В чому ви ходите вдома?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Зорянівонька, 13 Жовтень 2009.

?

Як ви ходите вдома

Голосування закрито 9 Липень 2012.
  1. Я і вдома ЗАВЖДИ гарна і доглянута!

18 голосів
    4,5%
  2. Я намагаюсь вдома виглядати гарно.

261 голосів
    65,3%
  3. Яка різниця - я ж вдома!

75 голосів
    18,8%
  4. Ваш варіант

46 голосів
    11,5%
  1. Nevalyawka

Nevalyawka New Member

Відповідь: В чому ви ходите вдома?

я хожу в спортивних костюмах) бо це зручно, маю їх декілька штук, от і міняю їх) чи не щодня! але ходити не розчесаною чи невмитою просто не зручно!

2. LGalT

LGalT Member

Зазвичай ходжу в спортивних штанах або джинсах і кофтинці (літом- в шортах і майці).

3. goriwanka

goriwanka New Member

Зазвичай в джинсах і футболці (светрі), а ввечері вдягаю свій халатик- він такий теплий, а я дуже люблю тепло.:girl_cray:

4. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Ходжу у штанах і майці/кофтинці на довгий рукав, бо так зручно щось зробити по господарству. А ввечері одягаю свій шовковий рожевий халатик і під нього нічну сорочку в тон або шовкові майку+шортики (маю їх декілька).

5. pingvinchyk

pingvinchyk New Member

А я зазвичай вдягаю тепленький костюмчик, а сьогодні цілий день просиділа вдома, на вулицю навіть носа не показувала і проходила в піжамці цілий день.Так затишно і комфортно. А ще какао наварила. Ням-ням

6. zjomka

zjomka Well-Known Member

Зараз ходжу в чому попало, на голові безлад (живу з батьками), трохи себе "прибрати" стимулює прихід коханого, тоді швиденько перевдягаюсь і зачісуюсь. Але я сама собі пообіцяла, що коли вийду заміж, то перед чоловіком завжди буду намагатись виглядати гарно :d23:

7. Veselivka

Veselivka Member

Мій домашній одяг залежить від настрою. Коли впадає можливість побути вдома одною, то ходжу в піжамних шортиках і майці (дуже люблю такі комплекти, маю їх декілька). А коли вся родина залишається вдома. то перевдягаюся у махровий халат, або таке простеньке платтячко. Без макіяжу, волоссся у пучку або хвостику. :connie_pull-pigtail

8. Merry

Merry Well-Known Member

Ходжу в спортивних штанах та футболках. Волосся заколюю, або зав'язую в хвіст.

9. boyechkoVA

boyechkoVA Well-Known Member

люблю лосини (маю їх купу різнокольорових) + футболки, реглани, якщо холодно. завжди вдома піднімаю волосся,бо не можу коли воно лізе в очі, ношу обручі, заколочки, ризиночки теж різнокольорові. на ногах завжди тапки аля чоботи (чуні чи як):girl_haha:. подобається вдома виглядати стильно:d23:, бо тоді подобаюсь собі ну і звісно чоловіку коханому:girl_tender:

10. Kosjana

Kosjana New Member

В більшості ходжу в спортивних штанах і футболці... в халаті - яко дуууже холодно (халат дуже теплий). Волосся завжди заколю).

11. GalkaSv

GalkaSv Active Member

Ходжу в основному в лосинах або шортах, рідко у спортивних штанах, верх футболка або майка, волосся завжди завязане в хвіст, гривка заколена заколками.

12. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Вдома ходжу у спортивних костюмах, а влітку переважно у майках і шортах. Волосся зазвичай зібране "жабкою".

• Подобається Подобається x 1
  13. alenkamrrrrr

alenkamrrrrr New Member

А як коли, коли вдягаюся гарно , а деколи схожа на смішного бомжика особливо коли зимно.. а так якщо взяти загалом- улюблений спортивний костюмчик або штани та футболка з смішними написами( потребую тренера ,або "якщо ти не лобиш ор..л се*с то закрий свій рот" ..котрі не одягнеш на люди а дома по приколу ))

14. Lamara

Lamara Well-Known Member

А я собі прикупила велюрові бріджі, подібні як у мальвіни (чоловік мене так і прозвав через них) , а зверху маєчка-алкоголічка, яїх маю 7 штук, на кожний день інший колір. Сама собі настрій піднімаю

15. Відповідь: В чому ви ходите вдома?

16. Florena

Florena Member

Ходу у зимку у спортивному костюмі, а коли тепло у шортах та футболці,чи сарафані.

17. Lamara

Lamara Well-Known Member

це сама звичайна майка, ще її борцовкою називають. А-ля Діма Білан
    [​IMG]:

18. Raven

Raven Мама малятка

Я собі домашній костюмчик прикупила, тепло і зручно.

19. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Ходжу в спортивних штанах або в джинсах і в якійсь кофточці зручній, а літом в шортах і в маєчці чи футболці. Волосся або зав"язую в хвоста або "крабиком" заколюю або просто заколю чолку і не зав"язую, правда як йду готувати, то обов"язково волосся зав"язую і заколюю чолку. Як маю настрій, то вдіваюся в щось файнюче і підмальовую очі)))

20. MALYSH

MALYSH New Member

а я маю на зиму пару штук теплих байкових халатів, і ще підодіваю вязані гетри, а на літо тоненькі халати, а на голові коса незалежно від сезону і пори року:smile::smile::smile: