В чому ви ходите вдома?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Зорянівонька, 13 Жовтень 2009.

?

Як ви ходите вдома

Голосування закрито 9 Липень 2012.
  1. Я і вдома ЗАВЖДИ гарна і доглянута!

18 голосів
    4,5%
  2. Я намагаюсь вдома виглядати гарно.

261 голосів
    65,3%
  3. Яка різниця - я ж вдома!

75 голосів
    18,8%
  4. Ваш варіант

46 голосів
    11,5%
  1. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

Відповідь: В чому ви ходите вдома?

я переважно ходжу вдома у халаті, але гарному, атласному, бо чомусь до мене часто приходять в гості друзі, тому маю завжди гарно виглядати навіть вдома))) А так обожнюю ходити у піжамі! Якщо я знаю, що нікуди не піду і до мене ніхто не прийде, то з піжами не вилажу)))

2. talja

talja Member

А я також люблю гарненький одяг вдома, якось настрій тоді інший! Також коротенькі халатики страшенно полюбляю!
    А чоловіки завжди звертають увагу, можливо не показують - та звертають... Тому не вартує про це забувати!

3. solomka

solomka Active Member

А я не можу вдома ходити в коротеньких халатиках чи в чомусь сексуальному: по-перше діти вже й не такі маленькі, по-друге живу з свекрухою, ну і по-третє - живу в особняку і завжди потрібно вибігти з хати на подвіря, яке в нас спільне з сусідами.

4. zaderyshka

zaderyshka Member

а чомусь джинси вподобала вдома носить, або широкі штани. Коли літо, то тягне одягнути спідницю чи сарафан домашній таки, для "вентиляції" крщої певно і коли тепло люблю вдома боса бігати. А от зимою, то просто карррамба, ходжу в теплих шкарпетках, штанах і з флісових курток не вилажу. Не сексуально, зате тепло і комфотно)) а халатів чомусь не люблю, хіба з ванни виходжу в них.

5. classic

classic New Member

А я люблю халатик вдома вдягати,але не довгий, а до колін... а літом в шортиках і маєчці ходжу )

6. puma

puma Well-Known Member

А я люблю ходити у спортивному костюмі, а влітку сарафан трикотажний.

7. Annabela

Annabela Happy Member

Хожду вдома в спортивних штанах або в спортивних легінсах і в футболці. Літом в шортах! Халатіки одягаю рідше, не зручно кось.

8. Tygryk

Tygryk New Member

Я одягаю вдома шорти і маєчку або футболку. Ще піжамні штани полюбляю.Головне, щоб нічого не тиснуло, було тепло і не соромно коли хтось в гості зайде.

9. sweetditya

sweetditya New Member

А я ,відверто кажучи,полюбляю ходити тільки в нижній білизні і боса та за пів години до приходу чоловіка одягаю домашній одяг (атласні костюмчики,халатики) та тапочки:girl_flag_of_truce:А от зранку,коли готую сніданок,одіваюсь повністю -це організовує мене і чоловіка на робочий лад.

Останнє редагування: 21 Жовтень 2010
  10. Kofein

Kofein New Member

Вдень ходжу у речах, які вже нікуди не вдягаю, але викинути шкода. Простіше кажучи в старих речах. А ввечері переважно переодягаюсь в халат

11. redfox

redfox New Member

а я хожу или в футболке или вообще только в белье))) МЧ сам только в белье - вот у нас и происходит каждый день вечеринка голышом)))

12. katrinka

katrinka Well-Known Member

вдома вдягаю зручний одяг, найчастіше це спортивні бріджі, футболка на короткий чи довгий рукав і обов"язково м"якенькі шкарпетки. літом шорти, теж спортивні. не можу вдома ходити в одязі, якому ходжу на вулицю, на роботу. першим ділом, по приходу, іду перевдягатись. волосся теж вдома люблю туго зібране, по іншому воно мені страшенно заважає, хоча протягом дня нормально.

13. allja

allja Well-Known Member

Знайома ситуація...:)) хоча недавно ходила тільки з розплетеним волоссям, а тепер, особливо вдома, завжди заплітаю так щоб нічого не заваджало...:girl_spruce_up:

14. sofcja

sofcja Member

я все частіше згадую ту рекламу чаю, де кобіта приходить додому вся така красива і ділова, перевдягається в мякі домашні брючки і світленьку футболочку, заколює волоссся до верхху, сідає на диван і п'є чай.... то я тепер так - або в штанятах і маєчці, або халатику - він теплих махрових довгих, і до коротких і мякеньких.... маю вибір! але штанята частіше перемагають)

пся. а ще довгі смугасті махрові срапетки):girl_smile:

15. Molecule

Molecule New Member

Переважно в спортивних штанях і футболці,коли тепло то вдягаю сарафан або літню сукню. Волосся має бути забране,коли готую їсти,а потім розпускаю, моєму чоловіку так більше подобається.

16. La esposa

La esposa Moderator

деколи можу цілий день проходити в сорочці нічній (коли їсти не готую). А в основному маю для дому зручне чорне плаття, і ще (коли холодно), спортивні штани і футболки. Ніяк не можу себе привчити до фатрушків. Халатів не люблю.

17. Neposeda

Neposeda New Member

Я люблю ходити або в майці і трикотажних штанях з заниженою матньою, або в туніці і ласінах. Доречі волосся теж туго зав'язане догори, але не тому що так люблю, а тому що малеча дуже любить тягати тільки мене за волосся от і спасаю залишки від "диво-перукаря" :connie_pull-pigtail

18. zeza

zeza New Member

Нічого особливого вдома не одягаю. Трикотажний, зручний одяг. Основне - щоб був м'яким і приємним до тіла, мінімум синтетики. Найчастіше це - штани і футболки на довгий рукав(*тєльняшки*), шорти не дуже люблю(маю 2 шт), маю ще трикотажні спідниці і плаття на літо. Халат одягаю тільки зранку або ввечері, коли в нічній сорочці. Хатніх речей маю багато, часто міняю(1-2 дні), бо не люблю, коли розтягуються на колінах, ліктях.
    А волосся теж заколюю і ще обруч одягаю. (на вулиці не заважає, а вдома просто *капєц*)

19. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

он зараз сиджу в свому улюбленому теплому брондзовому костюмчику, Лілін чоловік як мене в тому побачив, то зразу сказав - мішка. Ага... чуюсь як місьо, бо мені в ньому тепло і він мягенький. В нас на цю тканину кажуть фліс, а як воно по-вашому?:girl_phone1:

20. ViTanya

ViTanya Member

Я літом ходжу в шортиках або бріджах і маєчці, маю дуже багато різних, куплених спеціально для цього, а зимою в джинсах або спортивних брючках і футболках з довгим рукавом. Не люблю вдома макіяж, а зачесатись - це обов'язково. Пробувала ходити в шовковому і махровому халатиках - мені незручно, вдягаю їх тільки тоді, коли я ще сплю, або тільки прокинулась, а хтось подзвонив у двері. Пеньюар - те саме, спочатку поносила трошки, а потім закинула : некомфортно.