Вага дитини при ГВ

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Yaremko, 9 Лютий 2009.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

Відповідь: Вага дитини при ГВ

от і нам за декілька днів 5 міс, а за той 5-тий міс набрали лише 400г, хоча і не хворіли..Сама вже трохи починаю на тому зациклюватись, знаю що не варто, але..
    В нас такі цифри по вазі:
    родився - 2950
    1 міс - 3 250 !!! (боротьба за ГВ, лікарня,лактостаз за лактостазом, сціджування..)
    2 міс - 4 500
    3 міс - 5 600
    4 міс - 7 000
    5 міс - 7 400

2. Redvisitor

Redvisitor Active Member

гарно ви набираєте, не весь час же по кілограму в місяць :)
    дитина вже більше рухається, от і набирає менше
    нам вже 6,5 а важимо як ви, причому народився наш трошки важчим... не вигадуйте собі проблем на рівному місці :)

3. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

дякую за підтримку) я то все ніби і розумію, але після того першого нашого тяжкого місяця з втратами ваги і всякими проблемами, стала якась зациклена на тій вазі..)) Сама бачу, що малий чудово виглядає, але треба ж собі чимось голову поморочити:girl_crazy:

4. Milongera

Milongera Well-Known Member

Нам 9, а важимо 7700
    ГВ+педприкорм. Малувато?

5. Judice

Judice Закохана в гори ))

ми важили ідентично у вашому віці) і то хлопчик)

6. jozya

jozya Member

І нам вже 9 і важимо 7030. ГВ+педприкорм

7. nyatochka

nyatochka Well-Known Member

Синочок в рік важив -11.700 кг
    В 1 р. 3 міс. - 12.600 кг і має 80 см зросту :girl_bye2:

8. Milongera

Milongera Well-Known Member

А народилися з якою вагою?
    Ми були маленькі 2650, але перші пять місяців стабільно набирали по нормі. А потім ми перестали ходити в поліклініку, щойно тепер зважилися і от. На вигляд мені нормальна дитина але.. червячок сумнівів з'явився.

9. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

не переживайте, це нормально,дитина в півроку має подвоїти вагу, ви вже подвоїли. А то, що неоднаково набираєте вагу то нічого. Дитина бере скільки їй потрібно.

10. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

дівчата, хочу поради.
    Моїй племінниці 23 жовтня буде 3 місяці. мама її кормить грудьми, в перший місяць були трохи проблеми з груддю, але зараз все добре. Народилась з вагою 3200.
    На зараз - чуть більше 2.5 міс. - важить бл. 4700. Дівчинка жвавенька, "коні пасе", сміється, щось собі вже на своїй мові говорить.
    Але її мама (братова) за вагу переживає, що замало набирає.
    Ми ніби і розуміємо, що не всі діти по кілограму в місяць набирають, але мама переживає.
    (мабуть, це вже не раз обговорювалось, але я поки ще не гуру в тих питаннях, тому пишу)

11. nattsol

nattsol Well-Known Member

виходить, що набирає десь по 600г в місяць, нормально. такими темпами до півроку мала б спокійно подвоїти вагу
    а мама з татом якої комплекції?

12. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

мама має 154 см і 48 кг ваги, тато - десь 175 і теж не є "крупний". Та воно, ніби все правильно, ми то розуміємо, але братова просто бачить інших діток, що в 2 міс по 7 кг важать і переживає.. Дякую.

13. glasses

glasses Member

То наша проблема.
    Я вже дала тому спокій.
    Ми народились 3.500, 53 см.Зараз нам 7.5 міс важимо 7500.Набираємо дуже і дуже помалу, був місяць, що зовсім нічого не набрав, я тут чуть з розуму не зійшла.
    Але дитина в мене дуже активна, він не може сидіти тихенько - він весь час в русі.Всі кажуть, що здоровий.
    І коли мене дівчатка з форуму втішали, казала гнатись не за вагою, а за здоровям.
    Якщо дитинка активна, здорова, то чого перейматись.Все буде добре.

---------- Додано в 20:25 ---------- Попередній допис був написаний в 20:24 ----------

От і я так, як бачила, то мене то так шкрьобало всередині))))
    Але вже попустило

14. nattsol

що ж, позвітую трошки, як було в нас:
    вага при народженні - 3400
    в 1-й міс. набрали 800г
    за 2-й - 1кг
    за 3-й десь біля 450г
    далі зважились у майже 6 місяців, вийшло 6700 - майже подвоїли вагу при народженні; лікар сказала, що якраз файно і що в нас просто тендітна дівчинка
    в рік доня важила заледве 9кг
    зараз важить близько 12-и

як то кажуть, не беріть дурного до голови, а важкого до рук ;)

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Щойно глянула в мед картку Святика, бо ніби пам"ятаю, що не багато набирав, але цифри не дуже.
    так от- 1-ий місяць 700 гр, другий 500 гр, третій 400 гр. Ну, то десь майже так само.:) В 6 місяців рівно подвоїв вагу, ні грама більше.

Мені тоді лікарі казали, що нормально, але по нижній шкалі, чи якось так. Ну, і пампушком він ніколи не був і зараз не є, але здоров"ячко тьху-тьху.
    Думаю не варто паритись, якщо дівчинка здорова в загальному, ніяких скарг, ну, і звісно якщо мама годує на вимогу і до тих пір, поки дитина сама не відпустить груди.:)

---------- Додано в 19:57 ---------- Попередній допис був написаний в 19:56 ----------

16. katysik

katysik Well-Known Member

А нас вчора зважили - набрали за місяць 1200, тішуся як слон, бо чогось мені, пересташеній мамочці, завжди здається, що моя дитина не наїдається, що мало молока і т.д. :girl_crazy:

17. Anty

Anty Well-Known Member

а нам завтра півроку. цього місяця малючок ледве 200г набрав. хоч вагу і подвоїв, але худий на вигляд. думаю, може прикорм з каш починати, а не з овочів. ще він часто какає. може молоко погано засвоюється? чи недоотримує заднього молока? бо їсть вдень пару хвилин, а на наступне годування я вже даю іншу цицю.

18. nattsol

дитина подвоїла вагу - люкс
    набрав лише 200г за останній місяць -нормально, бо дитина все більше рухається; після року ще й схуднути може, як почне бігати))

19. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

нам 3 дні, і ми вже скомпенсували післяпологову втрату ваги :) і знову важиво 4.300

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ми народились з вагою 3,800. Зараз нам три місяці і тиждень, важимо 6,500.
    Так нічо ніби?:)