Вага дитини при ГВ

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Yaremko, 9 Лютий 2009.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. newlife

newlife New Member

Відповідь: Вага дитини при ГВ

Плюсуюсь до коментаря вище - Ваш набі не 500грам, а 820!

2. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Дарусю зважили на пеленці і потім відняли вагу пеленки.

Моя теж в місяць важила 4 кг.

До речі, приріст маси нам тут рахували від маси тіла при виписці, по чому зробили висновок про страшну жирність мого молока. При тому, що Дарця в мене дівчинка-дюймовочка. З кругленькими щічками, ніжками і ручками, але з тих дрібніших діток (що й не дивно, якщо подивитись на маму, та і всі дівчатка в нас в родині, що по моїй лінії, що по чоловіковій, дуже делікатні). Ну і маса тіла то такий дуууже відносний показник.

3. katysik

katysik Well-Known Member

Ми в місяць важили 4100 і виросли на 2 см, так шо недалеко втекли ))) А от за 3ій місяць побили рекорди росту - 5 см чи то нас так поміряли :girl_crazy:

4. natorella

natorella Well-Known Member

абсолютно норм
    класичний скачок росту

5. Ленка

Ленка Well-Known Member

А ми в місяць важили 5 кг, народились 3200, виходили з роддому 3100( ми на ГВ).
    Всі родичі гарбузові, кричать, що я малого перегодовую.

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

моя племінниця теж в місяць має 5 кг (народилася 3500). Сестра боїться, що перегодовує, я переконую її , що такого нема, правда ж? Я ще розумію можна на штучному перегодувати, але ж на свому молочку це неможливо, мені так видається.

7. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

В мене старша 3200 родилася, а в півтора місяці заважила 5200, то нам навіть не записали в карточку стільки:) грудним молоком перегодувати не можна, бо насильно дитині його не залиєш, дитина візьме стільки, скільки їй треба.

8. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

важила вдома на кухонній вазі байкову пеленку+сухий пам+кофточку Віруні. 310 грамів. То нам в поліклініці ті 310 і мінусували

---------- Додано в 10:46 ---------- Попередній допис був написаний в 10:43 ----------

мої хлопці обидва за перший місяць +1.600 мали, і то далеко не рекорд в цій темі :)

9. natorella

угу, юрко наїв 2,5 кг
    лікарка навіть говорити не могла, спиталась чим я годую, сказала їй- варениками і ковбасою
    і то при тому шо він не висів на циці цілодобово
    але і не мав кольок, не плакав, був спокійніший

10. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В нас в поліклініці завжди малу важили голою, навіть, якщо памперс сухий, то все одно кажуть знімати.

11. Anty

Anty Well-Known Member

нам вже 7 місяців ГВ+останні 2 тижні прикорм. набрали 200г, як і в минулому місяці. 7400г наша вага. дівчата, що переживають, що їхня дитина в перші місяці набирає більше 1кг, не переймайтесь - потім темпи набору ваги зменшуються, бо дитина стає активнішою.

12. glasses

glasses Member

ПРям як ми:)
    А народились з якої вагою і ростом?
    І який зараз ріст?

13. Anty

Anty Well-Known Member

народились 3,190г, ріст 52. зараз ріст десь 68-69см

14. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Влад народився 3300кг, виписували нас при вазі 3190 кг.
    В перший місяць набрав 2 кг, за другий 1,5 кг, ну і тд. Таким чином в 6 міс. Влад важив 9,5 кг. А останні місяці майже не набирає.

---------- Додано в 21:39 ---------- Попередній допис був написаний в 21:37 ----------

А в висоту не надто набираєм ))) останнього разу нам наміряли 69 см а народився 53.

15. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

і в нас те саме. А рухається так, що переживаю, щоб худати не почав:)

16. jozya

jozya Member

Всьо, капець. Зараз почнеться паніка. В меншої в 11 повних місяців вага 7400, зріст 66,5. (старша 7800 важила в 9 міс, і ріст 66 мала теж в 9). ГВ+все, що побажає (не спиняємо, їсти любить), але ж не росте ні фіга. Активна, рухлива дитина. Ходити ліньки, стоїть сама з 8 місяців, повзає як ураган. Жодного зуба. Ну от і що робити?

17. natorella

піти випити кави,з*їсти смачного цукорка, вдягти дітей і йти гуляти
    а ви шо хочете?

18. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

нам сьогодні 2 місяці:girl_tender:
    підросли трохи: 4880(+800г) і 56 см(+3см). отакі ми файні!:girl_blum:

19. zirochka.85

zirochka.85 New Member

а ми за останній місяць набрали аж 100 грам)) і в півроку вагу не подвоїли ( не вистачило 500 грам) .Зараз нам 6 міс і ми важимо 5900 і ріст 61 см

20. jozya

jozya Member

та зі старшою з переляку давала зо тиждень "Кардонат", який ендокринолог прописала пити місяцями. Потім прочитала, що ВСІ препарати "для покращення апетиту і шаленого росту" садять печінку припинила, і навіть не хвилююся тепер по старшій (хоча горобець вона ше той). Кажу, що в нас "все в мозг" йде і не парюся. А тепер та малеча ще дрібніша і тойво, хвилююся.