Вага дитини при ГВ

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Yaremko, 9 Лютий 2009.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Oneal

Oneal New Member

Відповідь: Вага дитини при ГВ

та мені всерівно. головне щоб дитинка набирала мінімум (125 гр в тиждень) все що більше, незалежно від того від якої ваги рахують - то файно. синок набрав 650 гр від ваги при народженні і 900 гр від тої ваги з якою нас виписували.

2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а ми за рік наїлися до 10 кг і 100 г (нас важать завжди в штанях і бодіку/блюзці, то мали 10500, але віднімають стабільно 350-400г) і виросли до 77 см

3. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Чи обов'зково має бути фізіологічна втрата ваги після народження? Сьогодні нас виписують і було зважування. Медсестра переважувала малюка на двох вагах. Малюк народився з вагою 3200, тепер його вага 3600.

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

на скільки я знаю, то не обов"язково. Мене як виписували, то теж з більшою вагою, а ніж я народилась)) Просто гарний апетит)))

5. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

по-перше не факт, що фізіологічне втрачання маси тіла дитини ще не матиме місце - це може відбутись до 10 днів після народження, по-друге, знаю пару випадків, коли дитина не мала втрати і нічого.

Останнє редагування: 22 Травень 2011
  6. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а не може такого бути що перший раз зважили неправильно?
    просто мені здається що аж 400 гр за кілька днів то багатенько...

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

думаю цілком може бути. Мені малого зважили 2700. Потім його до грудей не давали, бо ослаблений був, лише глюкозу капали і на наступну добу він важив 275о. Точно зле зважили.

8. Vika

Vika Well-Known Member

а моя лялька важить вже 6.400. за перший місяць-1.250. за другий-1.00. тлустенький такий.

9. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Васько родився 3300 а за три дні виписувались 3500. Зато зараз 9.500:girl_crazy:

10. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

А мені, здається, що може бути все. Матвійко народився з вагою 4150, а важили через 6 днів, то було 4750. Тобто + 500 гр. Це на грудному молоці. Так що я думаю це залежить від природного набору дитини. А те що медсестра важила - не звертайте уваги - дитина на ГВ набере скільки - скільки їй треба, що закладено природою - ні менше, ні більше. Він може набирати багато, а потім цей процес сповільниться. У нас так.

11. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

А я не переживаю - значить молочко в мене хороше. Просто медсестра казала, що таке неможливо. А я ж бачу, як у малюка щічки за 4 дні покругліли. Вони там нехай не вірять, а мене тішить, що моє молоко таке якісне.

12. natorella

natorella Well-Known Member

сашка також наїв в пологовому 200 гр
    але не записали їх)) бо то типу не може бути

13. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А точніше 600! Файний козачок:)

---------- Додано в 15:29 ---------- Попередній допис був написаний в 15:27 ----------

А що буває неякісне?:girl_wink:

14. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

А це і так зрозуміло. Ваше молоко є саме таким, яке потребує на даний момент Ваша дитина. І воно змінюється постійно (протягом годування, протягом доби, під час росту дитинки) згідно потреб дитинча. Тому не беріть дурного в голову ;)

15. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ми також виписувались з "приростом" - +70г, а при наших стартових 2700 навіть дуже незле, то так і записали і тішились що дитина набирає.

16. classic

classic New Member

Мій малюк за 4 дні в роддомі похудав на 250 гр, а за місяць набрав 1,3 кг ..але на 1 см підріс ...при народженні 51см , а в 1 місяць - 52 см ... але більше схилясь до думки ,що погано зміряли його ...

17. Ariel

Ariel Well-Known Member

Мій синочок за перший місяць набрав850 гр,і зменшився на 3 см.Ото в пологовому наміряли:girl_emo:А в загальному В нас зараз +3.600(така ж вага при народженні).А ріст піду міряти в пів року,хоча ітак видно що росте:girl_tender:

18. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

І ми сьогодні зважилися. За місяць мала набрала 1,4 кг, та й виросла на 2 см.

19. pchilka

pchilka Member

Ми за пів року набрали 3500 гр. і виросли на 15 см. По середніх мірках напевно трохи замало, але звідки більше взяти, як в неї гени такі.:girl_yes2:

20. hobbyhorse

hobbyhorse Member

зі слів нашої сімейної лікарки - ще й як буває..