Вага дитини при ГВ

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Yaremko, 9 Лютий 2009.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. In4a

In4a Well-Known Member

Відповідь: Вага дитини при ГВ

Ну і я по табличці вже дивилась, що то забагато є...
    Тільки ГВ.
    Здорова. Батьки повнуваті, на то, власне, і списую...
    та середня десь, 3400...
    Мій в рік 9,5 кг має.

2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

3. Alonka

Alonka New Member

4. Іруня

Іруня Well-Known Member

А я маю знайому, то її малий в 4 місяці мав 10 кг ( на повному ГВ ), а в рік він важив 10,6. Не знаю, як вони так умудрилися:connie_pull-pigtail.

5. Анютка

Анютка Well-Known Member

Дівчатка, у нас минув рік і місяць, ми важимо 8,9 при зрості 73 см, гамаємо цицю, вранці, наніч і вночі, протягом дня - прикорм.

Мене турбує чи не надто мала у нас маса тіла???? Одні таблицю кажуть, що нормально, інші - недобір, хотілося б щось почути з власного досвіду

6. GalkaSv

GalkaSv Active Member

Наш синочок теж досить повільно набирає вагу і тільки на ГВ. Народився 3100 за перший місяць набрав 850 гр., а дальше більше 550 гр. в місяць не набирав.Зараз нам шість з половиною місяців і ми важимо 6700, проте, нічого нам не бракує здорові, активні і мамі легше , бо дуже ми вже любимо на ручках носитись:girl_smile:.

7. mamaNata

mamaNata New Member

Цілком нормальна вага, подвоїли вагу при народженні.

8. evyska

evyska New Member

нам 4 місяці важимо 7800 на ГВхоча гамаемо через 4 години-раніше нехоче.

9. Lingerie

Lingerie New Member

Дівчата,я вже трохи починаю хвилюватися: моя донечка родилась з масою 3900кг(55см). У 2 міс.вже важила 7400кг,а зараз (2міс.20дн) вже приблизно 8300кг (62см) .Тобто, вона щомісяця набирає всередньому по півтора кг! Щоправда,ми в основному вдень годуємось через кожні 2-3 год., бо довше не витримуємо! Вночі то набагато рідше (2 рази і по чуть-чуть). При тому,вона цілком здоровенька дівчинка і активна!
    p.s. щоправда, чоловік мій "великої" тілобудови.

10. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

не зрозуміла. а де годування на вимогу?
    а ми набирали по 2 кг. до 4 міс. і що?

11. Lingerie

Lingerie New Member

Так я і годувала на вимогу, але останніх 2 тижні вирішила трохи зробити більші перериви (до 2-х годин).
    p.s. добре,що заспокоїли:)

12. Yaremko

для чого дитину голодом мордувати? видрукуйте собі таблицю росту що є в Наказ від 20.03.2008 № 149 Про затвердження Клінічного протоколу медичного догляду за здоровою дитиною віком до 3 років і повісьте на холодильник.

13. natorella

natorella Well-Known Member

свекруха працює в МОЗ чи є консультантом ГВ??

14. Lingerie

Lingerie New Member

15. Yaremko

16. Lingerie

Lingerie New Member

17. natorella

natorella Well-Known Member

хм, сумнівна мотивація
    не ображайтесь - то ВАША дитина. а свекруха своє вже відгодувала/не відгодувала

18. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Зараз наша вага 8 300 ( родились 3300 в 5 міс подвоїли вагу), потім почали набирати 200-300 грм (почали повзати, ходити, тепер "ганяти") . Були в лікарки ( огляд в 1 рік) спочатку нічого не казала , а коли малий заплакав ( дьоргала за пісюн:girl_emo:) я дала цицю. Тут лікарка , а скільки ви важите... а чого так мало...
    пояснюю що всі діти такі дрібні , тай я худенька. почала щось бурчати але Васька розкричався і ми смахались.
    Але свекруха трохи муляє ( маленький дрібненький , мало їсть):girl_nea:

19. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А ми ростем як на дріжджах. Нам сьогодні 2 місяці і ми подвоїли вагу. За другий місяць набрали 1650.От такі ми товстуни. Навіть не скажеш, що наридились маленькі і недоношені)

20. loreniya

loreniya Well-Known Member

а як ви ставитесь до решти того, що в наказі... про те як годувати прикормом? мені цікава саме Ваша думка, Yaremko, оскільки дуже Вас поважаю. Уточню своє питання, як Ви до педприкорму відноситесь?