В чому ви ходите вдома?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Зорянівонька, 13 Жовтень 2009.

?

Як ви ходите вдома

Голосування закрито 9 Липень 2012.
  1. Я і вдома ЗАВЖДИ гарна і доглянута!

18 голосів
    4,5%
  2. Я намагаюсь вдома виглядати гарно.

261 голосів
    65,3%
  3. Яка різниця - я ж вдома!

75 голосів
    18,8%
  4. Ваш варіант

46 голосів
    11,5%
  1. UnLikE

UnLikE Фотограф

Відповідь: В чому ви ходите вдома?

Я шось ніколи не звертала уваги на те в чому я хожу по хаті)
    Оскільки я ще живу з батьками, то хожу в чому небуть, в більшості випадків у піжамах різних) або шортах і футболці, коли буже жарко то в трусах і майці)))
    А коли бкдк жити з хлопцем (чоловіком), то думаю що буду ходити в тому що йому буде набільше подобатись, бо він в мене дууже перебірливий в одязі)))

2. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Хожу у зручному одязі, але щоб пасував - ненавиджу розтягнуті або старі речі. Головне щоб було зручно і приємно в дзеркало на себе подивитися. Та не соромно, як хтось з сусідів раптово зайде до хати

3. пандочка

пандочка Well-Known Member

я дома також полюбляю носити зручний одяг, якщо зима щоб він ще був тепленький бо я ужасна змерзлючка :girl_haha:а літом щось легеньке шортики і футболочка але звичайно щоб воно було в нормальному стані а то інколи подивлюся як ходять дома то ужас кажуть мене ітак ніхто не бачить:no:але напевно і самій не зовсім приємно коли не дуже виглядаєш а може я помиляюся:confused:

4. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Не помиляєтесь.
    Для мене це маленький плюс до гарного настрою

5. UnLikE

UnLikE Фотограф

мені наприклад всеодно як я виглядаю в дома, просто надоїдає часто, тому кожного тижня одягаю нову піжаму :)))
    як то кажуть, кожному своє, мені впринципі і часто паралельно як я виглядаю і на вулиці))

6. Iryna D

Iryna D Member

але напевно і самій не зовсім приємно коли не дуже виглядаєш а може я помиляюся

я також так вважаю, що і вдома потрібно гарно виглядати!!!:girl_spruce_up: це і покращує настрій і відчуваєш себе бадьорішим!!!
    я ходжу в джинсах і в футболці, спорт.костюмах, літом-сарафан, шорти... в одязі який зручний і має нормальний вигляд!!

7. Katrine

Katrine Member

вдома найчастіше ходжу в джинсах і якихось кофтинках, халатиках, люблю собі вбрати колись улюблені коротенькі спіднички:girl_cool:, бо на роботі дрес-код, не сильно вдягнеш їх в офіс. влітку - сарафани, платтячка, шортики, футболочки)

8. IndigoChild

IndigoChild New Member

а я люблю вдома ходити в леггінсах та довгих піжамних футболках))
    А ще дуже люблю високі вовняні тапки-валянки:girl_spruce_up:

9. Milashechka

Milashechka New Member

шорти або спортивні штани, футбокли або маєчки, дуже рідко халат:girl_spruce_up:

10. Koketka

Koketka New Member

Я до одруження завжди ходила вдома в тому в чому почувала себе комфортно - старих спортивних костюмах, футболках, а вже після стараюсь, щоб крім зручно було ще й гарно - щоб подобалось чоловікові (але халатиків всеодно не ношу) :girl_smile:

11. mazyr

mazyr Well-Known Member

Я вдома люблю ходити в спортивному - це і джинси і спортивні костюми. Вдома для мене головне зручність.:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

12. Pavytunkа

Pavytunkа миється в бані

Я в дома ходжу в шортиках і в футболці.

13. kati

kati Well-Known Member

ууу, я в джинсах вдома взагалі неможу ходити....так і хочеться одразу стягнути з себе

На днях побачила такий гарненький костюмчик хатній в вітрині Арсену на науковій- малинові в чорні квіти штанці, чорний топ і накидка і такі ж малинові тапки...Так і стоїть він мені перед очима,....тільки ціна мені не сподобалась майже 600 грн:girl_crazy:

14. meros

meros New Member

я пів дня ходжу в піжамі, а коли дітки засинають приводжу себе до порядку!
    це перевжно спортивні штани і футболка, халат - ніколи!

15. Etoile

Etoile New Member

В сорочці коханого!:girl_in_love:

16. Христя

Христя Well-Known Member

спортивні штани і футболка, ввечері після душу може бути халат

17. Anaid

Anaid New Member

Так само спортивні штани і футболка,влітку шорти.

18. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

довгий махровий халат з капюшоном ;)

19. rafaelka

rafaelka New Member

Я теж знаю як треба би було ходити по хаті, але чомусь завжди одягається щось практичне, і те що вже на двір напевне не одягнеться, ну звичайно не брудне і не полатане. Звичайно, після роботи ти ще з макіяжем, і гарно одягнена, тому чоловік бачив красоту :girl_curtsey: А зараз тимчасово (вже рік::girl_smile:) дома без роботи, просто так не хочеться обличчя косметикою засмічувати, і настрій вже не такий, ну як результат чоловік бачить одноманітну жінку... жах... сама розумію, але щось на 20.00 одягатися не хочеться. Я поважаю тих жінок, які навіть сміття виносять красивими. Буду старатися.

20. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Якщо на людях заради гарного вигляду ще можу помучитись в тісних штанцях або не зовсім зручній кофтинці, :girl_cray: то вдома надаю перевагу зручним речам, це і спортивний костюм і просто штани з футболкою. Основний для мене критерій вдома - це зручність, але при тому всьому акуратний вигляд.:girl_bye2: