В чому ви ходите вдома?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Зорянівонька, 13 Жовтень 2009.

?

Як ви ходите вдома

Голосування закрито 9 Липень 2012.
  1. Я і вдома ЗАВЖДИ гарна і доглянута!

18 голосів
    4,5%
  2. Я намагаюсь вдома виглядати гарно.

261 голосів
    65,3%
  3. Яка різниця - я ж вдома!

75 голосів
    18,8%
  4. Ваш варіант

46 голосів
    11,5%
  1. kuzichka

kuzichka New Member

Відповідь: В чому ви ходите вдома?

якось не задумувалась над тим, що ношу дома. а тепер подумала і бачу, що ношу тільки спортивні штани (літом шорти) і футболки на довгий або короткий рукав. а халату навіть немає.

2. Sapiha

Sapiha New Member

не люблю халатів, тому ношу спортивні штани або джинси і футболки. На щастя поставили котельне опалення і не потрібно буде взимку кутатись в светри :girl_in_dreams:

3. Kosjana

Kosjana New Member

Ходжу вдома в штанах і в футболці або в кофті, літом в шортах і майці... ДДДуже не люблю халатів... маю кілька (подарованих) ..користуюсь одним махровим тільки після душу/ванни, і відразу назад в штани :girl_in_dreams:

4. Lana Lypneva

Lana Lypneva New Member

Улюблений і найзручніший домашній одяг для мене - спортивні штани і футболка, а восени-взимку як трохи змерзну на футболку кенгурушку одягаю. Якщо чоловік на роботі, то до обіду можу й в спальному одязі швендяти :girl_curtsey:
    Ще маю теплючий і м"якучий халатик, принесений Дідом Морозом :girl_in_love:. В нього кутаюсь після ванни, взимку зранку або коли вночі за компом змерзну

5. masjaka

masjaka Well-Known Member

Я також їх дуже не люблю і навіть після душу зразу в штани. А в дома переважно одягаю капрі, фотболку чи светер, якщо спекотно маю спорт. спідничку і шорти, всі речі перейшли з розряду "на люди" в розряд "для хати". Тобто такі, які запацькати не шкода, і якщо хтось неочіковано прийде - не стидно. і звичайно зручність і комфорт понад усе!!!

6. Orman

Orman Модератор-бомба

перейшла на "зимову" форму :)
    вельветові штани, футболка з довгим рукавом і свеееетр

7. Ksusha

Ksusha Well-Known Member

І я теж не буду оригінальною - вдома ходжу в спортивному костюмі, літом в шортах і футболки, причому дуже чато топіки. Зараз холодно, але в квартирі в нас досить тепло (не зважаючи на дзюраві радянські вікна утеплені паролоном), тому і далі ходжу в спортивному костюмі. Халатів не признаю і немаю жодного - вважаю їх просто незручними (ну, як для мене), аще в мене нема ні одного фартуха - стараюся готувати акуратно, часом виходить, часом не зовсім:girl_crazy:, а фартухи не ношу.

8. napoleona

napoleona Well-Known Member

а в нас тепер дубак, то ходжу у спортивних штанах, теплій кенгурушці і зверху теплий халат, а ще теплі шкарептки і так ходжу коли холодно

9. Melinda

Melinda Active Member

Спортивні штани і футболки (на довгий чи короткий рукав) і безрукавка обов*язково.

10. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

В легінсах і в майці.

---------- Додано в 17:12 ---------- Попередній допис був написаний в 17:08 ----------

11. Michela

Michela New Member

В футболках та шортах . В штанах та футболках на довгий рукав нiколи не ходжу,бо в нас дуже тепло :good:!

12. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

В холодну пору року в штанах чи легінсах і в кофтинах на довгий рукав ще і носки і тапочки закриті бо зимою холодно в квартирі, а влітку шорти і футболки, але завжди обираю одяг для дому зручний і з натуральних тканин, щоб було і тепло і приємно. Також не люблю халатів

13. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

а в мене "зимой и летом" одна температура в квартирі. переважно ношу спортивні штани/спідничку і футболку. а ще люблю і в білизні вдома ходити (не часто, але чоловіку то подобається :girl_flirt:)

14. Bobas

Bobas New Member

в мене максимальна температура 22, мені трішки завжди прохолодно. А малій так добре. Я одягнута зараз в капрі, кофта, шкарпетки...:d23: і вікно у кухні відкрите... так що я ще зараз піду натягну штанішки!!!!

15. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А я люблю халати. Але на рукав 3/4. Вчора знайшла такий як давно шукала але за 500 грн. Шукаю далі :girl_in_dreams:

16. Savchenko

Savchenko Member

Хоча в нас в квартирі буває досить прохолодно, мені то не страшно, я ходжу в шортах та майці чи футболці, вже як сильно холодно то одягаю махровий халат до колін і шкарпетки з тапочками:d23:

17. Farfalla

Farfalla Member

Халати терпіти не можу. Не знаю чому... На комусь - подобається. На мені - упаси Боже :) Влітку ходжу в шортах, футболках, а як дуже спекотно, то в трусиках і топі. Взимку (вдома не Африка :) ) - штани/колготи, кофта/туніка, шкарпети (обов"язково), а інколи ще й тапочки!!! Не фарбуюсь вдома, нехай обличчя відпочиває від косметики. Хіба зрідка, як настрій є :)

18. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

штани, джинси або піжама :connie_pull-pigtail
    влітку -сарафан або атласний халатик

19. marry carrie

marry carrie Member

як правило в шортах і футболці і взимку і влітку, оскільки в квартирі тепло завжди, а як дуже тепло, то в легенькому сарафані, або дуже коротких шортах))

20. Gossip

Gossip Member

Хм, по-різному буває: можу і вільним стилем (в чому мама народила :girl_blush2:), а взагалі люблю в легінсах або бріджиках і маєчці ... а на готові сімпатішну гульку :connie_pull-pigtail або колосок .... в мене вдома тепленько ... оскільки живу я саменька .... але часто маю вдома гостей-тому виглядаю не аби як :d23::girl_spruce_up::girl_curtsey: !!!