В чому ви ходите вдома?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Зорянівонька, 13 Жовтень 2009.

?

Як ви ходите вдома

Голосування закрито 9 Липень 2012.
  1. Я і вдома ЗАВЖДИ гарна і доглянута!

18 голосів
    4,5%
  2. Я намагаюсь вдома виглядати гарно.

261 голосів
    65,3%
  3. Яка різниця - я ж вдома!

75 голосів
    18,8%
  4. Ваш варіант

46 голосів
    11,5%
  1. lerucha

lerucha Member

Відповідь: В чому ви ходите вдома?

в футболці і лосінах або в тоненькому халатіку

2. Bonita

Bonita Member

Мене мама ще з дитинства привчила, що вдома треба виглядати гарно і акуратно. Тому терпіти не можу, коли жінки ходять по хаті в старих речах, або жахливих халатах:girl_devil: Тому вдома я ходжу в штанах, або шортах, а зверху футболка, светер якщо холодно. Після вани, або душу то люблю закутатися в теплий махровий халатик.

3. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Якщо прохолодно- то ходжу в спортивних штанах і футболці на довгий рукав, а якщо тепло-то в халаті. Головне- речі мають бути в гарному стані і чистими.

4. Orman

Orman Модератор-бомба

5. Pazunika

Pazunika New Member

переважно в спортивному одязі (зручно з малим по хаті лазити:girl_crazy:)
    Але найбільше мені довподоби у довгій спідниці і якійсь гарненькій майочці - так романтичніше:girl_in_love:

6. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

а я в теплому махровому костюмчику.. ненавиджу холод, люблю тепло )))

7. demko

demko Well-Known Member

Я з самого дитинства не люблю носити на собі багато одягу,навіть зимою, тому моє улюблене вбрання вдома це футболка на короткий рукав і шортики, або спортивні, легкі штани.

8. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

о,я навпаки, закутуюсь дууууже ))

9. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

а я буду скоро вдома ходити в обновочці - ждю на халатик від VS
    ось такий

10. носик

носик New Member

зараз з пузьом "лажу" в спортивних штанах та футболках. Але раніше любила довжелезні футболки або туніки. я маленька і виглядає як платтячко

11. Viktorina

Viktorina New Member

Я стараюся бути завжди охайною:girl_curtsey: ,бо не відомо хто може зайти в той чи інший час до нас в гості,і не хочеться виглядати розтріпаною ,по-перше самому не приємно, по-друге людям напевно теж неприємо бачити мене неакуратною.
    Залежно від пори року і яка погода, так я одягаюся, бо як холодно,то хочеться в костюм спортивний теплий влізти чи джинси і теплу кофтину.Літом переважно бриджі чи джинси та міняю фудболки на смак.Хочеться найперше, щоб зручно, а найзручніше, я так думаю в штанях.Та й люблю я спортивний одяг ДУЖЕ, а для виходу в люди тільки класичний,халатик одягаю тільки ,як з ванни виходжу ,і спати збираюся,ну ще ранком кави можу випити в ньому, а нічних сорочок не люблю взагалі.
    А так не скажу ,що фарбуюся, але завжди причесана ,чистенькі речі,волося вимите,нігті і руки доглянуті(для того роблю переважно все в рукавичках).
    Ось, яка я правильна, аж жах.:girl_haha:

12. Sasha_sha

Sasha_sha Well-Known Member

В основном в том же в чём и на улице, просто я за день часто выхожу- ето чаще всего джинсы и кофта\футболка. Халат только с утра когда в ванную иду.

13. Abaka

Abaka New Member

Дуже хотілься б вдома бути одягнутою в нові гарні речі, але, на жаль, не виходить, такому стану речей неабияк сприяє моє маленьке зайченятко (йому 2,5 роки) то компотом мене облиє, то руки після обіду повитирає (нехотячи, звичайно), а то і просто, через нербережність фломастером чи фарбами поплямить :)
    Отож, вдома ходжу в зручному і не дуже новому одязі (який зручно чи не щодня прати в пральній машині)...

14. Provizor

Provizor Well-Known Member

А я люблю ходити вдома в легінсах, а зверху тунічка. Так як знову вагітна, для мене зараз ця одежа доречна. Легінсів маю кілька пар різних кольорів, в нашу львівську сіру погоду дуже хочеться яскравості в одежі! Правда, буває вранці тиняюсь в піжамі:girl_cool:

15. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Стараюся гарно вдіватися. Халатів не переношу взагалі. В основному це спортивні речі, любимо з малим побігати, поскакати. Дуже зручно. Деколи перед приходом чоловіка можу одіти щось нарядне. Думаю, що чоловікам приємно прийти після роботи і побачити дружину не в халаті з плямими від приготуванні вечері, а в гарному платті.

16. Indi

Indi New Member

Для мене, найзручніше це спортивний костюм (трикотажний).А на кухні обов"язково має бути одягнутий фартушок.

17. Дана

Дана Well-Known Member

Спортивні штани+футболка, або халат, люблю і то і друге, але прибирати мені зручніше в спортивному, а просто байдики бити тим більше зараз коли холодно то в махровому халаті, замотатися, кицьку на коліна, чашку з гарячим шоколадом і улюблена книжка-красота:girl_tender:

18. Diamond

Diamond New Member

Я намагаюсь вдома виглядати гарно

19. strilo4ka

strilo4ka New Member

я одягаю спортивний костюм, або такий велюровий м"якеснький :girl_in_love:а ввечері частіше в халаті. стараюся завжди бути зачесаною і чистою, бо в будь-який момент може хтось постукати в двері:rolleyes:а для чого людей лякати?

20. romawka

romawka Member

А я хожду в шортиках і футболочці! А коли дуже холодно одягаю свій теплющий плюшевий халатик і тапочки-зайчики!!!!!