Відповідь: Вага дитини при ГВ мены Марко теж дюймовчик порывняно з Любчиком...за тиждень 7 м...але явно близько 1 кг він програэ старшому..той мав 9400 і 73 см
Відповідь: Вага дитини при ГВ та якось вже звикла (завдяки росту не дуже помітно, хоча виглядаєм ми на 6міс.) що поробиш...то певно гени таткові. Але ми страшенно активні
Відповідь: Вага дитини при ГВ Василь Ігорович 1 рік 2 міс 8 400 74 см і як мене всі задзьобали-маленький ...худенький ...біленький..
Відповідь: Вага дитини при ГВ А моя маленька набирає заледве по 300 гр в місяць і в 6 місяців важить 6,300 кг при зрості 64 см. Прикорму ніякого брати не хоче, ложечку ігнорує, зціплює губки, а якщо якось випадково відкриє ротика і оближе ложку, то все одно все випльовує, навіть моє грудне молоко. про пляшку взагалі мовчу, здається вона просто не уявляє як з неї смоктати.
Відповідь: Вага дитини при ГВ а ми в 6 місяців важимо 9 кг і маємо 70 см. Хоча грубасиком не виглядає. Всі кг в голову і плечі пішли.
Відповідь: Вага дитини при ГВ печиво і кашки, супчик, яблучко, сир, кефірчик. але перед і опісля просить цицю. і ще всю ніч їмо цицю. з рота циці не мона))))
Відповідь: Вага дитини при ГВ А ми сьогодні важились і набрали тільки 500 грам. Розумію що нормально, тому що в перший місяць набрали 1100 а в другий 850 , але всерівно закрадаються сумніви ......а може не наїдається?????
Відповідь: Вага дитини при ГВ Sapiha так воно і буде. кожен місяць менше і менше дитинка буде набирати.
Відповідь: Вага дитини при ГВ Нам сьогодні чотири місяці і важимо ми 7,5 кілограм. Набрали рівно 1 кілограм за останній місяць)
Відповідь: Вага дитини при ГВ Наш Володя в 1 місяць важив 5100 і наміряли йому аж 59 см (народився 3200 і 52см), а за 2 тижні набрав ще 400 грамів... Пампулі має, але все симетрично, не є особливо повненьким. Така вага мене трохи здивувала, бо старша доця на ГВ за перший місяць набрала 1300, то мені здавалось, що то багато, а тут майже 2 кг за місяць...:8:
Відповідь: Вага дитини при ГВ А ми нарешті трошки збавили темпи набирання ваги. За 6-ий місяць 300г, і того 11700