Вага дитини при ГВ

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Yaremko, 9 Лютий 2009.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Heureuse

Heureuse вірю...

Відповідь: Вага дитини при ГВ

3 місяць- 5500г і 62см

я шось спочатку запанікувала чого лише 500г, бо знов чекала кілограм мінімум..
    але малюк активно гамає, росте, розвивається, його нічого не турбує, так що кіпішна мама заспокоїлась :)

2. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Він у вас зате в довжину виріс аж на 4 см. Тому й набрав менше ваги.

3. Chukuliadka

Chukuliadka Well-Known Member

6,5м.- 9000 (69 см)
    8 м.-10000 (72 см)
    Є що мамі носити:girl_claping:

4. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

В нас перші результати: народилась Дануся 4100, втрати ваги не було, в один місяць вага 5380.
    Я злегка в шоці, бо старша такими темпами не поправлялась :)

5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ми теж десь кільо двісті наїли вже.

6. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Аналогічно і за цей місяць.
    7 місяців- 9000 і 74 см
    Дуже "вумний" педіатр сказала "Нада шота дєлать" :d23:
    Я пояснила, що дитина багато рухається, а апетит шалений. Може зранку втоптати біля 150 грам каші і ще вимагати цицю!
    Сказав наш "врачь", що "обізатєльно" треба здати розгорнутий аналіз крові. Комедія.

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

То то для них мало?
    Комедія! Тим більше пам"ятаю ви писали як малий стрімко поправляється, ми тут всі були в шоці. То він собі запасу наробив, нема чого дивуватись що тепер пішов спад. Того і слід було очікувати...

---------- Додано в 12:38 ---------- Попередній допис був написаний в 12:20 ----------

8. Gorda

Gorda Well-Known Member

Сьогодні 3м 12д важились, то маємо 6030 ріст 62 см.

9. Halldora

Halldora Member

Ми сьогодні важились-мірялись і за місяць поправились на 100 гр. і виросли на 1 см:scratch_one-s_head:, таке може бути на ГВ і педагогічному прикормі? ріст 70, вага 8.700.

10. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

а з якою вагою народились? взагалі, немалі ви на свій вік :)

11. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

може і не таке бути
    Аня за місяць нічого не набрала:girl_cray:
    я півдня в легкому шоці проходила, вже трохи відійшла
    і то при тому, що і циця на вимогу, і то багато, і дорослу їжу за милу душу нямкає...
    але худенька собі, в попі шиииииило
    хоча допускаю, що нас в тому місяці трохи неправильно поважили, бо домашня вага показує зараз 7700, а того місяця показувала 7300 (в картці 7600 і тоді, і зараз)

12. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Солоденькій сьодні 4 місяці і ми наїли всього 410 грам((. Важимо 7110. Вже родичі натякають на нежирність мого молока. Але їмо багато, єдине доцька-сплюх в ночі, може взагалі не їсти до ранку. Так мені то дивно порівняно з тим як набирав вагу Ромчик).

13. cjomcjomka

Христю:
    1) родичів *в сад*
    2) заспокоїтись
    3) годувати сонну вночі

все буде добре.
    ну так, всі діти - різні. Віруся - моя найбільа при народженні дитинка, але в місяць вона була найдрібніша зі всіх трьох

14. Raven

Raven Мама малятка

мені теж багато так казало, бо моя сильно ригаюча дитина мало набирала, а який я сухоребрик Ви бачили, а зараз взагалі скелет ходячий
    де ж в такої худющої мами молоко може бути нормальним
    в 3 місяці ми мали 5500 і 62,5 см і щоки ндижче підборіддя висять

15. cjomcjomka

о, як ригав Дмитро! "фонтануюча енергія", якщо можна так висловитись... мені аж страшно було його вперше важити в поліклініці. А коли виявилось, що він 1.600 набрав, то я замислилась, скільки набрав би, якби не ригав :)
    а Сергійко нічого не зригував, навіть какав економно :) все засвоював. Але з 4 міс дуже тормознувся в наборі ваги, і з півроку він - офіційно малий і недоїдаючий, а по факту - мрія слінгомами :)

16. Raven

Raven Мама малятка

я теж:girl_wink:
    а зараз в нас новий прикол - запихаємо розкриту долоньку в рот і виходить ефект двох пальців, риганина ще та, але ж і нормально поправляємся, в норму вписуємося

17. cjomcjomka

читаю як про свою Вірусю. Вона поїсть - і тут же на животик, і ще і на животику ту маніпуляцію робить... А тоді швиденько розітре то все по максимальній поверхні - і готово, можна годувати знову!
    Але мені здається, що вона теж трохи буде тормозитись з поправлянням і ростом, подивимось в 5 міс

---------- Додано в 15:35 ---------- Попередній допис був написаний в 15:30 ----------

якщо я нічого не забула, ви ще і запас маєте нормальний :)

18. Raven

Raven Мама малятка

якраз по табличці

19. oksumoron

oksumoron Active Member

Ми народились 3 660, при виписці мали на 100гр менше! За перший тиждень ми вже важили поза 4 кг, а от вчора я наважила 5 кг! (Важим його за принципом мама+малюк, сама мама), є місце на похибку!
    Щоки трохи вже пухкішають, зате руці в нас такі вже грубасики, а пальчики як сосиски (все як в тата)

20. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

Були вчора в поліклініці...Зважились, змірялись:).Вага мого Ромчика виявилась меншою, ніж я дома наважувала 9кг (10 міс і тиждень),а зріст навпаки більший ніж я дома намірювала-74см (я чомусь була впевнена що 69см)). Отож за 3 місяці мій малюк набрав всього 600г! Педіатр сказала, що в нас недобір ваги, дала деякі поради в харчуванні і сказала здати аналізи. Та я вже якось перестала перейматись тою вагою: Ромасік має чудові пухкенькі щічки, здоровий і дуже рухливий малюк, ні секунди не сидить на місці, то ж чого шукати собі проблем?:)