Вага дитини при ГВ

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Yaremko, 9 Лютий 2009.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. napoleona

napoleona Well-Known Member

Відповідь: Вага дитини при ГВ

поважила сьогодні малу вдома, бо чую, що щось тяжкувато носити))
    і того народилися 4550г, а зараз маємо 6.2кг:) отака от красуня росте,

2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Вчора важились. 7100. + 1400 на мамині руки)) нічого, щастя забагато не буває) правда росту наміряли +1см від народження. Нереально. Він вже з половини речей виріс!

3. Anty

Anty Well-Known Member

як вам такі норми прибавки?

4. uliana

uliana Well-Known Member

ми за місяць наїли +1800 і виросли на 2 см, хоча також думаю що погано поміряли,бо

5. Raven

Raven Мама малятка

ми того місяця не поправляємось, зате носимо вже 74 розмір

6. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

піврочку. Дійшли до поліклініки
    9.800 і 72 см
    мурах :)

7. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

клас, моя мала в рік важила 8.500 і була 78см

8. Shamna

Shamna Мамуся

В суботу нам було 4 міс, сьогодні були на зважуванні. Тож маємо
    7 600 і 64 см

9. hitrynja

hitrynja New Member

Shamna, ми з вами майже на рівні)
    в 4 місяці маємо 7500 і 64.5 см

10. Jane

Jane вєчно в бєгах...

Класно! Ми теж 72 см, але лишень 8 700 (вже 2 місяці набираємо лише по 400 грам), хоча родились 4 400. Ну але старший так само перестав набирати після 4 міс, поява зубів дуже впливає, маємо вже 7...

11. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

ну от, дожилися. нам 7міс і маємо -100грам, тобто 7.500
    а все активне вивчання світу довкола і постійний рух. так я себе заспокоюю. а ще зуби лізуть один за одним - 6й і 7й "в дорозі"

12. Heureuse

Heureuse вірю...

наш 5 місяць- якихось нещасних 100г та 1 см
    ітого маєм 5800г та 65 см
    розумію, що то не треба порівнювати, але тут місячні діти більше важать...

звідси питання- чому не набирає ваги на вигляд абсолютно здорова, активна дитина, яка нормально росте та розвивається?
    бо я вже всі мозги з'їла, трохи поплакала, перерила інтернет і не знаю що думати і робити далі. додумалась аж до догодовування якогось мінімального, але на разі не дозріла ше.
    на що слід звернути увагу, чи вартує здати якісь аналізи?

13. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

не хвилюватися і не накручувати себе. ви ж не втратили, а набрали вагу;) крім того, в малючка може зараз бути стрибок росту. в 6 місяців в нас так було +3 см.
    дітки ростуть стрибками. от ми мали в 7міс. мінус 100 грам, а в же за тиждень(сьогодні) + 200.
    любіть малючка і смачно гамайте цицю. то все, що дитинці треба :girl_in_love:

14. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Юль, а на тих самих вагах важили?
    Може погано поважили минулого разу?
    Ми вже взагалі давним давно не важились, навіть незнаю скільки те моє дітьо набирає, чи не набирає.
    Якщо дитина нормально себе почуває, активний, веселий, то може варто ще трохи почекати? Як часто малий їсть? Може частіше груди пропонуй. Мій малий в такому віці мав стільки клопот вже, що забував поїсти, часом мусіла нагадувати)))

15. Heureuse

Heureuse вірю...

на тих самих, домашніх, до поліклініки того місяця не дойшли. допускаю похибку 100г, але ж то по суті не міняє ситуації..

вночі стабільно що 2 год, можна годинник звіряти) вдень може і довше протягнути, але в загальному десь так само.
    частіше не вийде, бо як не хоче, то їсти не буде. також зайнятий вже сильно, але поїсти не забуває, коли голодний, то мусить бути циця вже і зразу)

не знаю, на разі чекаю, але то я вже другий місяць чекаю. з трьох місяців виходить набрав лише 300г...

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Оце ключова фраза.
    У нас те саме було, тільки в 4 місяці + 100 грам.
    Їсть, здоровий, зараз прикорм повним ходом, їсть три рази на день, порції нічогенькі, плюс гв багаааато, в ночі майже нон-стоп, а вагу набирає слабо
    Один висновок- дитина з худорлявих і погані думки геть, норми всякі також. Не всі дітки одинакові.:)

17. Megan

Megan Well-Known Member

Не знаю чи сюди, і не знаю чи шукати проблему. Отже, маленькому нашому вже 11 місяців, і за останній місяць він схуд на 0,5 кг. Гв коли хоче, педприкорм, на вигляд все добре. В висоту теж не багато +1см. Що робити? Панікувати?

18. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Ми в 7 місяців 10 кг. 75 см. зросту

19. Bulbashka

Bulbashka Active Member

І ми в лави тих хто не набрав за останній місяць :girl_sad:
    Вже другий місяць в нас +Нуль
    малий дуже худющий став(( Але в полікініку йшла і була впевнена, що нічого не набрали, так як почав повзати, і тепер ціла хата в його розпоряджені.
    Маю питання щодо їжі. Я не наполягаю на їжі, деколи взагалі буває, що крім циці за цілий день нічого не їв. Деколи тільки ранкова каша. Не має стабільного режиму на сніданок, обід і вечерю. Чи потрібен отой графік, якщо перед тим їли стандартно зранку кашу, в обід суп, або овочі, і ще перекуси.
    Зараз просто на дворі теплота то і додому ми не рвемося, так і цілий день на дворі, тому і циця постійно. Це впливає на його вагу? Чи я себе накручую?
    І ще одне.. Чи від того що я їм і скільки залежить ситість дитини? Бо деколи я зовсім забігуюсь і крім легкого сніданку цілий день харчуюсь лиш повітрям :) Можливо потрібно себе заставляти їсти, щоб і дитина почала набирати вагу? Чи то вже якісь бздури я верзу? Просто шось нас сьогодні пресували в поліклініці, що ми відстаємо від їхніх мірок, і мали б вже важити як мінімум 9600 і мати 78 см зросту, так як і ми з чоловіком високі. До пів року темпи були дуже хороші, а тепер якийсь повний стоп...

20. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Так. Нам пів року і мамина принцеса так і не дотягнула до 8 кілограм).
    Важимо 7910 (прибавили 350 грамуліків).
    Вже починаєм звикати до "треба давати кушу, бо дитина недоїдає" ).