В чому ви ходите вдома?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Зорянівонька, 13 Жовтень 2009.

?

Як ви ходите вдома

Голосування закрито 9 Липень 2012.
  1. Я і вдома ЗАВЖДИ гарна і доглянута!

18 голосів
    4,5%
  2. Я намагаюсь вдома виглядати гарно.

261 голосів
    65,3%
  3. Яка різниця - я ж вдома!

75 голосів
    18,8%
  4. Ваш варіант

46 голосів
    11,5%
  1. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Відповідь: В чому ви ходите вдома?

Ходжу в спідничках джинсових, або льонових і маю багато футболок з минулого і цього літа, за зиму зношу і на літо куплю нові і пару пар каприків, по хаті завжди ходжу дуже легко вдіта, в нас завжди тепло маємо індивідуальне опалення, на голові хвіст або дулька, а щодо макіяжу то тільки на вихід аюо свята не люблю і не вмію малюватись максимум губи.

2. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Я вдома ходжу в футболках і спортивних штанах або шортах. Обожнюю великі футболки. Колись прочитала, що вагіитним жінках, щоб не купляти нові речі для хати, можна скористатися футболками чоловіків. Я це роблю і зараз :) Тому іноді чоловік бурчить, що чергова йогофутболка переселилася на мою поличку
    Люблю, коли домашніх одяг вже жекілька разів попраний. Тоді він мені якийсь ніжніший і тепліший.
    Щодо макіяжу, то не малююся і для виходу на вулицю. Але волосся вдома завжди зібране.
    У нас тепер з мацьопою все разом: перевдягаємося, чистимо зуби, снідаємо... Тому за собою слідкуємо разом

3. arina

arina Active Member

Я теж обожнюю великі натуральні футболки і спортивні трикотажні штанішки - шоб пузік не давили:) Коли холодніше то маю великі теплі тапки, дві пари - вдома "мікімауси", і в свекрухи- песики (вона мені сама їх на Миколая в перший рік після шлюбу подарувала, і потім я собі схожі купила й додому:) )
    Ввечері після душу варіант один - теплий махровий халатик.

4. Lianna

Lianna Active Member

і як? зручно в костюмі?

5. Iryha

Iryha Well-Known Member

Привіт! Я ходжу в дома в халаті. Зимою маю тепліший, а літом тоненький.

6. Virginia

Virginia Well-Known Member

Я по хаті ходжу, в халаті, маю такий класний, біленький, мякельний... перу його кожного тижня:girl_sad: Недавно замовила в БонПріксі таку тіпа піжамку собі і чоловікові, то ми і ходим в тому по хаті!

7. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я переодягаюсь відразу як в хату заходжу:)якщо ще день то хатній костюм і майка-футболка,якщо вже пізно то піжамка (літом шорти+майка,платтячка, взимку штани+футболки на довгий рукав). піжами люблю і маю багато, також є чотири халати:атлас,тонкий махровий довгий і коротюсінький,товстий махровий,але то тільки коли з ванни-душу виходжу, або в вихідний,або коли хворію, то на піжаму ще махровий халат вдягаю. А ще ходжу до штанів в футболках, які на вулицю не вдягну бо розміри не мої, то сувенірні, привезені з різних країн з відповідною символікою.А і ще, зараз обовязково шкарпетки теплі:)

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Вибачте, але на слово наткнулася, пройти не змогла. :shy: Просто "прікс" англійською не надто хороше слово. :girl_crazy: А х наприкінці французьких слів не читається.

Щоб не зовсім оффтоп. Удома - в джинсах і футболках найчастіше, або в суконках, залежно від погоди й температурі в хаті. :)

9. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А мій чоловік добрий. Собі купив ангорові гетри а мені ангорові скарпетки. Подбав про моє тепло.:girl_crazy::girl_crazy:
    Я зранку зразу одягаю якісь штани і майку/гольф бо мушу дітей до школи везти. Відведу, то вже не перебираюсь а ходжу в тому що вбрана.

10. Юська

Юська Well-Known Member

я дома люблю ходити в спортивних штанах і в футболці,а після купання в свому махровому халатику:girl_in_love:

11. Ланна

Ланна Active Member

Дома ходжу в піжамі, кумедній такій зі слониками. Дуже мякенька і зручна. А ще іноді одягаю халат з тигровим принтом, але обовязковий нюанс дві пари теплих шкарпеток, щоб ноги не мерзли )))

12. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Сьогодні в піжамі, причому вже пів дня вона розстібнута до пояса. Було б дуже еротично, якби не мокрі плями від молока на грудях :girl_crazy: Але то так тільки сьогодні, бо взагалі ходжу в халатиках, або в домашніх джинсах і футболці.

13. La esposa

La esposa Moderator

А я "змінила імідж" :) як з"явилося тепло, ходжу в червоній майці і чорних бриджах, а як холодніше, одягаю зверху стару знайому рожеву одежинку :)

14. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Я полюбляю спортивні костюми.

15. Julietta

Julietta Member

Вдома вдягаюсь так щоб було зручно. Оскільки не люблю халатів, то вдома одягаю спортивні штани і светрик. Обов*язкова умова домашнього одягу-щоб був з натуральних тканин.:y:

16. sofcja

sofcja Member

а я ходжу в мягусіньких брючках, спортивного покрою, з лінії домашнього одягу. + маєчки-футболочки, головне щоб гарні і до тіла приємні.
    а і поправка - завжди без лівчика. набридає за день. відпочиваю так....
    рідше в халатику з'являюсь)

17. Пуся

Пуся Well-Known Member

Зараз коли так холодно то замотуюсь як капуста :girl_smile: тепла піжамка (або якісь штанці і кофточка), а деколи зверху ще й тепленький махровий халатик. Ну що скажеш люблю я комфорт і тепло :girl_curtsey:

А літом шортики, маєчки, топіки. Інколи шовковий халатик :girl_spruce_up:

18. Волошка

Волошка Well-Known Member

Гарно виглядати вдома мене завжди вчила мама. Вдома одягаю яскравий, зручний і приємний одяг.

19. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Я люблю коли зручно, ношу вдома спортивні штани або бриджі і футболку, а як холодніше - ще олімпійку. До бриджів люблю одягати теплі підколінки, я теплолюбива. А чоловік каже, що все має бути супер-облягаючим, але я не завжди слухаю, бо не люблю коли шви врізаються в тіло :)

20. Yansa

Yansa Комерційний Member

Як і багато дівчат ношу зручне, тепленьке, м"якеньке і т.д. і т.п.
    В хаті - це повний відпочинок і релакс. :girl_smile:
    Є і робочий одяг - для прибирання і хатніх справ. Як уся робота закінчена (що в принципі рідко буває) то мене чікає багато подушок, м"якенький одяг, коханий чоловік, але що завжди біля мене, це мої улюблені песики, їх у мене 3 (пітбульки - мокрі носюльки) + 1 чорненька кицька. :girl_curtsey: