В чому ви ходите вдома?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Зорянівонька, 13 Жовтень 2009.

?

Як ви ходите вдома

Голосування закрито 9 Липень 2012.
  1. Я і вдома ЗАВЖДИ гарна і доглянута!

18 голосів
    4,5%
  2. Я намагаюсь вдома виглядати гарно.

261 голосів
    65,3%
  3. Яка різниця - я ж вдома!

75 голосів
    18,8%
  4. Ваш варіант

46 голосів
    11,5%
  1. Fechka

Fechka Member

Відповідь: В чому ви ходите вдома?

... от дні минають, я вдома не змінюю свій вигляд.. спортивні штани і кофтинка (коли тепліше то футболка...)! Мрію ходити в шортах,та ні літом, а тим паче зимою не ходжу.. бо живемо на першому поверсі.. і літом прохолодно,а зимою холодно....

2. Snigurochka

Snigurochka New Member

А в мене є спеціальний домашній шовковий костюмчик: рожеві штанці та щось між блузкою та футболкою і обов'язково - домашні рожеві капчики....щось між зайчиком та собачкою - такі тепленькі.........:girl_dance:
    А якщо дуже холодно - надягаю свій рожевий махровий халатик!!!!! І знову ж таки мої капчики-зайчики:girl_in_dreams:
    Деколи можу вдіти щось нууу зовсім не домашнє - леопардові ласіни та біленький топ без бретельок, покрасуватись, або в мене є ще один топ "сексі", його я вдягаю, коли хочу, щоб чоловік трошки встряхнувся:girl_haha: і знову ж мої улюблені капці.
    А літом, то в мене є теж спеціальний домашній варіант, топ з малюнком киці та коротенькі шортики теж з кицею та бантиком, тоді вже вдягаю літні легенькі капчики ... Ось так

3. lapusik

lapusik Загублений

Вдома хожу,як мені зручно,правда зачісуюся,але не фарбуюся)

4. Jasmin

Jasmin :)

Літом легенька футболочка+шортики, або халатик.
    Зимою коли в квартирі прохолодно то спортивні штани + кофта, якщо тепленько то халат, або футболка з шортами як літом.
    Тапочки тільки коли прохолодно, а так ходжу босяком або в шкарпетках тоненьких і коротеньких.
    Дома не фарбуюся, хіба що коли чекаю, що хтось прийде то мінімум косметики, але таки використаю :)

5. vernata

vernata New Member

Точно про мене.
    І це про мене :)

6. Sophistication

Sophistication New Member

Зазвичай ходжу в джинсах і спортивній кофтинці, у мене їх назбиралось трохи, бо в студентські роки надавала перевагу спортивному стилю одягу, а зараз навпаки - класиці або casual...комфортно і виглядає так нічого:girl_smile:

7. Kolezanka

Kolezanka New Member

Спортивні штані і футолка чи майка. Не люблю обмежувати свої рухи. :girl_smile:

8. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Віддаю перевагу джинсам або бріджам, а зверху - футболка (маю їх аж забагато:8: ) Якщо холодніше стає - то плюс кофтинка тепла, на замок і з капюшоном :) Халати як домашній одяг не визнаю, хоча і не сперечаюся, що то мабуть зручно :) І обов"язково тапочки, без них навіть у гостях некомфортно почуваюся :)
    А от декоративної косметики вдома не використовую - я і коли "між люди" виходжу, фактично не фарбуюся, хіба якщо маю настрій або йду на велику дефіляду :)

9. pushok

pushok New Member

Я і вдома ЗАВЖДИ гарна і доглянута

---------- Додано в 13:07 ---------- Попередній допис був написаний в 13:04 ----------

хотіла проголосувати,а вийшло навпаки.Я коли дома обов"язково маю зробити собі макіяж(легенький),з одежі віддаю перевагу легінсам та тунікам,халата навіть не маю.

10. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

халат у мене банна одіж -вийшла з вани -тоді одягаю. люблю трикотаж, легінси -коли гарно виглядаєш є натхнення творити шедеври

---------- Додано в 13:20 ---------- Попередній допис був написаний в 13:19 ----------

купила собі балєтки лакові -до всього пасують , ну не люблю пухнастих тапочок

11. Gygy

Gygy New Member

Я вдома ходжу у спортивних штанях, або шортах і у футболках, бо так мені найзручніше. Завжди розчесана і вмита, бо без цього не можу прокинутися. :girl_smile::girl_smile::girl_smile:

12. evyska

evyska New Member

і я вдома ходжу спортивні штани,або шорти чи бріджі і футболка.на ногах переважно шкарпетки ну і звичайно причесана,але ненафарбована!

13. slobodianka

slobodianka Member

14. Lidusha

Lidusha New Member

Вдома буваю одну годину зранку і пару годин до того як лягти спати ввечері...тому вдома я переважно в піжамі:girl_blush2:

15. TUCR

TUCR Well-Known Member

я вдома ходжу в спортивних штанах іноді в капрі і футболка, причесана і помита!!!!!:girl_dance:

16. Liliya Sergiivna

Liliya Sergiivna New Member

О, цікава тема.
    Моя сусідка, ходить в куфайці та валянках. Не гріють батареї.

17. puha

puha New Member

в тому, в чому не наважуюся вийти на вулицю :girl_crazy:

18. pyzurj

pyzurj New Member

ех... а я *лінивий голубець*. вдома як-небудь. (особливо стосується вихідних), ніц не хочу з собою робити - компутер, диван, кухня... ну хібааа...якщо мені вже треба десь *на вилазку* на вихідні - тоді вже треба наводити марафєт. а так, кожного дня - змучуюсь... вдома-то є вдома ) :girl_in_dreams:
    а робочі будні - майже завжди *при параді*.

19. Dobra

Dobra Well-Known Member

В мене є кілька спортивних костюмів, я їх постійно міняю. Але зараз мені їх явно не вистачає - в нас шалений прикорм, Тая їсть трьома ложками, однією я її кормлю, другою вона їсть сама, третьою вона пробує кормити мене - закидує мене їжею і регоче - МАМА НЯМ. Надіюсь це тичасово. По моєму одязі наразі можна прочитати історію харчування протягом дня:girl_blush2:

20. manka

manka Member

Розсмішило, бо уявила себе нерозчесаною і невмитою:girl_spruce_up::girl_spruce_up::girl_spruce_up:
    Це перше, що роблю коли прокидаюсь.
    . Щось подібне і в мене. Правда ми їмо тільки цицю. Тільки передінусь, погодую малого, піднімлю щоб зригнув - він і зригне, дуже часто чомусь мимо рушничка:beee:
    По хаті ходжу в футболках і штанах, шортах чи лосинах в яких ходжу лише вдома. Маю "золоте правило" ще з дитинства: прийшла додому - одразу передягнулась.