Вага дитини при ГВ

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Yaremko, 9 Лютий 2009.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Natalia

Natalia Well-Known Member

Відповідь: Вага дитини при ГВ

В 7 місяців - 9 кг. Протягом останніх 3 місяців Квітуся набирає стабільно по 400 г.

2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

3. Natalia

Natalia Well-Known Member

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Вчора нам був місяць і ми попраились рівно на 1 кілограм.

5. evyska

evyska New Member

в 3 місяці важили 7200.кг

6. Lingerie

Lingerie New Member

Нам сьогоднi 2 мiс. i доця важить 7350кг

7. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

Скажіть будь-ласка, а з якою вагою ваша доця народилася?

В нас хлопчик, народився 3500, при виписці мав 3240. В 4 тижні вага була лише 3800, а виросли а ж на 4 см. Цього тижня нам місяць, але ми ще не важились. От думаю, чи варто переживати, що так мало набрали...

8. Уляночка

Щотижневе збільшення у вазі дітей на ГВ
    (норми ЛЛЛ):
    1-3 місяця від 125 грам
    3-4 місяця - 113-127 грам
    4-6 місяців - 85-142 грама
    6-12 місяців - 42-85 грама

9. Lingerie

Lingerie New Member

народилася 3900кг,55см,а вже зараз 60см!
    ви не хвилюйтеся:) головне, щоб дитинка не втрачала ваги !

10. mamaNata

mamaNata New Member

Мінімальний набір в міс. для діток на ГВ 500г, але якщо в тому всьому ви дотримуєете всіх правил ГВ. Якщо ні, то треба все-таки переглянути, що не так, щоб надалі все було добре.

11. Irusya

Irusya Well-Known Member

А ми вчора важились і за п"ятий місяць лише 200 гр:cry: і всього 6750. Вже не знаю що з тим робити. Останні два дні тримаю без підгузників, то пісяє по 20 разів, какає щодня, а то й два рази вдень.

12. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

Стараюся .... спимо разом - вночі їмо 4 рази, вдень стараюся не робити інтервалів більше 2 годин - єдине як гуляли зо 2 - 2.5 год то виходило більше. Нас коліки мучають плюс в мене була лактаційна криза (або перенервувала на хрестинах) на 4 тижні ... може через то ....

13. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Дитина не буде кожен місяць по кг набирати :) Пісяє добре. Дитина активна?

14. Irusya

Irusya Well-Known Member

Не те слово... Вдень майже не спить, хіба я вже вмисне заколисую на руках, щоб нормально погодувати сонну, а як прокинеться, то відразу перевертається і кудись повзе, повзе...

15. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ірусь, наш Ромік такий жеж. Я от зараз відео переглядала, то він в місяць з гаком на руках в татка всидіти (точніше влежати) не міг, постійно йорзався, в 6 місяців самостійно втсав на ніжки без нашої допомоги. Ще не маючи повних чотирьох пересувався по-пластунськи, волочачи за собою голову. І я постійно переймалась тою вагою. А лікарка заспокоювала, що при такій активності дитина не може набирати багато. Головне самопочуття. Народились - 3750, в 7 місяців - заледве 6800, далі я важити перестала, не бачила в тому сенсу. Як писала колись Наторелла - "дитина не ковбаса жиб її важити":connie_pull-pigtail

16. Уляночка

а я маю мороку:connie_pull-pigtail..кажу до мужа..певно, Марек за цей місяць мало набрав,бо цілий місяць хворіємо і як реакція на ліки-какаємо безбожно...по 8-10разів на день:girl_feminist:...по трошки...на шо муж каже....блін,дитині 4,5 місяців і вже підгузки 4+ беремо, а ти переживаєш жиби не марний був:girl_haha:....каже тішся..легше носити....

17. In4a

In4a Well-Known Member

Маю подругу, дитинці 4,5 міс., повністю на ГВ, важить вже 11,5 кг. Є причини для переживань?

18. Galya

Galya Well-Known Member

Тільки ГВ? Навіть по ВООЗівських таблицях в 5 міс. максимум 9 кг... А дитина здорова? Батьки якої комплекції?

19. natorella

natorella Well-Known Member

а при народженні яка вага була?
    то - огого

20. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

В мене малий зараз стільки не важить... То щось забагато як на одне ГВ. хіба би точно при народжені під 5 кг