідь: Вага дитини при ГВ це норма, навіть 200 грамів запасу. я хлопців не важила так фанатично, як Вірусю. А Вірусю важила часто, і дійшла висновку, що дуже нерівномірний той набір ваги. Могло бути півкіля за тиждень, а могло не бути нічого зовсім - теж за тиждень.
Відповідь: Вага дитини при ГВ Станом на 6 місяць, вага- 8500 г Ріст - 67 см Надіслано від мого GT-S7272, використовуючи Tapatalk
Відповідь: Вага дитини при ГВ ну от - 8 місяців і 0 грам набрали 7500 і крапка не буду більше важити, бо тільки переживати починаю
Відповідь: Вага дитини при ГВ Сьогоднішні зважування станом на 4 місяць: 7, 300 ( народився 3660) і 65 росту ( правда 1, 5 місяці тому було 63, то мені здавалося, що виросли ми більше)
Відповідь: Вага дитини при ГВ ну і я нарешті відзвітуюсь: народилась - 3250 1 міс - 3800 2 міс - 4750 3 міс - 5450 4 міс - 6000 ну і 63 см зросту дрібненька моя дівчиночка, але порівняно зі старшою я і тим цифрам дуже тішусь я теж до півроку ще поважу, а далі навіть не збираюсь в п-ку ходити, відмови написані тож думаю мене ніхто турбувати не буде. ---------- Додано в 10:23 ---------- Попередній допис був написаний в 10:20 ---------- а звідки ти знаєш, маєш дитячу вагу? бо мені чомусь моя електронна доросла абсолютно не ті цифри показує...
Відповідь: Вага дитини при ГВ в півроку маєм 6100 ваги і 68 см. прибавка 300г, ну і на тому дякую)) я вже в принципі змирилась, що не буде моя дитина пампухом і не матиме 150 складок))) ну дрібненький він трохи, але так щоб аж прям худий, не сказала б.. тільки от баби бідні кіпішують- не наїдається, мало молока, молоке нежирне і т.д.. тішаться, що вже прийшов час прикорму, але то певно має бути зупа і м'ясо як мінімум, шоб зразу поправився)))
Відповідь: Вага дитини при ГВ мої карапузи народились хлопчик 2700, в 5 міс має 8800 дівчинка 2800, тепер 7800 ось такі пампухи
Відповідь: Вага дитини при ГВ А мій пампух сповільнив набір ваги, за цей місяць набрала тільки півкіля, тож маєм в чотири місяця 7600 (народилась 4.100).
Відповідь: Вага дитини при ГВ Народились 3300, в місяць важили 4400, в 2 місяці набрали лише 600 грам, важимо 5000
Відповідь: Вага дитини при ГВ Щось моє дитя перестало набирати вагу. А за останній місяць ще й схуд... Ми на грудному + пед прикорм. Майже в 1 рік важимо 9.800кг, при тому що в півроку важили 8.800. Народились 3.600 кг. Хочеться мені більші цифри на вазі спостерігати...
Відповідь: ГВ - ще один дар природи (2) У мого хлопа якісь власні стосунки із цицею. То ми злостимось на неї, за то шо в животі бурчить. То десь рушила, а він на ній спав. І головне, кожного разу за нею співає "ле-ле". Проконсультуйте мене, бо чось переживаю. Малий як набрав вагу з якою народився, так і тримається, близько 400 гр. виходить. Ість кожну годину-дві не меньше 30 хв. зранку зригує багато. Може точно в мому молоці чогось бракує?
Відповідь: ГВ - ще один дар природи (2) Точно. Рослинної олії, крахмалу і що_там_ще_сиплють_в_банки_з_сумішами. Розслабтесь. І порахуйте скільки дитина пісяє за добу.
Відповідь: ГВ - ще один дар природи (2) Пісяє більше 10 разів точно, і какає досить. Дивлюсь якась така помнута у мене дитина в пологах. Дарма не наважилась на домашні пологи, не мала на той момент наснаги. Сзаду на голівці черепна кістка з одного боку вдавлена(різниця у висоті шва в пів сантиметра), медсестра казала якесь розходження в ребрах є. Ссадина від якіхось інструментів на лобі і досі не зійшла. В пупчику дирочка, подекуди як заходиться то може краплинка крові виступити. Перший стрес малий отримав як його зняли з мого живота, від циці відірвали, понесли важити. Вперше тоді заверещав, голсніше за породіль волав, допоки його назад не принесли.
Відповідь: ГВ - ще один дар природи (2) Значить продовжуйте годувати на вимогу згідно правил успішного ГВ, а за тиждень (але не раніше) ще зважте.
Відповідь: Вага дитини при ГВ Ми так важили в рік, зараз нам без 9 днів рік і 1 місяць, то важить доця 10кг, а народилась 3770)))) теж грудне вигодовування +прикорм.