Вага дитини при ГВ

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Yaremko, 9 Лютий 2009.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Януся

Януся Well-Known Member

Відповідь: Вага дитини при ГВ

Ой, irushka, як я вас розумію... Януся в 1,7 важить 9500. Правда я її ніколи не заставляла їсти, просить ням-ням часто, та їсть малими порціями. Та дитина активна (активності ще можемо комусь позичити), добре, какає пісяє, гарно розвивається, то я лишилась того ровера. І на зауваження "ой яка вона у вас худенька" просто не реагую.

2. allusya

allusya Well-Known Member

виходить в нас поза нормою вага? ми в 10 мясців важимо 13 кг.

3. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

І в нас вище норми(((.

4. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

З Данилом вага була до року вище норми. В рік він важив вже за нормою, 9200. Потім все помаліше набирав вагу і тепер у свої 4,5 роки важить 15 +/- . При тому, що його ровесник, навіть на 3 дні молодший, важить 22.
    Тимофій зааз важить більше норми, 8300, норма 7 місяців за таблицею, але вже не так активно набирає вагу, як в перші місяці.

5. irushka

irushka Well-Known Member

А Матвій раз на 3 дні, то напевно погано? З активністю в нього теж все нормально, настрій гарний, не виглядає щоб його щось турбувало, єдине,що часом має запах ацетону з ротика. Ох, напевно ми підем аналізи поздаємо, щоб бути спокійними.

6. napoleona

napoleona Well-Known Member

у майже 3 міс ми вже важимо 8кг
    рукам моїм стає щораз важче і важче:)

7. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Із-за хвороби доцька схудла. Зважую раз на місяць, то в загальному вийшло,що за місяць набрала 100 грам :girl_impossible: А я так тішилась її пампулькам..

8. Artemida

Artemida Well-Known Member

Мій Дмитрик у три тижні вже набрав кілограм. Думаю в місяць матиме приблизно 1200г прибавки (Як і Артемко у свій перший місяць). Дуже цьому тішуся, бо страшно було дивитися у перші дні на його худющі ноги і постійно міняти одяг, бо через підгузник все протікало.

9. Рибка

Рибка Well-Known Member

А зріст? Мій старший в рік при зрості 73 см важив 8900 (народився з 48 і 2800). На вигляд зовсім не був худеньким, складочки на ручках, ніжках, на зап"ясті.. А от доцька була худою, ріст мала 78, вагу 8500, довга і тоненька.
    Також висіли на циці, іншої їжі дуже мало хотіли, хіба з моєї чи татової тарілки.
    Не тривожилась, почувались добре, рухливі навіть дуже, та й зараз худенькі , але шустрики.

Найменший в 9 міс. вже має 75 см і 9300 (теж маленький народився, 50 і 3000 кг). Перегнав обох дітей. І не скажу, що більше їсть, все то саме..переважно тільки циця. А чомусь важчий...

Кажуть дохтОри, до 3 днів - це ще в нормі, тривогу не бити.

10. napoleona

napoleona Well-Known Member

Нас нині зважили і у 3 міс 12днів ми маємо 8200 і 68см (казали, що за стандартами МОЗ ми би мали мати 6 + )

11. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

і нас також...завтра 3 місяці і важимо 8 кг + 64см росту) от такі ми вже козаки:girl_tender:)))

12. Halina

Halina Well-Known Member

А ми вчора самі важились, бо щось не хочеться зараз в поліклініку іти. Нам 4 місяці виповнилось і ми важимо 6140. Забула що ще зріст треба поміряти :girl_impossible:.

13. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

То точно, ми у свої майже 7 міс стільки не важимо :girl_impossible:

14. natorella

natorella Well-Known Member

нам тосаме вже 2 місяці кажуть)))

15. Lamara

Lamara Well-Known Member

Я ніяк вже другий місяць до поліклініки не дойду.А нащо? Ваги в мене є, сантиметр теж :girl_crazy:
    В 4 місяці вага - 8 600 г та 61 см.

Така собі крендельок )))

16. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

В 3 місяці 7 днів важимо 7200 і маємо 66 см зросту:girl_smile: Трохи добрі кльоцки, є що носити:girl_tender:

17. FlySkyJulia

FlySkyJulia New Member

Ми багато набирали за перші місяці по 1200, народилась 3100
    а зараз в 6 міс важимо 7500
    За останній місяць набрали десь 300 г

Прийшли на огляд - сказали "інтенсивно вводити прикорм" :girl_mad:
    Наразі нічого крім циці не цікавить.
    Доця активна, весела, ніц не турбує..

Прийду на наступний місяць - відчуваю, будуть розповідати скільки і чого нам їсти:wacko1:

18. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

Моя донечка народилась з вагою 3 кг, з пологового виписувались з 2,8 кг. За перший місяць набрали 1,4 кг, за другий - 1,3 кг, за третій і четвертий всього лиш по 600 гр. :girl_sad:. Цікаво чому так? Я списую на те, що дитинка моя дуже активна і рухлива, ну і виглядає добре, але вже немає тиких файнючих пампульок, вже трішки менші :girl_smile:. Ну і ще вона за 4 місяці виросла від 50 см до 68. Можливо зараз такий активний період росту...

19. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

А мій Тимошка як книжка пише - рівно по середині таблички стандартної - 8400 вага і майже 70 см зросту в 7 місяців ;) І то практчно на циці, бо не дуже хоче прикорму, трохи овочевого пюре погамкає, трохи каші і то не щодня, як настрій має.

20. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

В нас теж така ситуація, в сім місяців набрала 300г. Почала вводити прикорм, кашу, а вона більше того не їсть чим їсть, тільки груди. В 8 місяці важилися маємо 8300г. А зараз, то взагалі нічого не хоче, крім грудей, витягує пальцем з рота, що не даю. А дільнича кричить:"В дитину можна запхати, якщо хотіти":girl_crazy: