В чому ви ходите вдома?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Зорянівонька, 13 Жовтень 2009.

?

Як ви ходите вдома

Голосування закрито 9 Липень 2012.
  1. Я і вдома ЗАВЖДИ гарна і доглянута!

18 голосів
    4,5%
  2. Я намагаюсь вдома виглядати гарно.

261 голосів
    65,3%
  3. Яка різниця - я ж вдома!

75 голосів
    18,8%
  4. Ваш варіант

46 голосів
    11,5%
  1. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Відповідь: В чому ви ходите вдома?

Ходжу вдома у бавовняних яскравих футболках чи майках і спортивних штанах або бриджах. Коли холодніше - олімпійки і спортивні светри на замку. Ввечері та після ванни люблю кольорові атласні халати (є короткий і довгий). Макіяж мінімальний, волосся зібране (так зручніше). Вдома виглядати треба пристойно, а не як деякі, що у лахмітті ходять бо "не на людях". Східні жінки вдома навпаки прикрашаються, треба брати з них приклад (в міру, звичайно).

2. Winter

Winter New Member

нічого собі:umbrage::umbrage::umbrage::umbrage:
    а чому не топлес??????????

3. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

не уявляю собі так ходити, шо реально зручно???

4. Winter

Winter New Member

Дуже цікаво???????????? А коли вам буде не 20 чи 30 а вже під 60 целюлітик буде, розтяжечки, пігментні плямки, груди звисаючі то що тоді?топлес чи комбінезон?

5. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

то мені????))) чи автору топлеса?)

6. Winter

Winter New Member

Звичайно ж автору топлеса

7. Музик

Музик Мартуська

ну знаєте, моя фігура дужжже далека від ідеалу, але я теж часом дозволяю собі ходити по хаті без одягу, просто так зручніше іноді... і чоловіка таке влаштовує. а на кухні просто фартушок одягаю...
    отака я розпусна...
    а взагалі ношу щось зручне - часом джинси, які на вулицю вже не вдягаю, майки якісь, часом плаття, залежить від настрою, але от не розумію для чого вдома фарбуватися - шкіра ж так дихає гірше, навіщо її мучити?

8. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Я донедавна вдомця ходила в джинсах - коротких, довгих, широких і вузьких. Але чоловік мене за то часто сварив, мовляв ходити в тісних джинсах шкідливо. Тому змусив мене купити спеціально для дому спортивні трикотажні штанці, тепер певно в них і ходитиму (принаймні коли він бачить :connie_pull-pigtail )

9. Winter

Winter New Member

як добре розібратись ми всі розпусні.
    В кожного своє бачення прекрасного, вам так добре то це супер. Для чого звертати увагу на те, що ми тут говорим. Але особисто я цього не розумію, така моя думка

10. kineret

kineret Вірю в диво...

В хаті ходжу переважно в спортивному одязі. Звичайно, зачесана, помита, переважно без косметики. :girl_yes2::girl_yes2::girl_yes2:

11. Ірена

Ірена Well-Known Member

я сьогодні в коротющих шортах і футболочці (довжиною майже в шорти):girl_blush2:
    коли холодніє - велюрковий спортивний костюм.
    коли дітей нема вдома - ажурна сорочина і пенюар:d23:
    (як там? всі ми розпусні? таки всі!...)

12. Lidusha

Lidusha New Member

ух ти, клааааас....заздрю)

13. taniarz

taniarz Active Member

я коли приходжу додому.мушу обовязково переодягнутись,бо дискомфортно. По хаті ходжу в ласінах,штанах трикотажних чи шортах...,кофтинки ,футболки,все охайне і чисте,літом плаття,сарафани, халати,які вже трохи немодні для виходу в люди. Одна вимога -одягмає бути х/б,простенька тканина.
    Вдома не макіяжусь спеціально,прикраси всі знімаю,на голові гулька-дулька.

14. New look

New look Well-Known Member

По-перше люблю коли в хаті тепленько, градусів так до 23 , і тоді ходжу в легесенькому літньому платтячку. А зараз на зиму маю велюровий бузковий комбінезон , в якому відчуваю себе дуже комфортно.Завжди стараюсь бути гарною і в дома,бо від того як я виглядаю залежить і мій настрій)

15. Buriko

Buriko Well-Known Member

Теж завжди передягаюсь, знімаю прикраси -бо дома в них не зручно, збираю до купи волосся.
    А для дому маю зручний (тканина типу флісова? точно не знаю) сіро-голубий тепленький костюмчик, дуже мякенький та зручний.
    + зручні спортивні штани та футболки, + пару халатиків від "теплих", в яких зручно у вітальні на дивані повалятись та тєлік подивитись, до "кухонних" - де довжина халату та рукавів коротка.
    А на вихідних купила собі дуже гарний халатик для дому: велюровий темно-рожево-сірий з капюшоном, цікаво пошитий - від грудей розширений, а низ резинка стягує, із зображенням 2-х гламурних котиків. Хожу тепер по хаті, така гарненька, як в сукеночці:girl_curtsey:
    А на вихідних дуже люблю бути без макіяжу:ninja:, тоді в мене точно вихідний, бо нікуди не треба йти.

16. MyDream

MyDream Member

Я вдома ходжу в сірих вільних бриджах Адідас, які дуже гарно підкреслюють дупцю (за що я їх люблю:girl_blush2:) і якійсь маєчці з красивим декольте, коли хтось приходить, "якась маєчка" оперативно міняється на маєчку Адідас :girl_haha: (не хочеться її чимось заляпати бо світла) І вигляд, як на мене, відповідний до ситуації. Не малююсь вдома, але завжди вмита і зачесана.

п.с. дивують люди, що ходять вдома в джинсах - це ж шкідливо для здоров"я!!!!!

17. Steba

Steba Member

У мене два велюрові костюмчики на зміну. А літом сексі халатик та сарафанчики, які вже не одягаю на вулицю але ще в пристойному стані. Прикраси не ношу вдома. Не фарбуюсь, якщо знаю що не виходитиму з хати. Ліпше зроблю різні масочки(коли вдома нікого нема). Зачіска- акуратний хвостик, бо з розпущеним на кухні не походиш.

18. New look

New look Well-Known Member

"п.с. дивують люди, що ходять вдома в джинсах - це ж шкідливо для здоров"я!!!!!"

А чому в джинсах шкідливо ходити?

19. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Лосини чи спорт.бриджі + майка чи футболка. Правда останнім часом почала інколи носити чоловіка сорочку на короткий рукав, яку він чомусь не носить))
    Після ванни тільки довгий тепленький махровий халатик з капюшончиком.
    Волосся вдома завжди зібране.

20. SweetMira

SweetMira Well-Known Member

Люблю по хаті ходити в лосінах, кофточці трикотажній по фігурі з вирізом(для коханого чоловіка:)) Зачіска в основному хвостик і без макіяжу.:d23: