Вага дитини при ГВ

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Yaremko, 9 Лютий 2009.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Багіра

Багіра Well-Known Member

Відповідь: Вага дитини при ГВ

ну от у нас так, але харчовий інтерес слабий, спокійно дивиться як я їм
    якщо пропоную, дещо їсть, іто дуже мало, а дещо навідріз відмовляється
    цицю треба і все)

2. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

І в нас так. Ми без ранкової каші і без толкових порцій, практично на молоці. За день з'їдає може столову ложку їжі дорослої. То якщо все в купі взяти. Решта циця. І не худне. Правда я поняття не маю скільки він зараз важить, бо дааавно не важились, але я бачу по ньому, що не худне, далі такий пухнастий.
    Тому абсолютно не факт, що якби Андрійко був без каші, то би не поправлявся. Молоко калорійне.

3. jalla

jalla Прогрес року 2013

Юля, у мене таке враження, що він відрами то моє молоко випиває.
    Прикладається реально дуже багато, груди набирають дуже сильно, то все ж знову таки через часті прикладання і нічні і вранішньо-нічні в тому числі, а по вазі...кхм, шепотом скажу- за останній місяць нуль.:girl_sad:
    Мене вже сама педіатр заспокоює, каже, що нічого критичного не бачить і що дитина на вигляд нормальна, з пампульками і гарним природнім рум"янцем. Ну, але мене то дивує трохи. Куди ті калорії діваються? Я ж так старанно підбираю йому харчування, я з старшим так не парадувалась, тричі на день щось свіже варити і їсть добре. Ну, останній тиждень, то ми хворіли, може це ще зіграло роль, ну, але то тільки тиждень, але щоб за місяць ніц не набрати... Він не є дуже акивний, він здебільшого ручний. І він завжди по набору пас задніх, окрім першого місяця життя.

4. napoleona

napoleona Well-Known Member

і так нам 2міс і красуня важить 8кг, такий кабачок маленький, є що носити
    носимо одяг майже 74р. короче дівка ще та і ніц тут не скажеш))

5. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

ого! ми тільки зараз десь так маємо
    ростіть здорові!:)

6. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

а ми лишень минулого тижня долізли до тої циферки, сьогодні вже 7900((

7. napoleona

дівчата, ми ж родилися 4550, тому так і ростем

8. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Оль, ти в поліклініку ходила?:)
    А я щось не хочу йти важитися, і не піду. Так по моїх відчуттях, то Терезка набирає мало, зате довга:) Я просто пам'таю, як в тому ж віці Юстинку важко було носити, а молодшу ношу на одній руці і не втомлююся.

9. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Сьогодні в 3 місяці - 8000 . +900. і 63 см

Вагу ми вже подвоїли)

10. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

9 місяців: висота -77,4 см; вага - 10 387 г

11. napoleona

нєа, кажеш йти здивувати?) може в 3міс. підемо вже

12. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ми родились не набагато менші, але поряд з вашими цифрами нервово покурюємо в тіньочку :) в мене знов росте мрія слінгомами...

13. Shamna

Shamna Мамуся

Нам сьогодні 5 місяців :)
    Були на зважуванні. Маємо
    8100 і 67 см.
    За цей місяць набрали 500 гр. Як на мене це досить пристойна цифра.

14. katysik

katysik Well-Known Member

Дійшли ми нарешті до поліклініки, я знову в легкому шоці від тої ваги... За місяць нічого не набрав малий, як було 8200 місяць тому, так і стоїть та вага, зате виросли на 3 см. Може нічого не набрали, бо хворіли тиждень, не хотів нічого їсти, а може ми просто такі спортивно-атлетичні :)

15. uliana

uliana Well-Known Member

маємо 6900 і ріст 64 см)

16. Ylyona

Ylyona New Member

Нам 9 місяців стукнуло, важимо 8,4кг 68см. З перших місяців набирали по 1кг 200 гр.,а після 6 місяців по 200-300 гр. Трошки хворіли бронхітом у 6 м і тому почали прикорм у 7 м. Питаня : зара нормальна вага у нас? Лікар каже, що може бути, але є такі діти, як наш ровесник має 10,2 кг.
    Ми родились з вагою 2,4. 47 см. На ГВ трошки прикормлюю, бо перебирає з харчями, а цицю смокає.

Останнє редагування: 23 Травень 2014
  17. katysik

katysik Well-Known Member

Нам теж 9, родився малий 3300 і 52 см, то зараз ледве до 8300 дотягуємо, ріст приблизно 73см, педіатр наш сказала, що дитині нічого не бракує :) і на таблички ніякі не рівнялась, а ви і менші були по вазі і по росту, тому не переймайтесь, аби дитятко здорове було (хоча я така сама панікьорша :))

18. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

7 міс
    10.400

19. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Не те щоб я дуже брала в голову, але всеж цікавить...Може спека впливати на набір ваги в 2-місячної дитини, яка без допоювань-дурників і на ГВ на вимогу і по кількості попісів типу наїдається?

20. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Fleshka, якщо ти маєш на увазі що дитина мало набирає, то думаю тут в першу чергу впливає те, що вона в тебе дуже мало їсть вночі. Моя старша набирала саму нижню межу, бо цілу ніч з дурником спала. Менша переважно дуже часто вночі їсть, тому більше набирає вже, хоча не набагато, мої дівчатка дрібненькі :girl_tender:

---------- Додано в 14:37 ---------- Попередній допис був написаний в 14:36 ----------

хоча і спека також може впливати.